Uuuuuunderbar sol och väderklag

Idag har vi varit ute precis hela dagen. Uuuuuunderbara väder! Sol från en klarblå himmel och ljumma vindar. Vi har harvat runt i naturen, njutit av solen och premiärgrillat i stugan (korv förvisso men ändå).
 
Klockan 16:15 (prick) (jag tittade på klockan) kom det så. Klaget.
 
- Det är för vaaaarmt, tyckte någon.
 
Did´nt see that one coming! Eller jo, det gjorde jag.
 
I månader klagar vi på vinter och kyla men när våren så äntligen anländer med dunder och brak, ja då tycker vi att det är för varmt. Väderklaget är svenskare än sillen och midsommarstången tillsammans. Man kan nästan säga att väderklaget är själva vaggan där övriga traditioner vilar. Men vi menar naturligtvis inget illa med det. Det är bara så vi fungerar.
 
Saxat ur dagens bildskörd:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
s p i n d e l t j e j e n (mammaliv, fotografering, resor och sånt där)

Tack för idag! :) Jättemysigt att se er igen och såååå skönt väder! Älskar't! :)
Kramis

Svar: tack själv goa du :-) kram!
Moa DeBruin

2013-05-07 ♥ 20:32:11 » URL: http://www.spindeltjejen.se
Malin -Änglamamma och gravid

Jaa, haha, på jobbet var det många som ojjade om det varma vädret, men iof när man är inne i sjukhuskläder (de är inte direkt gjorda i samma material som träningskläder, så där skönt luftiga) så blir det lite svettigt och klibbigt ibland! :)

Svar: kan tänka mig detta ;-)
Moa DeBruin

2013-05-07 ♥ 20:32:59 » URL: http://josefinaelma.blogg.se
Louisefoto

Vilka härliga foton :)

2013-05-07 ♥ 20:33:45 » URL: http://Louisefoto.spotlife.se
Linnéa

Guuuud så härligt ni har det! Varför slösar man bort sådana här dagar instängd på ett kontor när man kan ha det såhär bra!

2013-05-07 ♥ 20:43:52
Isabell

Åh, jag vill ja ditt liv. NU! Jag har förvisso också myst i solen men har samtidigt pluggat och våndats över allt som man gör när man inte ens är 23 :( Jag vill också vara vuxen på riktigt med barn, utflykt och stuga. Samtidigt misstänker jag att jag bör njuta lite av de år jag lever nu.. lite mer fritt, lite mindre att förhålla sig till, lite mer egentid med sambon osv. Men precis som med vädret så blir man aldrig nöjd.. man vill alltid ha det man inte har. Du lever i alla fall mitt drömliv, grattis :D

Svar: haha... passa på att njut av livet som är nu, vill du ha familj så kommer det tids nog :-) kram!
Moa DeBruin

2013-05-07 ♥ 22:13:10
Hondjur

Inte ett dugg för varmt! :)
Låg på bryggan nere i Strömstad´s hamn (och småsov lite) efter jobbet idag. Kan ha varit det skönaste i år. Lovar att inte gnälla .. tror jag ;)

Måtte vi få fortsätta njuta.. och Ni med! :)

2013-05-07 ♥ 22:28:40 » URL: http://www.etthondjursbekannelser.wordpress.com
Klara

Haha så sant! :D

2013-05-07 ♥ 23:30:40 » URL: http://KM.blogg.se
Maria

Didn't ;) Har du inte bott i England? ;) Skämt å sido, vet att alla gör fel ibland! :P

Svar: Jo jag har bott i England. I två år för tio år sedan. Är jag automatiskt expert på engelsk grammatik då? ;-) Jag förväntas även att aldrig någonsin slinta på en tangent vad gäller det svenska språket, för hallå jag skriver ju krönikor!! Jag borde veta bättre!!! ;-) Äsch det gör inget, ni får gärna rätta mig när jag gör fel men jag förstår inte riktigt grejen med att jag hela tiden borde veta bättre på grund av det eller det. Jag är bara människa.
Moa DeBruin

2013-05-07 ♥ 23:53:20
daniel debruin

Snygga körvar:)

2013-05-08 ♥ 14:21:02
Maria

Men alltså, va? Jag skrev ju att jag skämtade, jag vet att man kan slinta på tangenterna och ibland skriver man fortare än vad man tänker. Ber om ursäkt att du tog illa upp, som sagt så skrev jag att jag skämtade och trodde du skulle förstå ironin, men tydligen inte. :)

2013-05-08 ♥ 15:27:24
Helena

Åh, så härliga bilder! :)

2013-05-09 ♥ 21:41:52 » URL: http://aragornsfru.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback