Låtom oss headbanga tillsammans

Nu på lördag 3 maj (ursäkta?) (var det inte januari nyss?) (tiden får seriöst ta och lugna ner sig några hekto) spelar min man och hans band Ammotrack på Valhall här i Skövde. Sedan ståtar det en fabulös efterfest på Scandic.
 
Tjoho!
 
 
 
 
 
Jag tror inte att ni förstår hur peppad jag är! Dels ska det bli roligt att se bandet spela, men det ska även bli svinskönt att få vara BARNFRI för en kväll! Med inkluderad sovmorgon dagen efter. Aaah... Jag har inte varit barnfri sedan 300 år f.Kr känns det som. Det ska bli underbart att få umgås med bara vuxna för en stund.
 
Well, nu tänkte jag nämna att det finns några biljetter kvar till spelningen för er som är sugna. Finns att köpa på Ica Maxi och även på plats i dörren. Vore superkul att se er där! Så kan vi headbanga tillsammans, surfa på varandras händer och sedan efterfesta fram till gryningen. Eller i alla fall fram till midnatt. Herregud jag har väl inte all ork i världen. Hur ung tror ni att jag är egentligen? 29? HAHA! *torkar en skratt-tår från mitt 30-åriga öga*
 

Kommentera gärna!
Johanna

Jag bor och är uppväxt ett fåtal kilometer från Norje, där rockfestivalen går av stapeln varje år. Och självklart befinner jag mig på plats. MEN!!!!!!!!!!!! Insåg precis att jag den femte juni kl 22:50-23:30 kommer stå framför Rockklassiker scenen på Sweden Rock Festival och stirra lite på din man! Hela festivalen känns plötsligt lite festligare (ha ha). Följer hela familjen med ner? Lite häftigt må jag säga!

Svar: Följer tyvärr inte med, men roligt att du ska se dom :-)))
Moa DeBruin

2014-04-29 ♥ 01:34:20 » URL: http://polkadots.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback