Spiderchick

Utflykt
Vi har varit iväg på utflykt 
 
 
 
 
Man skulle kunna tro att vi har varit på konsert med självaste Bruce Springsteen, med tanke på alla människor och bilar. Men nej. Vi har varit på... Kosläpp! Tjoho!
 
 
 
 
 
 
 
Herre min ge.
 
Det. Var. Så. Mycket. Folk.
 
Tumult uppstod nästan när vi trängdes vid hagen och väntade på att kossorna skulle släppas fria. Efter frisläppningen tog vi barnen under armarna och akutsprang till bilen för att undvika att fastna i en bilkö som antagligen kommer vara ända fram till påska. År 2015.
Luucy

haha nej vad mysigt! :D

Ebba

Vart var det nånstans? har länge undrat när kosläppen ska vara,, men nu missa jag det i år igen! :P

Svar: I lerdala, du missade inget känner jag. Mysigt på ett sätt, men aaaaaaalldeles för mkt folk å bilar.
Moa DeBruin

Jennifer

Haha undrar vad min svärfar som är mjölkbonde i en liten norrländsk by skulle säga om det där! Skulle nog sucka och säga något om "de dära söderlänningarna". Jag är dock väldigt tacksam att kunna åka och titta på kossor och kalvar där när som helst utan att behöva riskera bilkö, man har snarare tur om man möter en bil på väg dit ;)

Svar: Hehe ;-) Ja det var galet! vi har släktingar med stor gård, åker dit i fortsättningen ;-)
Moa DeBruin

Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Åh jag missar koutsläppet här i Vårgåda för en tur till Boråsdjurpark på lördag. HAde sett fram emot de, men vädret ska ju bli bra så det är nog minst lika mycket folk där dessvärre.

storasyrran

Härliga bilder! Jag stod granne med dig idag vid hagen! Var nästan så jag kunde tjoa på dig men tyckte att det var aningen mycket folk för att häva mig fram liksom! =) Hihi.

Förstår inte varför ni försvann så fort. Vi tog det lugnt. Hade med oss fika som vi mumsade på och sen efter det tog vi en tur runt på gården och då var det jättelugnt. Många bilar och människor var puts väck. När vi bestämde oss för att åka hem behövde vi inte köa en meter! Hur smidigt som helst!

Svar: Härligt :-) Alltså... Mini tröttnade och var grinig i min famn samtidigt som jag försökte hålla koll så att treåringen inte skulle trilla bland alla stenar. När kossorna släppts var det liksom läge att dra där ifrån ;-) Vi kom rätt tidigt också och hann med vårt fika innan. Det var trevligt och Lilleman tyckte att det var roligt, men nästa år tar vi oss nog till våra släktingar och spanar in deras kossor, det blir mer VIP liksom ;-)
Moa DeBruin

Camilla ♥ Gravid

Oj! Måste varit ett mega-kosläpp!

birgitmaria

Ha ha ha... så korna sprang ut på bete och bilarna gjorde rivstarter på gräset... *skratt*

Svar: a men typ så ;-)
Moa DeBruin

Smulfrun

Vi var också på kosläpp igår och det var ju helt galet. Så sjuuuuukt mycket folk! Jag är glad att vi inte hade några barn med oss utan bara oss själva att ha hand om. Helt galet! Tog oss nästan en timme att ta oss ut från parkeringen.... Men vi var glada att få se korna i alla fall!

Helena

Vi var på Ko-släpp idag. 5000 besökare! FEMTUSEN!! :/

Svar: OH MY! Ja jisses, det är verkligen inne att gå på kosläpp nuförtin ;-)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress