Spiderchick

Moas Måsten
Pass opp! Moas Måsten on the webb.
 
Jag har skrivit en krönika om den katastrofalt smutsiga och trasiga träningsoutfit som jag lyckades komma bärande på till ett yogapass.
 
 
 
 
Ni läser hela krönikan plus lite annat här.
 
fredrikkarlsson.blogg.se

Träna är livet!

Josephine Foto

Haha, mycket bra denna gång!

Emma C

Brukar alltid läsa dina krönikor i tidningen men har aldrig egentligen tänkt på bloggen, nu äntligen hittade jag hit och jag måste bara säga- TACK för läsningen, skrattar så jag gråter för vissa inlägg, känner så igen mig när du skriver om familjelivet och allt som händer med barn! You go girl!

Svar: tack snälla :-) kram!
Moa DeBruin

Mella - stolt medlem i PK-maffian

Eftersom min träningsform är löpning (som jag utövar ensam ute i naturen) så bryr jag mig väldigt lite om träningsoutfiten. Så lite att jag typ aldrig tvättar kläderna jag springer i. Så jag är både skitig och luktar illa ute i löparspåret. Kan lätt förknippas med en väldigt hurtfrisk lodis.
Så hur illa du än var klädd är du nog inte värre än mig i alla fall :)
(Älskar dina krönikor förresten!)

Svar: tack :-)
Moa DeBruin

Sandra - 3 barns mamma <3

Yeeyyhhh! Äntligen en till som omedvetet vandrar runt på minnen från barnen ;p det är inte lätt att slinka ur mamma rollen och bara vara sig själv en stund. Man blir alltid påmind om de små liven ;)

Elin

Härlig krönika återigen! Är lite nyfiken på din lugg :) Alltid har du haft lugg verkar det som. Hur kommer det sig egentligen? Hur ser du egentligen ut utan lugg? Det är ju en spännande fundering. Har du haft lugg hela livet ungefär? Tack för underbar läsning!

Svar: nej jag har inte alltid haft lugg, men jag trivs och passar bäst i det helt enkelt. Precis som att de allra flesta alltid, hela sina liv, går utan lugg :-)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress