Spiderchick

Söndagspodden
Tjoho på er i påskledigheten!
 
En pod till eder tjänst.
 
I det här avsnittet pratar jag och Matilda om fördelen med att ha rätt kontakter när man söker jobb. Vi pratar om förnedrande arbetsintervjuer, förslaget om att alla CV i framtiden ska vara anonyma och hur det känns att få tack men nej tack av en arbetsgivare (inte så kul alla gånger).
 
Vi pratar även om stökiga hushåll och Matilda erinrar sig skammen hon kände när vakmästaren stampade in i casa Magnisson och möttes av... Ja. Vad?
 
Lyssna här nedan eller via iTunes. Vi finns även på facebook.
 
Väl mött!
 
 
Hannah

Jag var ute på Harrys i Gävle i fredags en sväng, och när jag är i baren på nedervåningen så ser jag någon jag känner igen (haha sjukt egentligen), och inser att "jäklar vad han var lik den där spider-pappa!!!!". Läser i tidningen dagen efter att ammotrack hade spelat i Gävle och blir TOTALT besviken över att jag inte fattade att det faktiskt VAR han! Det måste ju för tusan ha vart din man! :) då Hade man kanske vågat sig fram o sagt att man kände igen honom, spider-pappa! Inte från ammotrack utan från din fantastiska blogg! haha, ville bara berätta det!

Svar: Haha! Jo dom har ju varit i Gävle 😊 hade älskat om du gått fram och sagt att du kände igenom honom via mig!!!! 👊😉
Moa DeBruin

Kartellen

Det var en givande och mycket TREVLIG pod som kommer hjälpa mig i mitt sökande efter jobb i framtida situationer, just nu har jag jobb men när jag inte har det... om den situationen uppstår ;) Fortsätt såhär för det är intressant och lärorikt :D

Svar: tack för feedback :-)
Moa DeBruin

jenny - gravid & mammaliv i Nashville

hahaha. jag som organiserar kryddorna när vi ska ha gäster skrattade gott åt detta. Älskar att man känner igen sig i vartenda av era podd-avsnitt. Så duktiga!

Svar: kul att du gillart:-)
Moa DeBruin

E

Åh va bra podd (som alltid förvisso)
Om konstiga jobbintervjuer: jag skulle en gång fylla i hälsoblankett typ 100 frågor a la "Har du nånsin haft huvudvärk? (FINNS det nån som inte?)
Jag svarade ärligt, bombsäker att det då var fel svar. Blev så förvånad när de ringde och erbjöd jobb!

Varit med om målare som behövde tillgång till öppen dörr 1 h i lägenhet pga måla i trappuppgång. I en etta. "Nån gång mellan 7 och 17". Tack för preciserad tid. Snygg målare öppnade dörr kl 7, jag = halvnaken trött tjej. Gevalia?

Tack igen för toppodd & toppblogg!

Svar: Haha... Tack själv 😊
Moa DeBruin

Sara

Igår lyssnade jag på er förra podd. Hade tappat bort hörlurarna så lyssnade på högtalare medan jag rensade ogräs åt grannen (85 år). Kunde inte låta bli att fnissa åt tanken på att hon kanske hörde diskussionerna om födslar, könsbehåring och annan frispråkighet genom fönstret :-). Befriande tycker jag! Tack också för era öppna beskrivningar av ångest. Jag har aldrig haft det tidigare och har tyckt det känns lite förbjudet så er öppenhet gör gott! Ikväll blir det nästa podd. Kram!

Svar: Haha... Vad roligt att du gillar podden och öppenheten :-) Kram!
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress