Spiderchick

Lås på toalettborsten
Jag tror att vi får sätta hänglås på den här:
 
 
 
 
Den är nämligen väldigt intressant. Osunt intressant med tanke på dess förmodat höga bakteriflora.
 
Häromdagen när jag kom in på toaletten stod MiniSpider och kammade backslick på sig själv MED TOALETTBORSTEN! Alltså, visst händer det att man tar fel på borste ibland. Det kan vem som helst råka göra. Men liksom...
 
EWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!
 
Lås. Som sagt.
 
nykterendagitaget.blogg.se

Haha. Förlåt om jag skrattar. Men barn kan ju vara sååå roliga ibland. ♥ Min son tyckte också toaborsten var intressant. Tack och lov ville han använda den på samma sätt som jag - ner med eländet i toan alltså.

Svar: haha vad bra :-)
Moa DeBruin

heycherryberry.blogg.se

Min dotter borstade tänderna, typ, med toaettborsten. Som tur var var den ganska ny, men jag trodde vi båda skulle dö. M av bakteriechock och jag jag av äckel. Vi överlevde dock båda två.

Svar: ewww! jo dom överlever det mesta kidsen, och föräldrarna också :-)
Moa DeBruin

moa

herregud jag tror att jag kräks... min 1,5 åring gör samma sak direkt man vänder ryggen till ungefär. Det är antingen det eller vispa runt med händerna i toan, det känns ju också lite... ehm.... ohygientiskt på nå vis =)

Svar: mm precis det där med visp med nävarna känner jag igen ;-)
Moa DeBruin

Paola

Ha-ha-ha - uäääk! Jag känner igen det där. Vi har en hylla precis ovanför toaletten så toaborsten fick helt enkelt hamna där. Värre var det att killarna lapade i sig vatten direkt ur toaletten. Pappis fick lossa hela toalettstolen och sätta ett band under som vi fick spänna fast varje gång vi varit på toaletten. Jobbiga ungar! Och jobbiga toalettbesök!!

Svar: haha man blir uppfinningsrik!
Moa DeBruin

Cecilia

Haha!! Kanske är en affärsidé att skapa något litet "bo" till toaborsten som är barnsäkert ;)

Svar: haha ja!
Moa DeBruin

Josefine

Haha snuuuusk! Men bättre håret än tänderna!

Svar: haha jo jag antar det :-)
Moa DeBruin

Heidi

En kvinna i stallet berätta om ett barn som lyfte ur toalettborsten ur dess hållare och sedan DRACK vattnet som fanns i behållaren.

Jag är inte kräsmagad men att höra det.. fick mig att må redigt illa ja. UÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHHHHH!

Svar: äh fyyyyy haha...
Moa DeBruin

Hanna Karlsson

Ida har inte varit på toaborsten, däremot i toalettstolen med ett papper och sen i ansiktet. Får låsa toalettdörren...

Emilio

För tre år sedan hade vi kalas hemma för min lillasyster... Hon var runt 3 år och även kompisarna helt plötsligt så är det lite väl tyst tycker jag och går och kollar då sitter de och dricker ur den hållaren asså så sjukt hemskt... Asså föräldrarna till deras barn var ju med också på kalaset men ändå.. Man borde kanske tänkt på det inmana men man kan inte tänka på allt faktiskt men ändå haha har förbi för sånna borstar idag eller mår riktigt illa när jag ser dem hehe... (Vill klargöra att vi inte lämnat dem helt under uppsyn utan att vi satt i vardagsrummet och pratade med de andra föräldrarna och just detta badrum är inne i ett sovrum utan dörr ... Som det kan gå.... Alla våra sovrum har badrum i sovrummet och även lilllasysters rum... Borde väl även låst badrummet men ja nu glömdes det tyvärr

Ida Nilsson

haha helt klockrent! Hände oss på förskolan häromdagen också, de är för härliga!

Malin , Gravid med tvillingar

Hahaha! Villken vilde ;D

Emma - mamma till Axel

I know the feeling! Helst skulle de varit lås på själva toaletten också eftersom den är snäppet intressantare :)

Susanne

vet precis vad du menar, det händer här också men nu är toaborsten inlåst i skåpet under vasken :Dfast för alla som inte vill ha barn som tvättar händerna i toaletten hehe finns det ju faktiskt http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/90278098/

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress