Penntrick och pepptalk

I mitt och Mannys senaste tvodd-avsnitt snackar vi utseende och då kanske mest hur man gör för att INTE bry sig så himlans mycket om sitt utseende, vilket naturligtvis är lättare sagt än gjort. 
 
Vi avhandlar även det berömda penntricket. Minns ni? Jag pysslade själv med penntrick i min osäkra ungdom. Med hjälp av en gnutta blyerts kunde jag avgöra huruvida jag hade en hängig byst eller inte. Stannade pennan kvar under tutten hade jag hängbröst och där med betyg icke godkänt i tutt-form. Enligt normen då ra´. Hängbröst är ju nämligen det värsta man kan ha i vår i-lands-värld, näst efter ett långsamt internet.
 
Eller? 
 
Nä. 
 
Hääääär kan ni se tvodden. Vi hinner även med att avhandla en hel del coola kvinnor som inspirerar oss. Hoppas ni gillar!
 
 
 
 
 
  
 
 
 

Kommentera gärna!
D. DeMarkey

tvodden, vilken kul grej, har inte ens kommit in i själva pod grejerna och nu till en tvodd. :) Fan hur gammal är jag egentligen?! :D

Svar: in å lyssna vetta :)
Moa DeBruin

2014-12-16 ♥ 18:25:59 » URL: http://demarkey.se
Anonym

Haha kära penntricket! Min kompis mamma kunde få under ett kollegieblock, ungefär då ansåg vi oss vara så pass unga och smärta att vi slutade med penntricket 😃

Svar: haha :)
Moa DeBruin

2014-12-16 ♥ 18:34:27
Ronja

Jag bestämde mig för att när var ungefär 7,8 år för att jag inte ska var som alla andra och inte bry mig vad andar säger. Det går för det mesta.

Svar: Låter bra 😊😊
Moa DeBruin

2014-12-16 ♥ 22:06:02 » URL: http://autismronja.blogg.se
J

Eller så har man små brön att inte ens ett blad skulle fastna där under ;-)

Svar: Haha! Låter som finfina tuttar 😊👍
Moa DeBruin

2014-12-16 ♥ 22:14:56
Anonym

Hahaha! Mina taxöron till tuttar (de är verkligen söndertuttade!) skulle nog kunna hålla uppe ett helt bildäck OCH slängas ett par varv runt halsen som värmande halsduk! :-D

Svar: Låter mycket härligt och praktiskt 😊👍
Moa DeBruin

2014-12-16 ♥ 22:43:16
Emelie - Lever drömmen i Paris!

Jag hoppas att ni inte fått denna fråga tuuusen gånger förr (i så fall ber jag om ursäkt för min lathet att inte leta igenom gamla kommentatorsfält, obs, erkänd latmask).... Men går det att hitta tvodden i podd-form, bland era andra poddar? Min app hittar inte de senaste, och jag har redan rivit igenom hela arkivet! Jag börjar bli desperat!

Svar: Du kan välja att bara lyssna på tvodden om du hellre vill de. Sätt på tvodden i mobilen via SVT-play appen, tryck på skärmsläckarknappen, tryck på play igen. Klart :)
Moa DeBruin

2014-12-17 ♥ 08:24:55 » URL: http://sockerskrin.blogspot.se
Emelie - Lever drömmen i Paris!

Ps. Ni är alltså helt, fullständigt, undantagslöst underbara människor!

Svar: Tack snälla! 😊
Moa DeBruin

2014-12-17 ♥ 08:25:40 » URL: http://sockerskrin.blogspot.se
Karolina

Va? Hängbröst? Och här har jag gått och trott att det betydde att jag hade för små bröst för att ingen penna kan stanna! Måste genast gå tillbaka tio år och upplysa mig själv.

Svar: haha... ja herregud vad man höll på... :)
Moa DeBruin

2014-12-19 ♥ 13:06:16

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback