Spiderchick

Skandalös bildbrist uppdagad
Har jag nämnt att vi har sålt vår stuga? Mest för att vi är ute efter ett hus.
 
Hur som haver. Minns ni att vi köpte en soffgrupp i rotting till vår altan?
 
Jo jag vet. Jag minns det också. Jag blir påmind varje gång jag går ner till vårt förråd och möts av en VÄGG av flätad rotting. Förrådet är så till bredden fyllt med utemöbler att jag misstänker att inget liv, inte ens små bebis-silverfiskar, får plats att leva där inne.
 
Det känns med andra ord läge att sälja den där rottinggruppen. Vi vet ju inte när vi får tag i ett hus och fram till dess kan det kännas trevligt att kunna nyttja vårt förråd som normala människor. Jag tänkte lägga upp gruppen på Blocket idag men problemet är att jag inte hittar några som helst bilder på den. URSÄKTA liksom?! Här har jag bloggat i SEX ÅR. Fläkt ut mig själv och mitt liv. Dag ut och dag in. Blottat min byk på det som kallas internet, men inte en enda utemöbler-bild har jag lyckats knäppa?? Skandal.
 
Vi får väl helt enkelt baxa ut möblerna från förrådet, rada upp dom utanför tvättstuga och knäppa ett foto på det viset. Alternativt får jag teckna en fantombild.
 
 
 
Här ser man en skymt av möblerna. Det är allt.
 
Mella - stolt medlem i PK-maffian

Haha! Det kanske kändes för privat att visa upp dem? Alla har vi ju olika gränser, utemöbler kanske är väldigt personligt för vissa.

Svar: haha ja men precis...
Moa DeBruin

Karin

Butiken dör ni köpte den?
Det kanske finns bilder på deras hemsida?

Svar: jag vet, jag har redan kollat. Bara nya modeller på hemsidan. Attans.
Moa DeBruin

Karin

där - ska de va

Jenny - gravid & mammaliv i Nashville

Alt. Leta upp bild online från butiken gruppen köptes & länka? :)

Svar: Jag har kollat men den finns inte kvar i sortimentet... *ritar en fantombild*
Moa DeBruin

GOS TreMirakel

Googla fram en bild från google där finns allting Lycka till med försäljningen

Sanna

Men du kommer inte ihåg vad gruppen heter då? Så kanske du hittar nån bild på Google dom någon annan lagt upp någon gång i tiden? Brukar ju funka med gamla ikeamöbler iaf. Men rottinggrupper kanske inte är lika väldokumenterade!

Svar: nej jag vet ju inte det men det borde kanske stå någonstans på möbeln... Tack för tips!
Moa DeBruin

Hanna

är det blondinbella?

Svar: haha nej, min kompis :-)
Moa DeBruin

Emma

Hur går det med husplanerna? Letar ni aktivt eller är ni i den oändligt långa spara-till-kontantinsatsen-samtidigt-som-man-hemnetknarkar-som-en-tok?

Svar: vi letar inte superaktivt mest för att vi typ inte har tid att flytta och äga ett helt hus just nu. Måste lugna ner sig på jobbfronterna första känner vi :-) Men nästa år hoppas jag!
Moa DeBruin

Malin Lewin Segerblad

Jag tycker du ska sätta dig och teckna av din möbel,kommer bli hur bra som helst och mer intressant på nåt vis;) Alla kommer vilja ha den, lovar.. Släng upp en bild när du är klar!

Svar: haha okej *greppar pennan*
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress