Intervju med Moa&Matilda

Förra veckan var Ida från tidningen Skaraborgsbygden här och gjorde en intervju med mig och Matilda för tidningens bilaga Jobb och Företagande.
 
Vi pratade en del om att jag och Matilda vill och även ska starta eget. Även om det innebär att jag antagligen kommer vara lös i magen dygnet runt i ett år. Men "är du inte rädd så är det inte en utmaning" sa en klok person till mig en gång och ja, i slutet av dagen älskar jag utmaningar.
 
 
 
 
Intervjun ligger uppe här på webben om ni vill läsa.
 

Kommentera gärna!
Ida

Bästa ni! Heja heja!

Svar: tack tack :-)
Moa DeBruin

2013-10-14 ♥ 19:45:35 » URL: http://idaekw.se
janette

mycket bra tjejer! :)

Svar: fanx :-)
Moa DeBruin

2013-10-14 ♥ 19:52:21 » URL: http://litefresh.blogg.se/
Elin Nilsson

Det kommer gå grymt!

Svar: tack Elin :-)
Moa DeBruin

2013-10-14 ♥ 19:59:07
Liina

Vad spännande!

Blev dock lite förvirrad när jag läste sista tipset från intervjun:
"• Var ledsen över uteblivna kommentarer! Ju fler som läser från surfplattor och mobiler ju färre kommentarer, det är helt enkelt för krångligt!"

Svar: Vi pratade om hur kommentarsfrekvensen gått ner med åren och att detta beror på just surfplattor och mobiler. Förr mättes en bloggs popularitet i princip i antalet kommentarer, men så är det inte längre. Detta var väl egentligen inget tips som så :-)
Moa DeBruin

2013-10-14 ♥ 21:46:16
Emma

Heja heja!

Blev också fundersam på sista punkten, ska man vara ledsen för färre kommentarer eller ska man inte vara ledsen för det...? Spelar ingen roll egentligen, lycka till med företaget!

Svar: Man ska inte vara ledsen för det :-)
Moa DeBruin

2013-10-14 ♥ 22:05:19 » URL: http://www.arrogantdogs.blogspot.se
Liina

Ja efter att ha läst punkten några extra gånger förstod jag att det nog var så ni menade. Såg bara lite roligt ut när ordet "inte" hade fallit bort så att meningen uppmanade en till att sörja de uteblivna kommentarerna ;)

Lycka till med nya företaget! Kommer gå toppenbra!

Svar: tack :-)
Moa DeBruin

2013-10-15 ♥ 09:52:52

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback