Spiderchick

Musiken är för hög och jag är gammal
Jag såg det här citatet på IvyRevels instagram (Kenzas klädmärke) (snygga kläder, grymt jobbat Kenza).
 
 
 
 
 
Jag antar att jag är jäkligt gammal för jag tycker alltid att musiken är för hög. Jag är festförstöraren (den med bra hörsel?) som sänker volymen.
 
En lördagnatt vaknade jag med ett ryck av att jag hörde musik. Jag for upp i sängen samtidigt som jag ilsket svor neeej nu jääääävlar. Jag var nämligen helt övertygad om att det var mina grannar som hade startat en efterfest.
 
Men det var visst bara en bil som åkte förbi ute på gatan.
 
Så gammal är jag.
Karin

Då ser du inte fram emot att barnen ska bli tonåringar? DET är en prövning för jag tyckte samtidigt att de skulle få odla sitt musikintresse. ;)

Svar: haha... hu! ;-)
Moa DeBruin

Monica-Mamma till Alfred

Haha, klockrent!! Jag är också jävligt gammal :D Jag har blivit som en gammal kärring som snäser åt ungdomarna som börnar förbi i sina bilar/epatraktorer med skithög musik i.

Svar: jag veeeeet! Jag tänker även på ungdomarnas stackars hörsel
Moa DeBruin

Jimmy

För mig är det snarare tvärtom; jag HÖJER musiken, för att jag inte hör längre (är 31 somrar gammal). Vilket gör att andra skäller på mig om att jag måste sänka, vilket jag inte heller "hör"... ahem.

Svar: haha... du har hamnat där alltså :-)
Moa DeBruin

Sandra

I så fall har jag varit gammal sedan jag var 14..tycker att det går precis lika bra att njuta av musik som inte är på högsta volym.. men så har jag ju tinnitus också :P

Svar: Det är känns ganska vettigt att inte lyssna på musik på högsta volym, har jag också alltid tyckt :-)
Moa DeBruin

flåsarn-en tigermamma med humor!

Fy fan stackars dig ;)
Jag kan nog bota din goda hörsel genom att bjuda dig hem till mig och min familj där METAL spelas högt varje dag ;)

Svar: haha, hu! ;-)
Moa DeBruin

Världens bästa Maria

Haha, jag som alltid sänker teven i sovrummet när sambon haft den innan mig! Jag tycker att 3 eller kanske 4 är en lagom volymnivå och han kan ha på 20, då fattar du att det är skillnad på volym när jag ska använda teven! :-D Och den förra festen jag var på (nyktrast var jag också) gick jag faktiskt och sänkte volymen för att kunna höra vad de andra sa :-D

erika

Ja... Fast vet du! Jag är likadan... Och eftersom jag tycker att du är en himla "käck" tjej och verkar så himla mysig känns det rätt skönt på något vis...

emma

Haha jadu jag är 19 och verkligen tokhatar när det är höga ljud! Och inte blir det bättre när sambon jämt och ständigt lyssnar på hög musik, har hög volym på tvn, sitter och spelar gittar, bas och munspel... nä ett par ordentliga öronproppar det är grejer det ;)

Lotta

Igår tvingade jag min sambo att stänga av ljudet på TV'n ca 5 gånger under kvällen för att han skulle kunna uppfatta den störigt höga basen från våningen under som gjorde att jag ville gå ner och slå in dörren... Han hörde den inte ens.

Svar: haha känner igen mig!!
Moa DeBruin

Malin, Gravid med tvillingar!

Haha! va rolig du är! ;)

Mella - stolt medlem i PK-maffian

Åh, finns det något värre än när man ska umgås med andra människor och någon filur i sällskapet envisas med att man ska ha hög musik på när man sitter och pratar? Jag är ju liksom där för att PRATA men människor, inte för att bli halvdöv av musiken och sitta och skrik-konversera. Nej tack.
/21 år och gammal.

Svar: sant sant håller helt med dig!
Moa DeBruin

sofi

Alltså- jag läser både din och Kenzas blogg och nu bara för att hon nämndes här så tappade jag bort vilken blogg jag var på och allt jag läste blev jättekonstigt- typ "varför lottar Kenza ut en åkpåse?!"
Är det bara jag som tappar bort mig i bloggvärlden ibland? =S

Svar: haha, lätt hänt :-)
Moa DeBruin

Lina

Då är jag gammal minsann!!
Jag har till och med fått en granne vräkt pga att han hade många långa högljudda fester med gäster som väsnades nåt otroligt. Om det inte var tyst efter 22.00 då ringde jag Securitas. Han sänkte musiken när de plingat på hos honom men han höjde efter 10 min igen så jag ringde en gång till. Jätte respektlöst för oss som faktiskt jobbar helg och går upp kl 4.00 på lördag och söndagmorgon.
Så till slut blev han vräkt det lille gossebarnet på 22 år och fick flytta hem. Jag är verkligen för gammal - 23 vintrar!

Svar: haha... Jo men det där ÄR riktigt respektlöst. Vi har ringt polisen på en granne en gång (för många år sedan). Han kunde nämligen dra igång och spelade SVINhög musik en vanlig tisdag, mitt i natten. Jätteroligt att ligga och lyssna till det. Verkligen. Också kul att masa sig upp till jobbet sen. Den grannen blev också vräkt...
Moa DeBruin

Emma

:) Din blogg sätter alltid ett leende på mina läppar.

Svar: tack :-)
Moa DeBruin

Sosso

Jag fyller 21 i november och måste då ändå vara väldigt gammal, för jag irriterar mig också på när folk spelar hög volym. Förutom om någon granne/någon utanför skulle spela hög musik så irriterar jag mig på folk på bussen som har så hög musi att jag i princip hör vad de sjunger.. när de har hörlurar! Jag tänker väl också mest på att varför vill man ha det så? Man kommer ju vara döv om några år då typ, hehe.
Finaste var väl när jag var på samma buss som en sådan person.. bara att hon itne satt bredvid mig utan över gången vid fönstret. Hör man redan så dåligt eller är det.. coolt?

Emina Jonasson - Quatuor Tempora

Jag är 19 och alltid när mina vänner och jag umgås vill de ha musik i bakgrunden. Det är inget fel tycker jag, men de skrivar ALLTID upp volymen snäppet för högt för att jag ska tycka att man kan sitta och samtala. Kvällarna slutar oftast med att jag springer och sänker medan någon annan springer och höjer...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress