Söndagspodden

Ny pod mina vänner!
 
Plugga in ett par lurar i öronen, luta er tillbaka mot en solvägg (obs glöm ej solskyddsfaktor) och lyssna!
 
Vi pratar om balans i förhållanden (det här med att jonglera karriär, fritid, familj, romantik, barn osv kan vara klurigt, minst sagt) ovälkommen uppfostran (är det verkligen okej att uppfostra andras barn?) och skönhet (hur mycket snyggare blir man egentligen med en dyr kräm?).
 
Hoppas att ni gillar avsnittet.
 
Vi finns även på facebook och instagram @spiderchickblogg
 
 

Kommentera gärna!
Mamafilippa

Har äntligen kommit på hur det här med podcast funkar, så har lyssnat på några nu! Mycket roligt och mycket bra! Eftersom det käns som även jag är med i erat samtal, kommer jag på massa jag vill säga och lägga till! Haha :)

Svar: Haha! Vad roligt, kul att du lyssnar 😊
Moa DeBruin

2014-04-27 ♥ 21:35:39 » URL: http://nattstad.se/mamafilippa
Elinor

Jag älskar er podd!! Lyssnar på den varje måndag på jobbet och gör dagen lite roligare :) Hälsa Mathilda att hon får finnar just för att hon börjat med en ny produkt. Då blir huden lite chockad i början men brukar lägga sig efter en vecka ungefär. Då märker man om produkten är bra :)

Svar: ska hälsa detta :-) kul att du gillar podden!
Moa DeBruin

2014-04-28 ♥ 21:01:02
Sosso

Jag har faktiskt ett lite dyrare schampo nu, kostade väl 259 kr eller nått, från lush.. men har använt det från december och det finns fortfarande över hälften kvar, så vissa schampon är värt det ;)

Men annars brukar jag inte heller direkt kolla några skönhetssidor.. sminkar mig aldrig, orkar sällan hålla några ansiktsrutiner även om jag försöker.. men är lite lat ;)

Men härlig podd som vanligt, keep up the awesome work!

2014-05-01 ♥ 22:43:21 » URL: http://sosselito.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback