Spiderchick

Otur med tekniken
Jag har haft lite otur med tekniken den senaste tiden.
 
1) Jag har råkat tvätta vår automatiska bilnyckel.
Låt oss säga att den inte är så himla automatisk längre. Men hey! Folk på stenåldern hade garanterat inga automatiska nycklar till sina bilar och dom överlevde dom med. Ingen har dött av att låsa upp bilens framdörrar manuellt för att sedan, med röven i vädret, klättra till baksätet och öppna bakdörrarna inifrån. Bagageluckan går inte att öppna alls men hey! Ingen har heller dött av att packa in saker (typ liten fjäderlätt barnvagn) i bagageutrymmet via baksätet. Lite omständligt kanske, men vem har sagt att motorlivet måste vara lätt?
 
2) Spillt vatten över min dator.
Datorn har nu fått spelet och känner sig nödgad att högt förklara för mig allt den gör. När jag klickar mig in på bloggen säger den till exempel (med allvarlig mansröst) YOU HAVE ENTERED SPIDERCHICK DOT N U. Jag inväntar att den snart säger något i stil med I AM READY TO EXPLODE. PLEASE TAKE SKYDD.
 
 
 
Sprängningsklar?
 
Malin Aurora

Haha tekniken alltså<3

Ingen Annan Än Anna

Haha, angående datorn så kan det nog uppstå lite awkward situationer vid internetanvändning bland folk. ;)

Svar: ja men precis. Har ju dock kommit på att jag kan stänka av ljudet ;-) I am smart. SMRT :-)
Moa DeBruin

Cornelia

Lyssna på det här då..... Vår diskmaskin börjar plötsligt att stanna oförklarligt när det är 86 minuter kvar på diskprogrammet, och vill inte diska färdigt. Jag tvättar hästtäcken i vår extratvättmaskin och den trillar i golvet när den ska centrifugera. Vattnet forsar i halva källaren och numera löser jordfelsbrytaren när vi startar den tvättmaskinen= kaputt. Jag välter ett stort vattenglas rakt över vår dator. Hårddisken kaputt +vissa tangenter. För att försöka rädda datorn tar jag fram hårfönen som genast stannar när jag närmar mig tangentbordet. Allt detta i samma vecka! Funderade starkt på att köpa en lott.....

Svar: haha... aj då. Jag kanske också borde köpa en lott?!?
Moa DeBruin

kaffehörnan

Ops de låter inte alls bra

Frk M .

det var en dag det... men jag kunde inte låta bli att skratta åt datorn.

Sara

Jobbigt!

Pyttianna

Jäkla teknik ibland alltså. Mina trubbel löste sig tillslut i alla fall. Förlänga office var det som gällde ja.

Kram!

Julia

Knappkombinationen cmd + f5 stänger av/slår på voice over-funktionen, så testa den! Mvh en som ett par gånger har drivit kollegorna till vansinne genom att slå på den när de lämnat sina datorer...

Svar: ååå taaaaack!!! hahah den är borta!!!
Moa DeBruin

Lise

Hahahaha

Sigg

Haha låter ju jättemysigt att den vill prata med dig!

Ida

Trökigt med nyckeln men ..
Gah! Vilket bus! Ska genast sätta igång voiceover-funktionen på mina kollegors datorer!!

Svar: haha dom kommer bli knäppa!
Moa DeBruin

Maria - ett norrsken i Linköping

Inte konstigt att jag fick en deja vu-känsla när min sambo kom upp från tvättstugan igår och sa att han råkat tvätta en av bilnycklarna. :D Men den verkar i alla fall fortfarande fungera, tack och lov.

Svar: tur för er :-)
Moa DeBruin

Mli

Haha! Jag höll på att göra samma som punkt nr 2 för en liten stund sen, över jobbets dator...... Det hade varit lite jobbigt ;)

Sofia

Med tanke på att människor i allmänhet är rätt klumpiga borde all teknik vara vattentålig tycketr jag! (Har haft sönder allt för många grejer jag själv hehe)

Henrietta

Min sambo badade i havet med vår bilnyckel när vi var på Gotland i somras. Efter det var den stendöd. Tur att vi hade med två par nycklar. När vi kom hem skruvade han upp den och rengjorde och bytte batteri och nu är den som ny igen. Så fram med skruvmejseln!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress