Spiderchick

Hus vi har kollat på
Jo tack det går bra med husletandet.
 
Fyra objekt vi har tittat på den senaste tiden:
 
1. Sommarstugehuset
Huset såg ut som ett vanligt hus utanpå men när vi klev innanför tröskeln befann vi oss som plötsligt i någon slags sommarstuga med tillhörande instängd doft, omatchande plastmattor och en död, uppstoppad räv i källaren (oklart om räven ingick i köpet) (den såg oväntat munter ut för att vara uppstoppad).
 
2. Renoveringsobjektet
Golvet i varadagsrummet var så slitet att det var igenlappat med ICA-påsar. Inget fel med det för alla del, men vi söker ett hus något mer i ordning. 
 
3. Det nybyggda radhuset
Jag vet inte om det här objektet var fint eftersom vi hade med oss barnen. Jag hade full sjå att hålla koll så att MiniSider inte skulle möblera om hela huset (med lösare tyglar hade han antagligen gjort om planlösningen) och på väg ut var jag nära att lägga ett bud i blindo bara för att släta över att femåringen hade ätit upp allt bjudgodis. 
 
4. Ett annat radhus
Jag älskade det här radhuset! Det var helt perfekt för oss! Tyvärr blir det nog inte vårt. Men det gör inget. Nej då. Det kommer nya hus. Det göööööööör inget. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL!
*ger upp husletandet*
Sarah

Åh jag förstår dig!!!
Vi hittade drömhuset, typ! Budade men nån rikare jävel fick det. Men men, snart kommer det väl fler. *positiva tankar*

Svar: Åh blä... Jo det kommer väl. Håller tummarna även för er 😊
Moa DeBruin

Fnulan

Flytta hem till oss, tänk vad roligt vi hade haft det! Kram

Svar: Yää 😊👍🎉
Moa DeBruin

Celie

Kämpa på! Tids nog dyker huset upp som ni vill ha och äntligen är det ni som vinner en budgivning! Det kanske finns en mening med att ni inte fick radhuset. Kanske väntar något ännu bättre som ni kommer kunna köpa :-). Tänk så!! Been there, done that! Och idag är jag hur glad som helst att det första huset jag ville ha gled oss ur händerna, för huset vi har idag är så mycket bättre på alla sätt och vis!!
Lycka till nu :-)

Svar: Vi får hoppas att det är så det är 😊
Moa DeBruin

mli

Håller tummarna för att ett prima hus snart blir ert ✊😊

Sofie Nordberg

men usch vad jobbigt :( Hoppas ni hittar något bra! :)

sofienordberg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress