Spiderchick

Guide till Game of thrones
Ni minns kanske min tveksamhet till Game of Thrones? Jag blandar ju bara ihop alla karaktärer hela tiden! Tur för mig att Pelles Personliga har pillat ihop en guide till serien, enkom för min skull! Läs här.
 
Tack!
 
Dock har Pelle helt glömt bort att nämna att Sean Bean:an är med i serien? Hur sammankopplas han med alla andra karaktärer? Glider han måhända in i säsong två, som nya kingen, iklädd en gul mantel? Endast? Och innan man vet ordet av har han gängat sig med gamla kingens drottning och plötsligt är hela serien fylld av massa småbean:aner som springer omkring och så blir det ännu fler mantelklädda nissar att hålla reda på.
 
Eller?
 
Jag bara spekulerar.
 
 
 
Sean Beanan.
 
 
helon

Sean Bean spelar ju Ned Stark och Game of Thrones blir bättre! :)

Svar: och ned stark är...? Närå jag ska ge det en chans ;-)
Moa DeBruin

Mm

Ehum, det är ju han som är Ned Stark?

Världens bästa Maria

Men alltså, Ned Stark är ju med ända från början. Han är den som bor i Wintersfell, dit kungen och hans vidriga fru och barn kommer i första avsnittet (?) redan :-D Ned Stark är ju den starkaste karaktären i början för bövelen! ;-)

Ingen Annan Än Anna

Han är ju Ned Stark, bor i Winterfell och är pappa till Arya, Robb, Bran, Rickon, Sansa och Jon. Och han är gift med Catelyn. (Ja okej, jag erkänner, jag är Game of Thrones nörd ^^) Tycker definitivt du ska ge det en chans, det är fantastiskt! <3Det kan kanske ta lite tid att hänga med i alla namn och så, men har du bara en släktkarta så ska nog klara dig, haha :D

Cornelia Lovfeldt

Löp & köp!
Marabous mjölkchokladnyhet, M&Ms!
Mmmmmmmm

Svar: mmmm gott! :-) tack för tips
Moa DeBruin

Josefine , mamma till Jolie :)

Åh det är den bästa serien, kan inte vänta efter nästa :) ps kolla gärna in mitt senaste inlägg, kändes som det osade spiderchick om hela händelsen ;)

Sannas Naglar

Haha, jag tänkte samma sak när jag såg namnet på skärmen så där :P Men jag tror att han spelar karaktären Ned Stark! Och du måååååsteeeeeee kolla på hela serien, den är asbra!

emma

han är ju den som är märkt med boromir i guiden

Svar: aha :-)
Moa DeBruin

Zandra Welander

Men ha ha:) förresten har lyssnat igenom eran podd... har haft tiden nu.. och jag bara älskar den....
på riktigt ni är så härliga och så lättsamt prat:)

Svar: vad roligt tack :-)
Moa DeBruin

Sara E

Du tänker så klart på Sean Banan, lätt att blanda ihop! ;)

:)

Haha, härligt.
Var f.ö. övertygad om att du skulle sluta blogga helt, men ursäkta mig, jag hann ju knappt läsa alla inlägg förut, tycker fortfarande att du uppdaterar dö-mycket, eller? (No complains though.)
Skönt att se nån som "vågar" dra ned på tempot dock och fokuserar på vad som är viktigast, dvs irl-människorna som vi älskar och som älskar oss tillbaka :)
Ha en bra dag och länge leve Game of Thrones!

Svar: Well jag har gått från att skriva ca 30 inlägg i veckan till att skriva kanske fem eller sex, ganska stor skillnad för mig. Kanske inte så stor för er :-)
Moa DeBruin

Lena

Haha! Tänk om det bara slutat så? Sean Banan kommer in från vänster och ba "dinga ding dinga ding ding ding, här glider kingen in!". Och alla stiger åt sidan och bara "Jahaa! Är det DU som är Kingen? Sätt dig på järntronen du bara. Heil du store Banan!" Och Sean Banan sätter sig fridfullt "Lämnade min mattaffär, riddare nu e jag här!". THE END

Svar: haha precis!
Moa DeBruin

malin

missade alla det roliga i detta inlägg? :))

EM

Vad roligt att så många inte verkar förstå att du SKÄMTAR i inlägget?! :D
Jag har aldrig sett serien men jag skrattade i alla fall gott åt "ordvitsen" (eller "namnvitsen" om man så vill).

Svar: vad bra, hehe :-)
Moa DeBruin

Pelle

Och folk ba: "jag fattar inte hur guiden ska hjälpa?!" Haha!

Har sett alla tre säsonger som finns ute just nu och fattar fortfarande inte exakt hur alla är släkt med varandra eller vad de för den skull ens har för namn. Därför är det skitbra att säga saker som:

"Så incesttvilling är alltså syster till Dvärgis? Men vem är då Danish pappa till? Låg Boromir alltså med en h*ra och fick Youknownothingjonsnow Osv osv osv". Hjälper så småningom, lita på mig!

Pelle

Och ja, jag fattade Sean Bean:an-skämtet! ;)

Sara E

Men åh! NU typ två veckor senare fattar JAG att DU skämtade... *trög*

Svar: Jag är inte alltid världens bästa skämtare ;-)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress