Spiderchick

Men titt här då!
Inte en dag för tidigt. Om ni frågar mig.
 
 
 
 
 
Möms!
 
Det är ju tradition att jag bloggar om hur "tokig" jag är som dricker julmust redan i oktober, jag och x antal andra personer på sociala medier. Nu kan motståndarna oja sig över hur tidigt julmusten finns i butik och sen kan folk på facebook följa upp med att raljera sig över de som överhuvudtaget uppmärksammar mustens varande eller icke varande och på så vis kickar vi igång ännu en nedräkning mot jul.
 
Tjoho!
 
Ps. Jo jag dricker light. Fast jag vet att jag lika gärna kan säga att jag knaprar hela cigariller till frukost. Jag tycker (oftast) att det är godare med light. Men jag röker å andra sidan inte. Jag snusar inte heller. Dricker sällan alkohol, aldrig sprit, äter typ aldrig snabbmat och drogar inte speciellt ofta (eller alls). Helt perfekt kan jag inte vara.
Gafflan

Mäh! Skit i det där och drick och var glad. I mitt hushåll dricker vi bara light. Det beror mest på att maken har diabetes och jag ids helt enkelt inte.

Svar: haha japp jag skiter i det! :-) Men tycker ofta att folk är extremt avoga till just lightdrycker och här på bloggen har jag fått x antal bannor genom åren :-)
Moa DeBruin

Gafflan

Ids inte köpa båda sorterna menar jag. :)

CrazyoldCatlady

HURRA för både light och julmust säger jag! :)

Monica-Mamma till Alfred

Aaaaaah, äntligen är älskade julmusten här. Var och köpte mig två flaskor tidigare idag och nu är jag fast! Det är som knark och jag kommer inte kunna sluta dricka. Samma sak varje år. SKÅL! :)

Svar: skål! :-)
Moa DeBruin

Matilda 17 år och rullstolsbunden

Åh måste försöka hitta en sån jag med!

Sandra

Äntligen!! Har längtat sen i julas! (Nåja, sen i påskas eftersom påskmusten är detsamma med annan etikett...)

Svar: samma här!
Moa DeBruin

sanne

Jag har alltid hållit STENHÅRT på jultraditioner - julgranen tas in dagen innan julafton, adventsstjärnorna första adventhelgen, julmusik, pepparkakor och julmust börjar man med första december o.s.v. MEN förra veckan lyssnade jag på julmusik en hel kväll! Det kändes sådär spännande och förbjudet på något sätt och oj vad jag njöt. Vem vet, kanske smakar på julmusten i november i år ;)

Svar: haha förbjudet och lite härligt kanske ;-)
Moa DeBruin

Rebecca

Detta väljer jag alltså att läsa en kvart efter att coop har stängt...

C

Jippiiii!! Julmust!!
Men jag fattar inte vad du menar, vadå godare med light?? Alla lightprodukter har ju en bismak av...plast typ?

Svar: tycker du? Jag har vant mig antar jag! :-)
Moa DeBruin

Eline h

Haha, litt tidlig! :D

Erika

Jag gillar inte vanlig sockerläsk alls! Tycker det ger en konstig beläggning på tänder och tunga, dessutom blir jag dåsig. Är absolut inte rädd för socker annars, men just dryck vill jag ha sockerfri! Förutom Fanta, men det dricker jag inte alls.

Jag tycker man får göra som man vill, som du skrev så finns det ju mycket att förstöra kroppen med, och huvudsaken är väl att man är medveten!

Svar: Fanta light är förjefla äcklig. Egentligen smakar alla light illa utom must och cola, om du frågar mig :-) Jo det finns mycket att förstöra kroppen med. Räcker ju med att köpa korv i affären så är den fullrpoppad med e-ämnen (jag såvida man inte väljer ekologiskt), hemskt egentligen. Som du säger, huvudsaken är att man är medveten så kan man göra egna val utefter det.
Moa DeBruin

Sonja

*sitter här med förhållandevis starka åsikter om lightprodukter som jag vill dela med mig om men jag försöker hålla mig pga vill inte va en sån som ser nåt i en blogg o ba måste säga att det är dåligt/ohälsosamt/livsförödande* *typ som alla katrin zytomierskas läsare*

Svar: haha tack Sonja, jag uppskattar att du håller tillbaka! :-)
Moa DeBruin

Linda ♥

Haha, nu kommer min pojkvän bli glad när vi kommer hem från USA, lovar att han kommer gå direkt till mataffären och köpa sig en Julmust ;) Han älskar dig!

Du är ju för underbar med ditt skrivande alltså <3

Svar: tack vad go du är :-)
Moa DeBruin

Linda Cathrine Liljemalm

Julmust är ju verkligen supergott, får se till att köpa hem lite om det kommit till affärerna nu :)

Karin

Själv har jag sparat två flaskor lagrad julmust från förra året. Den var supergod!

Svar: haha härligt! så ska jag göra i år!
Moa DeBruin

Ina

Åh jag älskar julmusten! Man kan aldrig få för mycket! Däremot tycker jag att det är vansinnigt jobbigt att de börjat säljs dem redan nu eftersom jag har som tradition att inte börja himla julmusten innan 1:a advent. Vilket innebär månader av frestelse för mig 😱

Tess

Drack också Julmust igår! :D
enda light läsken jag tycker smakar bra är iskall Sprite
annars så är faktiskt många Fun Light safter ruggigt goda!
nu försöker jag dock hålla mig till vatten och osötat the bara för att dra ner på sockret/sötningsmedel för bebben ^^ tänker att det räcker med chokladen jag är beroende av just nu! balansera ut det lite liksom :P

Sanna-Li

Min man tycker att inget juligt ska finnas i butiken innan den första advent eller första december ( vilket som kommer först) men jag tycker att tidigare de bättre :D

Jenny

Gud så gott med julmust!

Karin E

Har du sett att det kommit bubbelvatten med pepparkakssmak??? Det kan väl knappast vara en hit tänker jag och jag vill nog inte prova, men det skulle vara intressant att höra någon som gjort det. Något som däremot är en riktigt hit är Frödinges saffransostkaka, löp och köp!

(ber om ursäkt om du redan testat dessa två produkter, jag håller på och läser mig bakåt i arkivet)

Svar: har icke testat, låter så där... Men jag är alltid öppen för nytt! :-)
Moa DeBruin

Erika

Försökte få sambon att köpa julmust men enligt honom var det alldeles för tidigt, enligt mig hade den kunna kommit för flera månader sedan! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress