Svullen

Jisses vad jag har känt mig mens-svullen idag! 
 
Det var inte lätt att välja kläder imorse eftersom jag hade att välja mellan 1) klänning och tights med resultat att jag skulle se ut att bära på mitt tredje barn 2) jeans vars midja skär in och delar magtrakten i två onda kamelpucklar (ja att det gör ont i magen alltså, inte att kamelpucklarna vill någon illa). 
 
Jo jag vet, mensmage är i det stora hela ett obetydligt problem men icke desto mindre obekvämt. Idag hade jag helt klart gjort mig bäst naken liggande i en säng tittande på tv ätande choklad...
 
 
 
 
 
 
 
Matilda berättade för övrigt att när hon är i mens-tagen brukar hon svullna upp i en jämn volym kring hela torso. Som en badring ungefär. Det tyckte jag lät festligt. Symmetriskt om inte annat. Men så är ju Matilda även väldigt estetisk av sig.

Kommentera gärna!
Mammapodden

Du är så underbart härlig och det är toppen att du på ett så roligt sätt vågar berätta om hur den inte alltid lika roliga verkligheten ser ut för dig. Tack!

Svar: tack själv :)
Moa DeBruin

2014-12-04 ♥ 20:01:44
Madde Andersson

Det var ju tal om att kvinnor skulle få vara hemma med fullt betalt när de har mens. Inte helt fel faktiskt med tanke på att det är såå många som får alla möjliga besvär. Konstigt nog har jag aldrig haft problem vid mens, däremot är jag fruktansvärt blödig vid ägglossning.. Alla har vi våra problem :)

2014-12-04 ♥ 20:01:48
Anonym

Hade samma problem idag jag med! Fick bli tights och kjol och hoppas att ingen påpekade den fint svullna magen... Vilket som tur ingen gjort :)

2014-12-04 ♥ 20:44:49
LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Jag svullnar också upp jättemycket! Jag går i mjukisbyxor och stor tröja, annars ser jag höggravid ut...

2014-12-04 ♥ 20:45:28 » URL: http://babustylee.webblogg.se
Emma

Haha! Älskar ditt lättsamma sätt att ta upp vardagliga problem som annars anses lite smått "tabu" :) Och känner sååå väl igen mig! Hatar att vara svullen, det är bara jobbigt och osmidigt! Allmänt eländigt helt enkelt!

2014-12-04 ♥ 21:41:16
Sara

Känns lätt som en klätt sig i mammakläder vid mensmagetider kan jag hålla med om! Får nästan lust att låta händerna vila med fingrarna 8 hjärtform på magen......:''')

2014-12-04 ♥ 21:54:23 » URL: http://thevelvetpond.blogg.se
Anna

Hejsan!

Först vill japanska på att tacka för en underbar blogg, ditt sätt att skriva och att du förgyller vardagen.
Har sett en rätt juste rulle jag skulle vilja rekommendera. Med risk att det låter knasigt och läskigt så när jag kikade på den kom jag att tänka på din blogg. Charmerande och livet i sig, att kunna bolla vardagen med jobb, barn och ändå finna tid för sig själv. Det är en rent kaosartad komedi men tänkte om du har samma smak på film som din underbara humor glimt i bloggen, så kanske du skulle gilla denna film.
Mom's night out heter den.

Trevlig helg och jul och tack än en gång för denna underbart fina blogg!


Svar: ska jag kolla in :) kram och tack själv!
Moa DeBruin

2014-12-05 ♥ 19:18:59
Boel

Hatar mensmage!

2014-12-05 ♥ 20:10:15 » URL: http://boelish.blogg.se
Ina

På tal om mens, hört talas om menskopp? Världens bästa uppfinning som alla förtjänar att veta att den finns :) googla och köp en och testa, det verkar lite krångligt men man lär sig och det är fett värt det! Förut kunde den bara köpas online men nu har jag sett menskoppar på Apoteket också :) 👍

Svar: Ja visst menskopp verkar toppen! Ska verkligen ta mig i kragen å köpa det!
Moa DeBruin

2014-12-06 ♥ 18:16:00

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback