Spiderchick

Semester i Jönköping
Jag och fyraåringen har varit iväg på semester i helgen. Vi tog oss hela vägen till Jönköping och checkade in hos min kusin som bor där.
 
Det är SÅ mysigt att få rå om storebarnet ibland. Ha tid att prata bara vi och ge honom 100% odelad uppmärksamhet (förutom inne på Monki för där måste mamman foka på sitt) (Monkishopping leker man inte med).
 
 
 
Vi käkade lunch på Olgas crepes och Gelato. Alla ni som bor i Jönköping eller har vägarna förbi måste gå dit. Såååå goda crepes och mysig atmosfär.
 
 
 
 
Fyraåringen tog en choklad/glasscrepe. That´s my boy!
 
 
 
Senare var vi på Ikea. Där hann vi också med att äta. Jag gjorde den sedvanliga missen att ställa mig i kö och glömma ta en sådan där brickvagn. Övervägde att muta mig till den som flickan framför hade. "Ett halvt packe värmeljus mot brickvagnen? Inte? Ett HELT packe värmeljus plus servetter, värde 19 kr? Okej?"
 
 
 
 
Zebrabyxorna köpte jag på Monki. Det var kärlek vid första ögonkastet. Det bor en zoolog i mig och hon måste rastas.
 
 
 
 
Fyraåringen fick välja precis vad han ville i leksaksaffären och kom ut med ett stycke lego som såg ut att behöva minst en ingenjörsexamen för att få ihop.
 
 
 
 
Efter en kvart gav jag upp byggandet. "Nå väl tänk inte på mig" muttrade min kusin som fipplade för fullt med instruktionsbladen. "Nej det gör jag inte" svarade jag sanningsenligt och hängav mig istället åt senaste Elle.
 
 
 
 
Köpte den här rullvagnen på Ikea vars syfte helt ignorerades av hushållets barn och istället blev topp tre roligaste leksakerna här hemma? Nå väl.
 
 
 
Vi har haft en toppenhelg!
Jenny

Vad mysigt med en liten semesterhelg :D

Svar: väldans mysigt :-)
Moa DeBruin

Isabell

Åh, köpte också de där byxorna i veckan. Ä to the LSKAR DEM!

Svar: dom wunderbara! bra pris också :-)
Moa DeBruin

Mella - stolt medlem i PK-maffian

Jag klarar inte av att handla på Monki. Kläderna är säkert snygga men jag ser liksom inte dem för jag blir så yr i huvudet av inredningen. Jag känner mig typ full när jag går därinne. Allt snurrar.
Men så snygga som de där zebraböxerna var så kanske jag ska våga mig in där.

Svar: haha ja så kände jag i början, men nu har jag vant mig ;-)
Moa DeBruin

Kusin P

Efter en kvart? Snarare 15 sekunder o det var väl ungefär lika lång tid som det tog för dig att lägga dig tillrätta i soffan!;)

Svar: ja jaaaa nu ska vi inte vara så petiga här ;-)
Moa DeBruin

Fridas Djurblogg

Åh ni ser ut att ha haft det kul. Själv har man varit på Bokmässan i Helsingfors och haft releasefest för min kulturtidning. Fina zoologbyxor!

Sandra

Men oj så stor han har blitt, storebarnet! (Kände mig plötsligt hemskt gammal som drog den frasen...)

Camilla ♥ 130510

Så härligt för honom att få en egen dag :). Kan nog vara skönt att "slippa" lillebror ibland ;)

Julia

Åh jag såg ju dig på A6 i lördags!! Du gick påväg mot Coop och jag stirrade nog lite väl mycket "känner igen henne ...... Vem är hon???? SPIDER!!! :D" Sen var du förbi! Annars hade jag stoppat dig för att säga "tack för en fin blogg!"

Svar: :-)
Moa DeBruin

Paulina Holmberg

Vad mysigt :D

Sara

Åh alla rullande eller snurrande möbler är ju faktiskt himla kul att leka med, förstår dina små^^

lady

Åh,crepes! Det måste jag testa någon gång! :D

Anna

Idag ska jag o syrran ner för crêpes premiär där! En skam att vi inte tagit oss dit innan alltså; ser ju såå smarrigt ut på bilden =)

Svar: mycket gott, hoppas ni får trevligt :-)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress