Sjösättning och kalas

Här har vi haft en upptagen helg. En roligt upptagen helg! 
 
I lördags förmiddag var jag och barnen på biblioteket för att låna böcker. Vi gör det titt som tätt. Tvååringen hann med att både sjösätta ett gosedjur i en vattenbrunn (ursäkta men VEM anlägger en vattenbrunn mitt i ett bibliotek??) (svar: Skövde kommun) samt stänga igen entrédörrarna till bibblan så att personalen knappt fick upp dom igen.
 
Till tvååringens försvar var gosedjuret faktiskt en flodhäst. Dom hör ändå mer hemma i vatten än i en enslig bokhörna. Vad gäller att stänga entrén finns inget försvar. Han måste ha förväxlat öppetiderna på något vänster. 
 
Well. Det kommer bli något stort av vår tvååring. Han är väldigt företagsam.
 
Igår kväll var vi på släktkalas. Idag har vi varit på födelsedagskalas. Otroligt trevligt båda grejerna!
 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Tinis - en blogg som vill göra dig glad!

Hehe, ååh, fint beskrivet om biblioteket. Sjukt att man inte är där längre (så mycket). Bibliotek är liksom det stället där ingen "vill dig något", alltså du får låna böcker, hyra ljudböcker etc och du behöver liksom inte ge tillbaka i form att bli "drabbad" av reklam etc. Okej. Du kanske måste lämna tillbaka det man lånar. hehe. Men annars =frizon. :))

Svar: Bibblan är fett najs! 😊
Moa DeBruin

2014-12-14 ♥ 21:17:09 » URL: http://tinis.me
D. DeMarkey

ha ha vilken skön 2åring!!

2014-12-14 ♥ 21:41:33 » URL: http://demarkey.se
Linda

så vacker!

2014-12-14 ♥ 22:42:36 » URL: http://www.nouw.com/LindaLinnros
Maria

Haha underbart!! I Östersunds bibliotek finns något fontänliknande, det är vatten iaf. Inte så långt ifrån barnböckerna heller, så jag vet inte alls vad de tänkte. =D

2014-12-15 ♥ 07:12:45 » URL: http://mariaviolaeriksson.blogg.se
pau

Haha vilken sköning!
Norrköpings bibliotek har också en damm/fotän/vattenpöl? Man kan undra vad de tänker där :D

2014-12-15 ♥ 14:52:31
Sara

Efter att ha följt din blogg ett tag (några år tror jag, minsann) utan att ha lämnat en enda kommentar känner jag att det är nog dags nu.
Din blogg är en av mina favoriter, lämnar din blogg efter besöket med ett leende. Tack för alla härliga skratt du gett mig och keep up the good work. ^^

Svar: Tack snälla 😊😊
Moa DeBruin

2014-12-15 ♥ 19:39:39

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Kommentar:

Trackback