Ny pod

Hoj hoj alla fabulösa quinns änd mäns!
 
Nytt avsnitt av Moe and Mannys podcast ute (våra artistnamn).
 
Det här avsnittet har vi spelat in på Högskolan i Skövde. Superkul att få hänga där en dag! Vi fick bland annat träffa personerna som medverkar högskolans egen realityserie Kaffe och 28 kvadrat. Visste ni förresten att högskolan i Skövde är Sveriges minsta? Det tycker jag är coolt. Antingen är man störst eller så är man minst liksom, hehe.
 
Nå väl. Jag och Matilda snackar utbildning, hur vår skolgång var i unga år, roller i klassen (jag var den snygga tjejens kompis) och tigermammor. Ja alltså, jag och Matilda ska bli tigermammor när våra kids äntrar skolans värld och kämpa för deras (och deras klasskamraters) rätt till en trygg, rolig och rimlig skolgång.
 
Hoppas ni gillar avsnittet.
 
 
 

Kommentera gärna!
Linda

Jag har alltid beundrat tigermammor. Min mamma var definitivt en tigermamma när jag gick i skolan, och det har jag alltid varit extremt tacksam för. Utan henne hade jag inte alls haft det så lätt som jag hade det. Kriga på!

Svar: we will :-)
Moa DeBruin

2014-04-06 ♥ 12:51:51
Josephine

Hej Moa!
Jag har följt dig ett bra tag nu och tycker att du verkar vara en sån himla härlig person! :)
Jag vet att du var gravid samtidigt som du pluggade på högkola/universitet och jag är nyfiken på hur du tyckte det funkade att plugga med en liten bebis? Jag ska söka till högskolan i höst men jag och min sambo är samtidigt väldigt sugna på ett barn, så jag skulle vara väldigt tacksam om du kunde svara på min kommentar :)

Tack för en helt underbar blogg! Kramar!

Svar: tack tack snälla du :-) Jag tycker att det har varit supersmidigt att plugga med barn! Inga konstigheter alls. Man är flexibel plus att man oavsett ska leva på liten peng. Sen när man är pluggklar och redo för arbetslivet, ja då är barnet lite större, kanske har hen gått på förskolan något år och man slipper vabba ihjäl sig det första man gör. Är ni sugna tycker jag inte ni ska se plugget som ett hinder :-)
Moa DeBruin

2014-04-10 ♥ 14:15:23

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback