Spiderchick

Intervju med Moa&Matilda
Förra veckan var Ida från tidningen Skaraborgsbygden här och gjorde en intervju med mig och Matilda för tidningens bilaga Jobb och Företagande.
 
Vi pratade en del om att jag och Matilda vill och även ska starta eget. Även om det innebär att jag antagligen kommer vara lös i magen dygnet runt i ett år. Men "är du inte rädd så är det inte en utmaning" sa en klok person till mig en gång och ja, i slutet av dagen älskar jag utmaningar.
 
 
 
 
Intervjun ligger uppe här på webben om ni vill läsa.
 
Ida

Bästa ni! Heja heja!

Svar: tack tack :-)
Moa DeBruin

janette

mycket bra tjejer! :)

Svar: fanx :-)
Moa DeBruin

Elin Nilsson

Det kommer gå grymt!

Svar: tack Elin :-)
Moa DeBruin

Liina

Vad spännande!

Blev dock lite förvirrad när jag läste sista tipset från intervjun:
"• Var ledsen över uteblivna kommentarer! Ju fler som läser från surfplattor och mobiler ju färre kommentarer, det är helt enkelt för krångligt!"

Svar: Vi pratade om hur kommentarsfrekvensen gått ner med åren och att detta beror på just surfplattor och mobiler. Förr mättes en bloggs popularitet i princip i antalet kommentarer, men så är det inte längre. Detta var väl egentligen inget tips som så :-)
Moa DeBruin

Emma

Heja heja!

Blev också fundersam på sista punkten, ska man vara ledsen för färre kommentarer eller ska man inte vara ledsen för det...? Spelar ingen roll egentligen, lycka till med företaget!

Svar: Man ska inte vara ledsen för det :-)
Moa DeBruin

Liina

Ja efter att ha läst punkten några extra gånger förstod jag att det nog var så ni menade. Såg bara lite roligt ut när ordet "inte" hade fallit bort så att meningen uppmanade en till att sörja de uteblivna kommentarerna ;)

Lycka till med nya företaget! Kommer gå toppenbra!

Svar: tack :-)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress