Spiderchick

Påskhönor och sommarkänslor
Pösken är över för den här gången.
 
Jag inledde ledigheten smått deprimerad. Min man har nämligen varit ute och spelat sedan i onsdags. Jag skulle ljuga om jag sa att jag hurrade över att han skulle vara borta HELA påsken. Fy vad trökigt.
 
Dock blev helgen bra ändå.
 
Skärtorsdag
Jag övertalar mina skeptiska barn att det är svinkul att klä ut sig till påskkärringar! Efter att ha marknadsfört hela konceptet plus piskat upp påskstämningen till en nästan overkligt hög nivå så hittar jag inte påskkärringkläderna. FAIL. 
 
Långfredag
Barnen hänger med sin farmor. Jag dricker rosévin och umgås med kompisar.
 
Lördag
Vi åker till pappa. Barnen får påskägg som PÅSKHÖNAN lämnat. Jo för i vår familj är vi realistiska:ish. Ja menar varför skulle en HARE lämna ägg? Harar har väl noll komma noll med det att göra? I och för sig kanske inte hönor värper saker med innehåll från ICA:s snaskavdelning, men ägg är ju i alla fall deras bransch.

Söndag
Vi leker med kompisar. Jag vågar släppa MiniSpider mer nu, han har nämligen börjat inse sina begränsningar. Till exempel så förstår han numera att han inte kan flyga över stup/äta spik/rulla sig under framrusande bilar etc. Ja ni vet, sånt som man lär sig med tiden. Jag måste naturligtvis ha uppsikt men jag tvingas inte ideligen finnas en millimeter bakom honom som en konstant livräddare. Skönt.
 
 
 
 
 
Måndag
Idag har vi hängt med släkten. Värsta sommarvädret juh! Jag har fått färg på mina kinder och ljusa slingor i håret = känner mig som en människa igen. Aaaah...
 
 
 
 
 
 
 Nu ska jag soffmysa med min hemkomna make.
 
 
Gunilla'bonusmamma'

Usch va du har rätt o haren och hönan. Men så blev det så ändå för mina barn barn att påskharen kom med godis. Nästa år kommer höna pöna i det gröna

Svar: Hehe ja jag menar det! 😉
Moa DeBruin

Hanna Karlsson

Härlig helg!

Svar: Indeed 😊
Moa DeBruin

Emma

Hahah, tycker det är lika roligt att läsa dina inlägg varje gång! Så himla skön är du! :) Gillar det där om påskhönan också haha, stämmer ju! Aldrig tänkt på det förut heller!

Och sen tycker jag att du har asnajs kläder på dig, så var har du köpt byxorna? ^^

Svar: Tack 😊 byxor från H&M
Moa DeBruin

Cutelittlethings - Ung mamma & Stil-blogg

Haha, håller med om påskhönan. ;-)

http://Cutelittlethings.se - Ung mamma & Stil-blogg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress