Farväl whiskeyost

Idag har jag langat ut en lagrad whiskeyost från ett fönster på andra våning (lathet, trappor osv).
 
 
 
 
 
 
Det hade kunnat gå illa. Ja menar en ost kan te sig oskyldig i sin fromma stillhet men i fallande, hög fart kan den mycket väl förvandlas till ett potentiellt dödande vapen.
 
Lagningen gick dock bra. Alla inblandade överlevde.
 
Jag fick osten som gåva nu i veckan men eftersom jag tydligen har smaklökar i klass med litet barn och bara kan äta ostar som smakar grädde, lammullsfluff alternativt ljummen sommarvind, gav jag bort den. Nu vilar den i kylskåpet hemma hos Matilda. Allt väl.

Kommentera gärna!
zandra

vet inte om du sett men typ första recensionerna av veckans låtar kommit:) http://www.expressen.se/noje/melodifestivalen/sa-bra-ar-veckans-latar-i-melodifestivalen/

och sen så läste jag inlägget med att folk skrivit att de känner en vars man ska vara med i mello och ha ha känner så igen mig. När jag fick se att dom skulle vara med så sprang jag till min lillebror som älskar deras typ av musik och gastade att hej du jag känner bandet eller ja sångarens i bandets fru:) eller ja jag typ känner...
men efter ha läst din blogg i massa år så känns det ju typ så:) och nu håller vi tummarna för att de tar sig till final om inte annat andra chansen:)

Svar: haha :-) Jo jag såg att dom skrivit om låtarna, spännande :-)
Moa DeBruin

2014-02-20 ♥ 15:37:44 » URL: http://zlove.blogg.se
Lise

Allt väl och gott och fint och så, varför du gav bort osten förstår jag. Men historien förtäljer inte riktigt varför du kastade den ut genom fönstret...? (Även om Matilda verkar glad ändå.)

Svar: ren lathet, trappor och sånt bök du vet
Moa DeBruin

2014-02-20 ♥ 20:52:45 » URL: http://instagram.com/larsochlitelise
Anne

Haha, det där med att kasta ut grejer för att den ena är för lat för att gå upp och den andra för lat för att gå ner känner man igen väldigt väl. Mycket praktiskt. Men om man ska kasta ner något ömtåligt så måste man först packa in grejen i miljoner lager av typ påsar/papper/ev ett klädesplagg, och då känns det kanske som att det egentligen hade varit lättare att bara gå ner för trappan.. Men envisheten vinner.

Och så känns det väldigt typiskt en bloggerska att fota det där ögonblicket. Haha.

Svar: Såklart! 😊👍
Moa DeBruin

2014-02-20 ♥ 22:49:45
Linsan

Kändes fint att du använde just ordet "langa" när det handlade om alkohol... whiskeyost
:)

Svar: Haha 😉
Moa DeBruin

2014-02-21 ♥ 01:18:51
Emma

Haha då har nog min son fått smaklökar som en vuxen för han älskar stark ost! :)

2014-02-21 ♥ 11:41:41 » URL: http://fikasomlivsstil.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback