En bättre medial dag

Igår förlorade jag ett jobb och det kändes trökigt. 
 
Idag känns det bättre. Ibland behöver gamla dörrar stängas för att nya ska öppnas. Vad som igår kändes tråkigt känns idag som en knuff i rätt riktning. Dags att gå vidare.
 
Dessutom hade jag idag tid med mitt medium, very lämpligt. 
 
En del tycker att mediala förmågor är bluff och båg. Själv tror jag stenhårt på det och jag älskar mitt medium! Det känns så tryggt att sitta ner med henne. Hon är så duktig på att förklara för mig hur jag är, hur livet är och hur jag kan tänka för att få rätsida på saker som skaver. Jag går alltid där ifrån och känner mig lugn och peppad.
 
Jag tänker att jag i ett nytt inlägg kan publicera vad mitt medium sa till mig vid den här tidpunkten förra året. För det har ju liksom "inträffat" nu. Mjehe. Håll utkik...
 
 
 

Kommentera gärna!
DeMarkey

Åh vad spännande att få veta vad hon sa för ett år sedan och för att se om det blev så, men det är ju också lätt att du styr in det själv till det hon sagt, så det är ju inte mycket imponerande. :D Jag är ganska skeptisk mot sånt, önskar att det vore sant däremot för jag hade behövt det. Men för att övertyga mig behöver man säga mycket sanning om vem jag är och vad som varit för att övertyga mig om gåvan dom har.

däremot så önskar jag dig all lycka till i alla fall och hoppas på att det funkar för dig i alla fall. :)

Svar: Tack snälla :) Det kan säkert vara så att jag till viss del läser in vad hon sagt men då tänker jag att det inte behöver vara negativt. Utan i så fall en slags placeboeffekt. Sen är det absolut så att hon beskriver mig på så sätt att det utan tvekan är en förmåga hon har, inget som hon kan hitta på :) Kram!
Moa DeBruin

2014-12-10 ♥ 15:28:25 » URL: http://demarkey.se
Anna

Vad kul med ett "eget" medium! Jag är själv på jakt efter ett bra medium i Eskilstunatrakten pga rådande situation. Ser fram emot att läsa inlägget om ditt medium. :) Kram

2014-12-10 ♥ 17:16:03
Emma

Men så spännande! Har alltid velat gå till ett medium nån gång men så har man ju hört en del om fejk-medium och sånt, så därför vet jag ju inte vem jag skulle välja!

Bor ditt medium i Skövde eller var bor hon? Och skulle du ha något emot att tala om vad du betalar för att träffa henne? :)
Tack på förhand!

Svar: Hon bor inte i Skövde. Betalar en liten summa för en timma. Det är nog olika vad folk tar betalt
Moa DeBruin

2014-12-10 ♥ 17:34:43
Mathilda

Vadå för jobb?:( stackare

Svar: Ett skrivjobb. Jag är ju frilans och har många jobb som väl är :)
Moa DeBruin

2014-12-10 ♥ 18:13:20
Johanna Ahlsten

Tråkigt med jobbet men du verkar ha en bra inställning. Spännande att höra om "spådomen" :-)

2014-12-10 ♥ 20:09:34 » URL: http://aterhamtningsbloggen.blogg.se/
Maria

Förändringar, motgångar stärker, man utvecklas, kommer ut som en starkare människa. Viktigast är att aldrig ge upp. Kämpa kämpa!

2014-12-10 ♥ 23:48:18 » URL: http://www.moppenet.nu
sanna

jag brukar tänka på marian keyes häftiga livsöde när allt känns mörkt . Hon var ensam , alkoholist och hade inget jobb . Bodde i en lägenhet med neddragna persienner , en dag gick hon ut på stan och fick en lapp i handen , som handlade om att skriva , så hon gick hem och började skriva . Skickade in ett utkast till ett förlag , förlaget nappade och det som hon hade lämnat in var starten på hennes första bok Vattenmelonen . Hon blev nykterist , fick kontrakt på flera böcker och är sen dess en av världens mest hyllade författare <3

Allt kan vända och går man igenom ett helvete så är det bara att fortsätta gå . Du är fantastisk Moa, tack för att du är så himla go :) lycka till med allt !

Svar: Vilken häftig historia! Verkligen inspirerande! Tack för peppen :)
Moa DeBruin

2014-12-11 ♥ 09:38:52 » URL: http://www.sannaengstrom.bloggagratis.se
Ida

Min mamma säger (störande nog) alltid att det alltid ordnar sig.. Och hittills har hon alltid haft rätt. Det är lita av en klyscha men en stängd dörr kan ju pusha en till att våga öppna en annan!

Hejja Moa!

Svar: Jo men så är det :) Det brukar ofta vara så att man i slutänden tänker att "det var det bästa som kunde hända". Känner redan så typ :)
Moa DeBruin

2014-12-11 ♥ 11:08:22 » URL: http://www.skaraborgsbygden.se/index.php/blog/4
fröken josefine

Åh jag tror också stenhårt på medium! Har en jag gått till några gånger och ska dit igen i januari (så sjukt svårt att få tider!) och längtar redan! Men hon använder sig inte av tarotkort utan av andliga kanaler, riktigt häftigt! Hon utför även healing som jag bara älskar!

Svar: Coolt, man kan välja hos mitt medium. Healing vore häftigt 😊
Moa DeBruin

2014-12-12 ♥ 00:21:46 » URL: http://frokenjosefine.webblogg.se/
Karin

Spännande! Har du lust att tipsa om var en kan få tag i det däringa mediumet? Låter som någon jag skulle vilja träffa :)

Svar: Tyvärr jobbar mitt medium som just medium väldigt begränsat på grund av pluggar. Men googla på medium i din stad :) Se till att hen är certifierad
Moa DeBruin

2014-12-13 ♥ 14:43:11

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback