Spiderchick

Fyra barn under moderliga vingar
I helgen var jag barnvakt.
 
Tillsammans med några vänner har vi nämligen kommit överens om att hjälpa varandra med barnen då och då. Vi lever småbarnsliv allihopa och vet hur mycket det betyder att få komma iväg utan kidsen. Dessutom är vi alla vana vid att vakna på natten, gå upp tidigt på morgonen, sova på begränsad sängyta och allt det där andra som spralliga små avkommor med bristande sömnvett innebär. 
 
I lördags skulle jag vara ensam hemma med mina barn och tänkte då att jag lika gärna kunde vårda ytterligare några barn under mina moderliga vingar. Jag och pojkarna åkte därför hem till våra kompisar för att tillbringa natten där. 
 
Vid 19-tiden hjälptes vi vuxna åt att natta alla barn och sedan åkte kompisarna iväg på galej. Jag tillbringade kvällen i soffan tillsammans med snacks och en drink. Som tack för det oerhörda besväret erhöll jag biobiljetter och en lyxig frukost (plus middag innan nattningen).
 
Helt okej upplägg. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag rekommenderar absolut andra småbarnföräldrar att skapa liknande upplägg. 
 
Marja - Baka Sockerfritt

Låter verkligen som ett bra upplägg! Skönt att det gick så smidigt :) Nu ska jag lyssna på er senaste podcast!

Svar: Hoppas du gillar 😊
Moa DeBruin

Moster

Men hallå!!! Fick dom fisk?

Svar: Fisk? Näe. Hur så? 😊
Moa DeBruin

Sarah

Vad härligt! Önskar att vi kunde göra så. Vi har dock 4 barn o mina vänner noll! Haha.

Svar: haha... lite ojämn fördelning där. Ni kanske kan byta tjänster ändå på ngt sätt? :-)
Moa DeBruin

Sanna

Spajdan! Har inget med inlägget att göra men jag behöver lite restaurangtips i Skövde! Ska nämligen dit i oktober på spa- och shoppinghelg med ett tjejgäng på 8 tjejer och skulle behöva lite bra restaurangtips :) Skövde av alla ställen undrar du säkert nu?! Det ligger typ mitt emellan där vi alla bor, vi bor nämligen i Sthlm, Gbg och Växjö :) Om du har några andra tips på saker vi inte får missa när vi är i din stad får du gärna tipsa om det också :) för övrigt: Tack för en bra blogg! Kram Sanna

Svar: Hej Sanna! Kul att ni ska hit! Jag rekommenderar att boka bord på Glädje (googla) eller Pinchos. Glädje har närproducerad mat, mycket vällagat och gott. Pinchos har tapas. Båda ställen är mycket bra. Äter ni på Pinchos kan ni fortsätta in på Skövdes största nattklubb sen ;-) Men även på Glädje är det party efter kl 22 (typ). Vill ni fika är café Förr mysigt, plus har en fin butik. Shopping har ni på Commerce, missa heller inte småbutikerna utanför köpcentrat. Ha så roligt :-)
Moa DeBruin

Sanna

Tack så jättemycket för bra tips! Får se vad vi hittar på :)

heycherryberry.blogg.se

Det är verkligen en jättebra idé. Det är bra att mamma och pappa får lite egentid. Det tjänar barnen på i längden.

Chips&Choklad

Vilka chips är det mitt öga skådar?! <3

Fia

Vilket toppen upplägg :-) Bra idé, egen tid behövs då och då, det tjänar alla på i längden.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress