Spiderchick

Snasktestar´n är i farten och det var inte vackert den här gången
För ett tag sedan var ni några som bad mig att testa Marabous nya Bubbly Caramel, bubbelchoklad med kolasås.
 
Jag vet inte varför men det är något med storleken (250 gr) som har fått mig att tveka. Varför är den så stor och vad vill den mig?! Så har jag tänkt varje gång jag har sett kakan i affären. Vill den att jag ska äta upp all choklad på en gång? Vill den att jag bygger ett litet bo i min kind och hamstrar rutor? Eller vill den måhända att jag delar den med någon??
 
Storleken på har helt enkelt förvirrat mig. 
 
När jag väl hade överkommit min förvirring köpte jag i alla fall chokladen. Och... Nja.
 
Jag har många års erfarenhet av laborering med söta substanser. Min sockerchockströskel är extremt hög och vältränad. Men Bubbly Caramel chockade även mig. Den sockriga kolasåsen ihop med den sötsliskiga bubbelchokladen gjorde att det brände i halsen och jag kunde riktigt känna hur karies fick liv i munhålan. 
 
Nej. Inget för mig.
 
Betyget blir därför 1 KariesAttack av 5 möjliga (vilket möjligen låter som ett positivt betyg, men nej ni behöver inte köpa den här chokladen).
 
 
 
 
 
Småstadsfrun

Då var det alltså inte bara jag som tyckte att den såg stor ut. Tänkte när jag lämnat affären att "jag måste väl inte sett fel! vem klämmer den på stående fot?" Kändes nästan lite vulgärt och fel.
Skönt att du redde ut saken! JA. Det var alltså en ovanligt stor choklad och NEJ det är inte fel på mina glasögon.
Tackar för det!

Svar: nix, din syn är helt riktigt! :-)
Moa DeBruin

Mimmi

Oo, stoppa den i kylen! Oätlig i rumstemperatur, omöjlig att sluta äta när den är kylskåpskall enligt mig.

Svar: kan tänka mig att det blir godare
Moa DeBruin

Moa Siim

what?? Jag tycker att den är supergod! Dock har jag godisuppehåll just nu, men vad jag minns tyckte jag att det var en perfekt kombo av "camarell" och choklad! Mums

Elin

Helt med dig i den frågan, inget för mig heller.

Amanda

Håller helt med! Åt bara för att en stund (ofta choklad inte är supergott liksom), men orkade inte äta upp hela på över en vecka. Däremot är den andra i samma storlek (den med kakor) underbart god :D

Helena

Amen sistah! Choklad är mitt liv (ok, inte lika mycket sedan jag blev LAKTOSINTOLERANT - varför jag?!) men denna var inge vidare va.

Jennie

Va :O jag tycker den är svinagod!! Finns dock inte att köpa här där jag bor :(

Jennie

Va :O jag tycker den är svinagod!! Finns dock inte att köpa här där jag bor :(

Emmy

Jag håller med helt och hållet, men har ett tillägg. Hur är det meningen att man ska bryta bitar av den egentligen? Speciellt om den är kylskåpskall. Det var bara .. bubblor?!

Isabell

Men NEJ, den där är ju FANTASTISK! Min räddare efter att min älskade digestive (helt ofattbart) tagits bort ur sortimentet.

Mella - stolt medlem i PK-maffian

Choklad och kolasås låter ju extremt gott! Men samtidigt har jag hög tilltro till dig i egenskap av snask-testare, så jag låter nog bli.
Dessutom vill jag också veta varför den är så sjukt stor???

Pyttianna

Har inte smakat den där men den andra stora ljusblå är helt suverän tycker både jag och Jocke!! ;)

Vi får ta en fika någon dag snart!!

Kram

Svar: Har ej smakat den andra ännu :-) Gärna en fika! Vore supermysigt!
Moa DeBruin

Emma

Jag håller fullständigt med, så otroligt sliskig att det tog tvärstopp efter ett par bitar. Urk! (Ska tilläggas att jag i vanliga fall älskar choklad-kola kombon.. men nej, denna går bort)

Pelle

Lite OT här, men varför blev inte ni nominerade till Blog Awards podcast-kategori? WTF i kvadrat. Jag blev irriterad på riktigt.

Svar: Jag vet! Eller snarare, jag vet inte? Vad hände? Vi är lite besvikna, det är vi faktist. Men meeeeeeen 😉 dom som är nominerade är duktiga 😊
Moa DeBruin

susanne

Tyckte den smakade salt... Inget hit här heller. Apelsinkrokant håller första plats hos oss, förutom nonstop men den finns ju inte längre... :(

Johanna

Jag måste bara säga tack för en super blogg! Älskar ditt sätt att skriva! Sen måste jag bara nämna att efter ditt inlägg i december 2013 om recept på lussebullar har vi använt det till all bullbakning (bara att ta bort russinen och saffranet). Just nu står bullarna i ugnen och resultatet blir perfekt varje gång! Tack för det också! :D

Svar: Härligt 😊 tack för snälla ord! Kram!
Moa DeBruin

sandra - 3 barns mamma <3

Hihihihi!!! ja du det lätt inte alls som en hit. Älskar kola sås i choklad, men jag håller mig till center och plop tror jag ;)

Chips&Choklad

Haha nu får vi ju lov att testa den här också! Har dragit mig just för storleken, men vi testade den andra nyheten härom dagen. Den var också väldigt söt, men inte lika illa som man kunde tro!

LOTTES VÄRLD

Köpte också den för ett bra tag sedan och var himla ivrig att testa eftersom jag älskar choklad. Snacka om platt fall! Alldeles för söt (precis som du skrev), jag blev sååå besviken. Allting blev bara för mycket, ingen hit!

Elin

Är chokladen oäten på bilden eller ser det bara ut så? Sjukt kul om den är oäten liksom för då måste du ha tagit kortet innan du smakade. Kanske tar du en bild med tummen upp och en med tummen ned för att sedan se vilken bild som passar bäst i ditt tycke?

Svar: Haha närå, den var halväten 😊
Moa DeBruin

Chips&Choklad

TILLSLUT har vi provsmakat den!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress