Spiderchick

En helg på kusten
I helgen hängde vi på västkusten, strax utanför Lysekil närmare bestämt. 
 
Vi åkte i fredagskväll, direkt efter att pappan i vår familj hade haft en spelning med bandet (hej hej livspussel). Vi skojade om att jag iklädd träningsoverall skulle sladda upp med bil och husvagn nedanför scenen och på bredaste västgötska skria till min man "kööööööm nu för schôen gôbbe, nu åker vi te kusta´ " (övers: kom älskling nu åker vi till kusten).
 
Det gjorde jag inte. Kanske mest för att vi inte äger någon husvagn. 
 
 
 
 
Efter spelningen. 
 
 
 
 
 
Sen färdades vi till västkusten i skenet av solnedgången. 
 
 
 
 
Under lördagen fiskade vi krabbor. 
 
 
 
 
 
Sen regnade det vilket gjorde absolut ingenting. Jag har suktat efter regn och barnen roade sig ändå.
 
 
 
 
 
I bästa västkustanda åt vi räkor som vi hade fångat på Ica. 
 
 
 
 
 
Paj med västerbottenost och kantareller. Så gott!!! Åh nej... Nu fick jag värsta retroaktiva suget!
 
 
 
 
 
Gino till efterrätt. Det vill säga frukt med riven vit choklad. 
 
 
 
 
 
När barnen hade somnat för natten spelade vi spel. Jag vann Rappa Kalja (skrivspel) och är icke förvånad över det. GalenPanna (man ska gissa villken "känd person" man är) förlorade jag dock. Icke förvånad över det heller då jag har noll tålamod att hålla på och gissa.
 
 
 
 
 
Under söndagen badade vi. Det är Spiderpapa ni ser i luften. Tvååringen ville också hoppa från trampolinen och blev MYCKET besviken när han inte fick det. Personligen tänker jag att man kanske ska väga mer än en fjäder och eventuellt vara simkunnig innan man hoppar fem meter rätt ner i havet. Men vad vet jag. Jag kanske är torr och tråkig?
 
 
 
 
 
 Summa summarum: En mycket fin helg!
 
 
 
Häpp!
 
 
 
Ninni - Vimsiga mamman

Ser helt underbart ut :) länge sedan jag var där nu :/ håller mig mest hemma hos mamma o pappa när jag väl befinner mig på västkusten, som den mammagris jag är :))

Svar: västkusten är dunderhärligt! Åker nog dit nästa sommar igen, fast längre, minst en vecka :-)
Moa DeBruin

Sofie

Jag tror inte jag har kommenterat här innan, även om jag läst din blogg i flera år men nu kan jag inte hålla mig längre... Du har varit på mitt sommarställe! (Var påväg att skriva namnet men kom på att det kanske är dumt? Eller kanske inte alls... Haha, jaja!) Jag blev helt paff när jag såg "fiska-krabbor-bilden", det är ju min brygga, där jag har spenderat varje sommar hela livet. Blev lite starstrucked bara av att inse att du har varit där, haha! Väldigt synd att jag inte var där denna helgen också, hade varit så kul att se dig! Blir såklart nyfiken på hur du hittat dit... ;) I alla fall, hoppas ni hade en bra helg!

Svar: det är inte hemligt, tänker bara att folk kanske ändå inte vet vart det är så jag skriver Lysekil :-) Brastad var väldigt mysigt :-)
Moa DeBruin

Malin Aurora

Åh det ser helt underbart ut!

Nea

Kände ju också igen mig... :) Min mormor har hus i Rixö. Typiskt att vi inte var där, hade varit fint att säga hej. Kram!

heycherryberry.blogg.se

Åh vad härligt ni haft det. Gott med räkor och kräftor och krabbor och allt vad skaldjur heter. Mmmm.

Sofie Nordberg

hahah klockrent med husvagnen! Vilken syn det hade varit! ;)

sofienordberg.se

Svar: det hade det verkligen varit ;-)
Moa DeBruin

Inne hos Ina

Det ser verkligen mysigt ut. Västkusten står på min lista över ställen jag vill besöka. Synd att det är så nedrans långt från Norrland (bor i höjd med Umeå) :/

Jenny

nämen herregud, här har jag följt dig länge, länge och så får jag se att du vart på semester i min lilla "stad". Välkommen till Brastad! (lite i efterskott då) och goviks badplats, där hänger vi ofta! typiskt nog inte nu på ett par veckor. Kommer du dit igen lovar jag att skicka fram ungarna efter en autograf!

Svar: hehe, kanske nästa sommar :-)
Moa DeBruin

Krulliga Damen ♥ Foto, Inredning & Familjen

Västkusten är underbar :) Man bör stanna där en vecka minst! I år var vi bara där i 5 dagar (b.la. i Lysekil)... Det räckte inte kan jag lova :P

maria at inredningsvis

Vilka HÄRLIGA foton :) får mig längta tillbaka till den alldeles för korta sommaren, hösten kom tidigt i GBG :(

Ny post ute...Hur man får bra rygg på arbetet :)

Ha en kanonhelg

LOVE Maria at inredningsvis - Swedish decor, food, and fashion

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress