Att se in i framtiden och sån´t därn´t

Förra året träffade jag ett medium som spådde mitt kommande 2014.
 
Jag har summerat vad som sades och vad som hände:
 
Jobb
Då: Mitt medium ser i sina tarotkort att jag står vid ett vägskäl i livet, rent yrkesmässigt. Det stämmer. Jag har länge funderat över vad jag vill bli "när jag blir stor". Mitt medium lovar att inom 6 månader kommer jag ha valt en väg och förändringen är ett faktum. Hon får även en känsla av att "många kommer se på". 
Summering: Under det här året har jag startat en kommunikationsbyrå med Matilda, vilket jag inte hade en aning om då att jag skulle göra. Vi har knytit ann flera stora samarbetspartners, gjort tvodd med SVT (som många ser på), föreläst, idéutvecklat samt hållt i premiären av Skövdepodden med mera med mera. Nog har förändringens vindar blåst genom 2014. Jag känner att jag är på helt rätt väg!
 
Pengar
Då: I frilansandets förlovade land är det lätt att börja oroa sig över inkomsternas varande eller icke varande. "Jag får leva på korv med bröd utan korv" kan jag bröla vissa månader för att i nästa månadsskifte ta med hela familjen till Teneriffa (all inclusive). Jag ska inte oroa mig för pengar säger mitt medium. 
Summering: Jag har inte behövt oroa mig för det ekonomiska. 
 
Familjen
Då: Mitt medium ser i sina tarotkort att familjen är min trygga punkt. Hon ser att vi har roligt tillsammans och hon ser mycket glädje.
Summering:  Jag och min man har gift oss, min man har varit med i melodifestivalen och jag har upplevt massa roligt. Så nog har det varit mycket glädje under 2014. Att familjen är min trygga punkt kan låta något allmängiltigt men det är verkligen trygghet för mig. Jag hade inte ens vågat göra hälften av allt det jag gör om det inte vore för att familjen har min rygg. 
 
Nya intressen
Då: Tarotkorten visar att jag får ett nytt intresse. Ett intresse som gör mig gott och som jag ska fortsätta med. 
Summering:  Jag har tränat spinning och styrka hela 2014. Även löptränat (hej hej TJEJMILEN). Det har gjort mig ofantligt gott, både fysiskt och psykiskt. 
 
En doft
Då: Mitt medium känner en speciell doft. Hon förklarar att jag kommer känna den här speciella doften och det jag gör just DÅ, det kommer att generera pengar. Jösses vad spännande! Redan på vägen hem börjar jag vittra som en hund i luften.
Summering:  Jag och Matilda var på införsäljningsmöte i Stockholm i början av året. I korridoren på vårt hotell luktade det väldigt... Fränt! Så pass illa att vi övervägde att klaga till receptionen. Hur som helst gick mötet som vi var där för väldigt bra. Det ledde till ett samarbete och sedermera en rejäl slant i kassan.
 

Kommentera gärna!
Sara

Intressant! Särskilt det sista med lukten var ju spännande!

2014-12-11 ♥ 21:34:41 » URL: http://thevelvetpond.blogg.se
Sandra

Tack för väldigt intressant läsning.. jag vill vara troende kring det andliga och har själv upplevt saker från vad jag tror är andar, men håller mig ändå skeptisk av någon anledning.. Svårt att tro på något som är så svårt att bevisa och "ta på" i det samhälle vi lever i. Men jag ska boka in ett möte med en "spåtant" någon gång så får jag se sedan om jag är övertygad. ;)

Svar: Om inte annat kan man ju få en positiv känsla i kroppen av det och det är ju aldrig fel 😊
Moa DeBruin

2014-12-11 ♥ 23:45:12
Sandra

Häftigt att du fick det så svart på vitt! Och överlag låter det som om du haft ett bra år? Härligt! :)

Svar: Väldigt bra år 😊
Moa DeBruin

2014-12-12 ♥ 00:22:19
jennybenny

Så spännande! Jag vill också ha ett medium som säger att jag kommer känna en lukt som betyder pengar! ahhh! Coolt!

Och jag kikade nyss senaste tvodden. Så kul! Jag satt också på aftonbladets chatt, hahah.

2014-12-12 ♥ 01:15:18 » URL: http://blogg.loppi.se/jennybenny/
Elena

Åh, jag skulle också vilja träffa en medium. Verkar intressant och spännande! :)

2014-12-12 ♥ 17:58:08 » URL: http://baraelena.se
Ina

Hej Moa, jag skrev precis en kommentar hos Pellespersonliga.se i hans julkalender där jag valde dig som storasyster i min fiktiva familj bestående av kändisar. Lovade att göra lite smygreklam tillbaka till hans kalender i gengäld ;) Gillar bådas era bloggar himla mycket, och även Jennybennys som jag såg har kommenterat här nu innan mig, himla bra ni är! :)

Svar: Kul :) Tack! Pelle är härlig :)
Moa DeBruin

2014-12-12 ♥ 18:18:26
Elin

Häftigt!!! Blir också sugen på att gå till ett medium.

2014-12-14 ♥ 22:23:02 » URL: http://alfonx.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback