Jag älskar tvetydiga kopplingar

Jag har fått två roliga kommentarer angående min mans medverkan i melodifestivalen (jo mello är antagligen det enda jag kommer blogga om i veckan) (det är liksom inte varje dag liv ens man är med och tävlar där).
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag älskar dessa kommentarer!
 
Jag gör alltid precis samma sak, det vill säga är "bekant" med folk på ganska lösa/obefintliga grunder. Till exempel brukar jag säga att jag är "gammal kompis" till Annie Lööf trots att vår koppling är högst tvetydig. Ehum.
 
Med det sagt!
 
Om ni tittar på mello på lördag så får ni gärna säga till folk att ni känner mig. Om min man vinner (VINNER!!!) hela melodifestivalen (en högst svindlande tanke) och typ blir någon form "kändis", då tycker jag absolut att ni ska använda er av epitetet "nära vän" om mig. Och min man. Det hade jag gjort.

Kommentera gärna!
Emma

Den enda melodifestival innan finalen som jag kommer titta på kommer vara den på lördag så jag kan rösta på honom :)

2014-02-19 ♥ 21:42:12
Anonym

Din man är en kändis:)

2014-02-19 ♥ 21:55:10 » URL: http://Netaforever.blogg.se
Julia

Känner igen det där! Har nog fått det att låta som om att du och jag är ganska tighta, hahaha! Synd att de har satt alla de bästa just denna lördag, men nog har de en chans, alltid! Blir gryyymt

2014-02-19 ♥ 21:56:57 » URL: http://Juliawilberts.blogg.se
Linda Cathrine Liljemalm

Jag kommer ta dig på orden där ;)

2014-02-19 ♥ 22:06:41 » URL: http://chamberline.blogg.se/
Julias pyssligheter

Haha, jag tänker också att jag "typ känner en i mello i år". :p Och är mäkta nöjd med det! Men, till
Mitt försvar så har ju faktiskt mello-deltagarens fru gjort en videohälsning på mitt bröllop, så vi är ju ändå hyfsat tighta. ;-)

Svar: haha det gör oss väldigt tighta skulle jag säga ;-)
Moa DeBruin

2014-02-19 ♥ 22:23:00 » URL: http://juliaspyssligheter.se
Amanda

Jättekul och coolt att din man ska vara med:-) Men......jag röstar ju bara ifall jag tycker de är bra. Du verkar ha många läsare som säger att de ska rösta bara för att hjälpa till. Vi har ju liksom inte hört låten än,men ändå säger många att de självklart ska rösta. Det vore väl roligare att din man och hans band fick röster för att folk tycker att de är bra,inte för att göra dig en tjänst:-/

Svar: Det finns inte en chans i världen att en låt som inte är bra kommer röstas fram som en "tjänst" åt någon. Det behöver vi inte bekymra oss över. Vad gäller mina läsare tror jag mest det handlar om att man är glad för min skull och känner en glädje med mig. Så mycket god energi jag mottagit i veckan... Fantastiskt! Jag är ju inte ens den som ska vara med 😉
Moa DeBruin

2014-02-19 ♥ 22:33:26
Tommy

länka låten då min vän ;)

Svar: Den finns ej till lyssning än så vitt jag vet
Moa DeBruin

2014-02-19 ♥ 22:57:57 » URL: http://tomatens.blogg.se/
Miranda

Åååååh Spiderchick, jag har läst din blogg sen Lilleman (eh ja, han heter ju så?) var en liten plutt, så jag har så att säga följt din resa och du är rätt ofta "hon tjejen med en blogg" i konversationer. Hihi. Dock har du aldrig varit "en bekant", men det kan du få vara imorgon om jag skulle råka referera till något kul du har skrivit om. KRAM!

Svar: Låter bra 😊 kul att du hängt med! Kram!
Moa DeBruin

2014-02-19 ♥ 23:16:21
Frida Johansson

Haha jag skakade hand med en av kungens livvakter en gång, då han var gift med en bekant till min mamma.. Helt plötsligt kände jag kungen.. ;) Haha!

Svar: Såklart!! 😉👍
Moa DeBruin

2014-02-19 ♥ 23:37:48
Petra

Haha, känner igen det där! Jag var helt exalterad över det hela och berättade för min sambo att "en tjej vars blogg jag läser, hennes mans band ska vara med i melodifestivalen" och han bara "jaha, okej…?" och förstod väl inte varför jag var exalterad över det och när jag hörde mej själv säga det så förstod jag ju varför, haha!
Men det känns ju verkligen som att det är en, om inte vän så i alla fall, bekant som ska vara med i Mello! :)

Svar: Härligt! 😊
Moa DeBruin

2014-02-20 ♥ 00:01:19
Linnea

Haha, jag har också tänkt så! "Jag känner en som är gift med en som ska vara med i melodifestivalen" tänkte jag säga till min kille... Eh, nja.. Inte riktigt? Men har läst din blogg så himla länge och du bor i samma stad som stora delar av min släkt och bara några tågstationer bort från mig.. Så i princip bekanta är vi ju nu, när jag sagt - Hej! Och sådär ;) haha.

Lycka till!!

Svar: Haha låter def som att vi är bekanta med varandra 😉
Moa DeBruin

2014-02-20 ♥ 00:52:09 » URL: http://rookierunner.devote.se
Matilda

På lördag är typ enda gången i världshistorien jag vill se melodifestivalen och kommer rösta.. för jag "känner" ju en som är meds fru ;)

Svar: 😊✌️
Moa DeBruin

2014-02-20 ♥ 01:39:24
Linnea

Jag drömde inatt att jag träffade dig på bussen för första gången tillsammans med din man. Ni var på väg mot melodifestivalen och jag erkände mig som ditt största fan och var helt sjukt starstruck även när jag vaknade! Sen drömde jag också att din mans band gick vidare till finalen!! Hoppas på en sanndröm! Heja honom och heja dig för du är så himla bra, rolig och skänker mitt liv många skratt!

Svar: haha åh hoppas din dröm var sann!
Moa DeBruin

2014-02-20 ♥ 08:00:39
Anni

Eftersom jag redan lyssnar väldigt mycket på Ammotrack, så vet jag med säkerhet att de kommer vara grymt. Har inte sett ett endast avsnitt av Mello i år, brukar iofs aldrig göra det, men på lördag är jag bänkad! Kan nog säga att jag även kommer slänga iväg en röst, vilket ALDRIG någonsin har hänt! Heja heja!

Svar: härligt! :-)
Moa DeBruin

2014-02-20 ♥ 09:17:59
Emelie Ohlsson

HAHA men pinsamt värre. Fast vi har ju faktiskt träffats, då räknas det väl lite mer?!

Svar: Ja vi har faktiskt träffats 😊 Jag träffar ofta folk som går dina kurser och självklart känner jag dig varje gång du kommer på tal! 😉
Moa DeBruin

2014-02-20 ♥ 09:29:44 » URL: http://emelieohlsson.blogg.se
Mella - stolt medlem i PK-maffian

Haha, jag känner så igen mig. Jag har också tänkt flera gånger att jag känner en som ska vara med. I mitt huvud är vi liksom kompisar. (Du och jag alltså, inte jag och din man. Eller varför inte han också?)

2014-02-20 ♥ 10:09:10 » URL: http://mellas.se
Susanne

Heja er och lycka till! (Ja, det känns som du oxå är med i bandet!!) jag röstar på er!

2014-02-20 ♥ 10:13:58
Sandra

Din man och hans band kom till vår räddning när vi anordnade en minifestival på Valhall för sådär sex år sedan. Headline bandet lämnade återbud klockan 22 dagen innan, och vi fick då tag på din man med band som självklart ställde upp! Så det känns häftigt att dom ska vara med på lördag, en röst är väl det minsta jag kan ställa upp med;)

Svar: Yey 😊👍
Moa DeBruin

2014-02-20 ♥ 10:35:11
matilda

Nu när jag gick in på din blogg kom jag precis på att jag faktiskt hade drömt i natt att det var melodifestivalen och alla skulle vara tysta för din karl spelade haha så knäpp det kan bli när man inte ens känner dig eller han =) tyvärr kommer jag inte ihåg om han vann :( Jag ska själv försöka titta på lördag om inte min kille tvingar mig att se nå hockey :P

2014-02-20 ♥ 11:05:26
Sofie

Det är som när jag ska förklara för mina föräldrar om ett roligt inlägg jag läst på din blogg om någon speciell händelse eller så, då säger jag alltid "en kompis till mig har varit med om". Mest för att det skulle bli omständigt att säga "jag läser en blogg, alltså en blogg är typ som en offentlig dagbok på internet, och då är det alltså en tjej som jag inte alls känner och som bor flera mil ifrån mig men som är så rolig, och HON har varit med om....." haha ;)

Svar: Love it! 😊👍
Moa DeBruin

2014-02-20 ♥ 12:31:17
Anna

Haha klockrent! Men det stämmer ju faktiskt :)

2014-02-20 ♥ 14:06:06 » URL: http://annaskalla.se
Erika Kvarnlöf

Lyckades snurra in mig i följande beskrivning på jobbet i dag gällande en tjej jag lärt känna via min blogg, vi har heller aldrig träffats men "hänger" med varandra på Instagram och Fejjan.
Något som den äldre generationen har lite svårt att greppa. Så när jag skulle förklara för några 50 plusare så lät det så här: "En kompis till mig...eller jag menar en tjej som jag känner på nätet...alltså en tjej jag har lärt känna via sociala medier...instagram...ja det är en sida där man visar bilder...som Facebook...hon läser min blogg..typ.... " Någon stans där hade jag trasslat in mig så mycket i försök till att förklara vår relation att jag glömt vad jag skulle berätta från första början. Nästa gång kommer jag oxå att stanna vid "en kompis till mig..." :)

Svar: haha :-) Sociala medier är härliga på så vis, man får så många extra vänner :-)
Moa DeBruin

2014-02-20 ♥ 20:35:01 » URL: http://hemmahoskikan.se/
Lovisa - mångsysslare

Hahah så himla humor!! Skönt att fått tillåtelse att börja slänga sig med att "jag har en bekant vars man tävlar nu på lördag" ;D

2014-02-20 ♥ 20:53:47 » URL: http://mangsyssleriet.blogg.se
Fatima

Fast nu är vi ju bekanta på riktigt. En länkar ju inte till vem som helst sådär ;)

Svar: nej precis ;-)
Moa DeBruin

2014-02-20 ♥ 21:43:09 » URL: http://www.fatimaslillablogg.blogspot.com
mormodern

Vilka helt underbara kommentarer! Tänk att det finns de,som kan glädjas åt att det är roligt, spännande o en riktig "super upplevelse"! Gu´ vad jag blir varm i hjärtat:) Är en stor grej att Ammotrack har kommit med! Jag o "spiderpojkarna" sitter hemma i Tv-soffan o hejar. Ballonger har VI också, som vi ska vifta med, o rösta som tokar;))

Svar: mmm det är härligt :-)
Moa DeBruin

2014-02-20 ♥ 21:43:48
Hanna

Eftersom vi också bor nära varandra (bara två timmar bort (jag bor i anderstorp) en liten bilresa) så kan det tänkas att jag lägger till min nära vän och granne.... :-)

Svar: hahaha det låter ytterst rimligt!
Moa DeBruin

2014-02-21 ♥ 08:28:27
maria

Å så skönt att ha terminologin klar för sig! Tackar och bockar! =)

Har hittat förhandstitten och intervjun med din käre make & co från mello-sidan och jag måste bara säga att det är helt ljuvligt att höra någon annan som benämner en sång/låt som "en bit". Jag trodde vi var ett utdött släkte! =)

Ska heja och rösta så gott jag kan från soffan i helgen! Förhandstitten lät ruskigt bra!!

Svar: vad roligt att du gillade det :-)
Moa DeBruin

2014-02-21 ♥ 11:23:41 » URL: http://mariabergstrom.blogg.se
Eleonor

Benämnde dig som en "potentiellt nära vän" i min egen blogg idag.. haha! Hoppas det går bra för grabbarna ikväll!

2014-02-22 ♥ 16:25:29 » URL: http://mamafashionella.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback