Ny pod

Sweden (and some other countrys in the world) - we have a pod!
 
En ny pod.
 
I det här avsnittet snackar vi kullerbyttsproblem (jag har aldrig vågat slå en kullerbytta någonsin i mitt liv) och redskapsgymnastik (tragiska minnen). Vi pratar PK-maffia, genus, romantik, lyckade överraskningar, misslyckade överraskningar samt MELODIFESTIVALEN. Såklart. En vecka kvar till min karl ska ställa sig på scen. Maj gadd! Jag är så pirrig att de inre organen snudd på kollapsar.
 
Hoppas att ni gillar avsnittet!
 
Vi finns även här på facebook om ni vill ha mer Moa&Matilda.
 
Väl mött.
 
 

Kommentera gärna!
Sara

Åh vilken bra pod! Jag tyckte det var jätteintressant att höra er prata om genus och pk debatten, ni är så kloka och inspirerande. Jag som bor i England lever lite i en annan värld, den här diskussionen finns inte alls här och det allmänna synsättet är så annorlunda. Jag verkligen njuter av att höra er prata om sånt som för mig känns rätt och egentligen ganska självklart. Jag har försökt lära min pojkvän om detta och vi har nog många intressanta diskussioner framför oss. Så härligt att få höra era vettiga åsikter som får igång mina tankar!


Svar: Kan tänka mig att det skiljer sig en del. Jag har många vänner i England och märker att vi skiljer oss en del i tänket kring barn. Kul att du gillade avsnittet! Kram!
Moa DeBruin

2014-02-16 ♥ 16:42:31
Lenore

Själv gjorde jag en kullerbytta förra veckan, det ångrade jag halvvägs igenom. Tydligen så har inte mina nackmuskler utvecklas i samma takt som jag har gått upp i vikt vilket resulterade i vissa smärtor! :P

Svar: Aouch!
Moa DeBruin

2014-02-16 ♥ 20:22:12 » URL: http://lenoresmakeup.blogg.se
Evelina Andersson

Alltså ni är så himlans fantastiska!! Jag är 20 år och ni är verkligen två stora förebilder för mig. Blir så lycklig i hjärtat av era poddar och inlägg på bloggen! Jag håller verkligen med er om nästan allt ni säger! Särskilt om feminism och genus. Ni sätter verkligen ord på hur jag känner. Känner för övrigt igen mig i det där med rosen, när jag gick i ettan på gymnasiet var jag var sjuk och hemma från skolan dagen rosorna skulle delas ut, tills jag kom på att det var den dagen och skyndade mig till skolan för sitta och vänta på en ros från min pojkvän. Tyvärr hade han inte köpt någon. Haha. Snopet för mig!
Hur som helst. Ni är bäst!! Puss

Ps. För en gymnast som ALLTID fick spela fotboll på idrotten i skolan var gympa- och redskapslektionerna himlelska då man äntligen fick visa att man var bra på något ;)

Svar: Haha ja dessa gympalektioner... Tack för fina ord 😊❤️
Moa DeBruin

2014-02-16 ♥ 22:26:07 » URL: http://vinterflickan.webblogg.se
Charlie

Genus e dunder. Min son älskar hello Kitty och blev mobbad dagis pga dt och fröknarna verkade ej va helt på g med det - jag sa ifrån till alla inkl barnen (opedagogisk javisst) och nu har lillen och jag vunnit kriget! Han älskar prinsessor och alla "tjejiga fäger" men samtidigt bilar och sprider man. Han får va vem han vill vara och leka med va han vill. Han hade en kille han pussade på i dagis när han va mellan 1-2 år och de myste hela tiden, uber gulligt. Synd att alla kände ej likadant och sära på de

Svar: Usch så hemskt att det ska behöva vara så. Vi i vuxenvärlden måste ju visa att sånt inte är ok! Bra att du stod på dig och att din son får vara vem han vill! Kram
Moa DeBruin

2014-02-16 ♥ 23:09:03 » URL: http://mscharlie.blogg.se
Hanna

Hej Spider! Hittade precis den här artikeln i min gamla hemstads lokaltidning. Den måste jag ju så klart dela med mig av till dig!
http://allehanda.se/noje/1.6858062-ammotrack-hoppas-pa-genombrottet

Önskar Ammotrack stort lycka till på lördag! Och till dig med! :)

Svar: åh tack vad roligt :-) och tack för lyckönskningen!
Moa DeBruin

2014-02-17 ♥ 19:12:24
Karolina

Hej! Älskar er podd! Men varför finns ni inte på podcasts.nu?

Svar: Vad är det för nåt? 😊
Moa DeBruin

2014-02-19 ♥ 08:02:59
Karolina

Jag använder detta för att lyssna på podcasts online. Ni borde verkligen finnas där! Det är så sjukt smidigt att ha alla podcasts man gillar samlade på ett och samma ställe (även när man lyssnar via datorn)!

Svar: vi kollade upp och sidan och man kan inte regga sig själv vad det verkar. Vi får kolla om dom kan lägga till oss :-) Tack för tips!
Moa DeBruin

2014-02-24 ♥ 10:27:04

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback