Spiderchick

Nypmysigheter
När MiniSpider ska sova eller vill mysa så "nyps" han på mina armar. Han liksom knipsar tag i armskinnet med sina små fingrar och nyper till. Det är hans sätt att ja... Gosa och komma till ro.
 
I början var det inte roligt för då nöp han så HÅRT. Jag hade blåmärken på armarna vissa dagar och övervägade att på något sätt vaddera mig själv.
 
Men sedan insåg Mini antagligen att det är dumt att skada den arm som föder honom för nu har han gått över till att nypa så mjukt så mjukt. Han mest nafsar med fingrarna i skinnet mitt. Nafs nafs. Mys mys.
 
 
 
 
Decdia

Hihi, vad sött!
En av mina småbröder hade dille på att pilla på ens naglar när han skulle mysa. Och samma sak som med Mini, ett tag pillade han smärtsamt långt under naglarna men övergick sen till lite lättare pill.

Svar: aouch! Tur att det gått över till lättare pill :-)
Moa DeBruin

Marit

Mitt lilla tjej är en öronpillare, jättemysigt den första kvarten men sedan känns det som om hon har pillrat sönder öronsnibben. Det värsta är när hon ska in och rota i örat, fy 17 vad obehagligt. Men jag passar som sagt på att njuta första kvarten ;)

Gött att höra att fler har barn med hög mysfaktor! :)

Sofia

Jag tror det är nån trygghetsgrej, så gjorde mitt
Ex barn också.. Hon smånöps eller knypplade med
ens kläder :)

Sara

Haha så söt! :D

Paola

Åh, lille Gos!

Ellen

Både jag och min syster hade också sådana där "komma till ro"-saker för oss. Jag pillade på armbågar, helst sådana med mycket löst skinn, och min syster pillade på örsnibbar. Vi har nu gett oss med det :)

Therese

Å Gulle! Min Wilson vill pilla på sin Alfons dockas hår när han ska sova och om den inte finns till hands och ska somna bredvid mej så duger mina ögonfransar gott :-)

Anna

Jag brukade dra och pilla i folks när jag var liten, och nu cirka 19 år senare så pillar jag istället i mitt eget hår hela tiden :)

Jessica

Jag nöp alltid min mamma i armvecket hehe ;)

L i O's

haha va sött :)

Josefin

Om du eller nån är intresserad så har jag fått en massa invites till den nya bloggportalen Loglime.com! det är inte så många som bloggar där än så man kan få ett jättebra namn fortfarande :)

http://se.loglime.com/?inv=55AD8BFC88190D är invitelänken!

Linda :)

Haha, söt ;-) Alla har sina sätt att visa vad dom vill ;-)

Decdia

Sv: Tja, med tanke på att lillebrorsan idag är 24 så är jag glad att han helt lagt av med det... ;)

Svar: haha :-)
Moa DeBruin

Hanna - 2 barnsmamma

Vad mysigt! Min yngsta pojke gjorde precis samma sak! Nyligen har han bytt ut nypandet mot att lägga min hand mot hans kind.

Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

haha sådär gör min Hugo med, fast med brösten. Han knådar dom som om de vore värsta bulldegen och det är hans enda sätt att komma till ro. Han använder inte napp eller snutte så varje gång han behöver tröst, ska somna , är trött så åker handen ner innanför tröjan och knådar :P

Svar: haha sötnöt :-)
Moa DeBruin

Jenny - mammaliv i Nashville

Hehe goding! Sådär gör August fast på våra läppar. Efter 10 minuter så har man nästan sår, haha. Men vad gör man inte? Det värsta är att nattningen ofta tar över en halvtimme. Aj aj AAJJ ;)

Ebba Molin

åh så mysigt!

Jannice

Det lät ju jätteskönt! Alltså, sen han lugnat ner sig. Lite som massage. Jag lånar honom gärna en sväng... =)

josefinkan

Här började det m gäddhänget-blåmärken delux!-gick över till brösten. Nu ett år senare är hon inte bara på mig utan sin pappa, storasyster och så sin mormors tuttar med. .. alltid handen innanför någons tröja!

Anna O

Min tjej gör precis som Emmelies barn här ovan. Hon pillar på mina bröstvårtor och ibland nyper hon hårt som attan! Jag tänker knappt på det längre men när hon skulle sova hos sin mormor gjorde hon ju likadant med henne och hon var ju lite mer oförberedd haha.... Var ju över typ 30 år sen hon hade nån barnhand under tröjan :-)!

sanne

hihi som en liten katt :)

Elinor

Haha vad gulligt :)

Frida

Åhh...återigen superigenkänning :) Min lille plutt är exakt likadan. Han har haft några varianter i sitt korta liv (13 mån), antingen vill han ha sin hand i förälderns mun, pillar på örat eller nyper i skinnet. Av dem tre måste jag säga att öronpillet är mysigast. Fast ibland gör han öronpill och sedan hand i mun (ingen höjdare ;) ).
Tilläggas bör att jag själv var en öronpillare när jag var liten (ända tills mamma tog hål i öronen, ve och fasa!), så jag brukar låta honom hållas :)

Johanna

Min dotter gör likadant fast hon "nyper" sin snuttefilt istället. Sitter och pillar på den, klappar och grejar. Jätte gulligt :-)

Terese

Vilken gos...:)

Jag har en systerdotter som gjorde likadant som bebis - och ja,ff nu, som nioåring. Ganska mysigt..:)

Ha det fint!

Everlasting

Åh mys! Min tös har också börjat nypas, fast ofta på lite mer känsliga ställen om hon får möjlighet (ajaj bröstvårtan!).

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress