I slutet av dagen är vi bara människor

 
 
Ny pod in da air!
 
En pod driven av min PMS. Skulle man kunna säga. Hehe. Närå. Eller jorå. Fast inte bara.
 
Jag och Matilda snackar förlossningscred. Vem av föräldrarna ska ha mest cred efter en förlossning, den som fött barnet eller den som varit med bredvid (möjligen ledande fråga)? Vi snackar hår. Hår under armar, hår på benen, hår på bröst, hår i ansikte och hår på pung ("pälspungar" som Matilda säger). Är hår ohygieniskt, äckligt, härligt, gulligt, snuskigt eller bara naturligt?
 
Vidare harvar vi oss ner i ångestens land. Matilda grinar och fyller shoppingkorgarna på H&M:s hemsida till bredden med kläder som hon inte behöver. Jag stänger känslorna inom mig och låter istället ångesten ta sitt uttryck i form av yrsel och bortdomnade armar.
 
Sen snackar vi VD-positioner, bluffkänslor, coola yrken och vikten av att se vad man faktiskt har i livet. Istället för att snegla på det man inte har.
 
I slutet av dagen är vi bara människor.
 
 

Kommentera gärna!
elin

Åh! Ni alltså! Jag har haft en jobbig ångestkänsla hela veckan och till och med en panikångestattack. Era poddar kommer alltid lägligt. Som jag gillar er!

Svar: Åh tack för att du lyssnar 😊❤️
Moa DeBruin

2014-04-13 ♥ 10:29:41
Jenny - gravid & mammaliv i Nashville

Bästa på länge! Särskilt första ämnet. Precis vad jag ville höra! Älskar hur http://hannarosell.se, "lärde" mig skriva "heja! Bra kämpat" etc, till en nyförlöst istället för "åhhhh vad gullig ungen är, hoppas ni mår bra".
För man har just gått igenom en helvetessmärta i TIMMAR. Jag hade gärna hört "fan vad bra & stark du är" efter jag fött då jag försökte gå från säng till toa för att gråta när jag kissade.

Svar: Jag brukar alltid berömma mina nyförlösta vänner till ett jedra bra jobb! Du överlevde liksom 😉
Moa DeBruin

2014-04-13 ♥ 14:03:42 » URL: http://Jennybenny.se
Johanna

Vad tycker ni om henne då?

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2563962/I-understand-certain-people-wont-attracted-I-hope-theres-lady-excessive-hair-speaks-quest-love.html

Svar: oj! Väldigt polerat och välansat skägg skulle jag säga :-)
Moa DeBruin

2014-04-14 ♥ 21:10:23
Sofia

Strålande! Väntar spänt på nästa :)

Svar: kul att du gilla´t :-)
Moa DeBruin

2014-04-15 ♥ 08:10:28 » URL: http://nattstad.se/sofiareflekterar
sandra - 3 barns mamma <3

Ja du bra fråga. Jag tycker att papporna ska ha all cred i ärran för att de vågar stå så nära oss kvinnor när vi födder barn. Måste vara väldigt jobbigt mentalt att se på och inte kunna göra något ordetligt mot smärtan. Men vi kvinnor ska då få all cred för att ha tryckt ut barnet. Vis kjekarsnitt så ska nog båda ha lika mycket cred men ändå inte. Är ju ändå kvinnan som blir uppskärd och få gå med ärr. Tuff fåga. Tack för att ni utmanar oss mentalt här ;)

Svar: 😊
Moa DeBruin

2014-04-15 ♥ 19:58:41 » URL: http://www.mammansandra.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback