Ödet och det där

Bloggkommentatorerna (bloggen varifrån jag tycks få all min blogginspiration just nu) frågar sina läsare om de har någon historia där de varit på samma plats som sin partner långt innan de faktiskt mötts och blivit just partners. Om ni förstår.
 
Egoinas grej här är ju häftig.
 
Jag har också en sådan historia!
 
Jag var 17 år och hade nyårsfest hemma hos mig i mitt barndomshem. Jag och min dåvarande pojkvän hade nyss gjort slut och naturligtvis var vi tvugna att harva och älta vårt fallerade "förhållande" just på nyårsafton. HELA nyårsafton. Jag tillbringade hela kvällen och natten en trappa upp från festen, på mitt rum, grälande i telefon (här ber jag retroaktivt om ursäkt till mina föräldrar för telefonräkningen som blev).
 
Ett år senare träffade jag Spiderpapa. Under en utekväll. Första gången han följde med mig hem berättade han att han redan hade varit hos mig en gång.
 
- Jasså? sa jag förvånat. När då?
- På nyårsafton.
 
Samma nyår som jag satt på mitt rum och bråkade med exet var Spiderpapa alltså hemma hos mig. Han var på festen. Tänk om jag hade vetat det då, att en trappa ner fanns min blivande man. Pappan till mina barn. Tänk om jag hade vetat det, att medan jag grät min partymascara ur led befann han sig bara några meter bort, den stora kärleken.
 
Så knäppt när jag tänker tillbaka på det.
 
 
 
Tolv år senare...
 

Kommentera gärna!
Hanna

Å vad fint! Och vilken tur att ni träffades sen på riktigt.
Tummar upp för ditt tidigare inlägg också!

2014-02-13 ♥ 21:10:41
Camla

Jag och min man har tydligen gått två år på Västerhöjd tillsammans, utan att veta om det!!!!

2014-02-13 ♥ 21:12:14
Knivlisa

Men cooooolt!!

2014-02-13 ♥ 21:13:56 » URL: http://knivlisa.se
Angela

<3<3

2014-02-13 ♥ 21:15:31 » URL: http://angelasand.blogg.se
Malin

För några år sen var jag på en endagsfestival här i Göteborg. Jag stod och såg på ett ganska tråkigt band och var minimalt intresserad. Bredvid mig kommer ett killgäng gående, och en av dessa killar fångade mitt intresse. Han var det finaste jag sett, typ. SÅ HET!

Ett år senare, "träffas" vi på facebook. Han befann sig i Örebro och jag i Göteborg. Efter en månads intensivt skypande kommer han och hälsar på mig och åkte aldrig hem.
När vi hade varit tillsammans i ett par månader tittade vi på hans bilder på datorn, och vad får jag se.. Jo en bild från festivalen och då plingar det till i min hjärna att, shit, det är ju HAN!

Nu firar vi 3 år och har en dotter på ett år <3

Svar: så fint :-)
Moa DeBruin

2014-02-13 ♥ 21:20:50
Eira

Haha, sådant är lite sjukt egentligen, häftigt! =) Galet härlig blogg har du också, precis min humor haha. Kikar in här så ofta det kommer upp ett nytt inlägg i bloglovin :) Kram och trevlig helg på dig Moa! <3

Svar: tack snälla och trevlig helg till dig med :-)
Moa DeBruin

2014-02-13 ♥ 21:21:49 » URL: http://fashionwardrobe.devote.se
Karin - mamma till Ella 130813

Alltså det är ju så himla häftigt!! :) du pratade ju om det i podden, sån himla härlig berättelse, blir så glad av att höra sånt här :)

2014-02-13 ♥ 21:45:19 » URL: http://tjofftjoff.blogg.se
Martina Wilhelmson

Det är så härligt att tänka på sånt! Min sambo och jag har passerat varandra i korridoren i 1 år på kommunala musikskolan, sen 2 år på gymnasier. Sen var det meningen att vi skulle börja samma klass på universitetet, men i sista stund valde jag att vänta en termin. Men 2 månader efter det "träffades" vi på chatten på Lunarstorm. På något sätt käns det som att det var meningen att det skulle bli vi, det bara tog lite tid för oss att förstå det. Nu har vi varit tillsammans i 6 1/2 år och fick en liten tjej i sommras.

Svar: klart det var meningen :-)
Moa DeBruin

2014-02-13 ♥ 21:51:18 » URL: http://martinawilhelmson.blogg.se/
Stina

Åååh vad jag började rysa då jag läste det där!
All lycka till er <3

2014-02-13 ♥ 21:54:39
Luucy

Sånt är så häftigt :D

Jag och min pojkvän, sen över 5 år tillbaka, fyller år med endast två dagars mellanrum. För någon månad sedan när våra föräldrar träffades på ett släktkalas så visade det sig att våra mammor båda födde oss på Lunds BB på samma avdelning under samma dagar trots att vi då bodde i olika delar utav skåne. Kanske sågs vi redan på patienthotellet och det var menat att det skulle bli vi? Mysig tanke tycker jag i alla fall :D

Svar: Mys ❤️
Moa DeBruin

2014-02-13 ♥ 21:55:18 » URL: http://laughinglouise.bloggplatsen.se
cornyz.blogg.se

Jag och min nuvarande pojkvän har bara varit tillsammans i ca 1 månad, men vi träffades för första gången för 4 år sen. Då hade vi båda andra partners och hälsade lite halvtrött pga brydde sig egentligen inte om varandra... Sen träffades vi nu för ett tag sen och det bara klickade! men ingen av oss kan riktigt minnas om vi ens utbytte ett ord den där kvällen haha!

2014-02-13 ♥ 21:56:16 » URL: http://cornyz.blogg.se/
Ywe

Nästan så en får gåshud av såna här historier! Jag gick faktiskt på samma högstadium och deltog i samma talangjakt som min sambo utan att ha ett minne av att ha sett/träffat honom där, imorrn flyttar vi till hus!

Svar: Livet liksom 😊
Moa DeBruin

2014-02-13 ♥ 21:56:40 » URL: http://Ywepersson.blogspot.com
Anni

Har med en sådan historia :) Tre månader innan jag och min kille träffades första gången så hade jag faktiskt träffat honom och även pratat med honom. Det förstod jag dock långt senare när jag såg en bild på min honom. Min sambo fyllde år och hans studentkompisar hade klätt ut honom till sjuksköterska under en utekväll på studentpuben. Jag var ansvarig den kvällen, minns honom i hans outfit och att han hade glömt sitt id, vilket egentligen innebär att han inte borde få komma in. Men han lyckades charma mig redan då :)

Svar: 😊👍
Moa DeBruin

2014-02-13 ♥ 21:58:05
ch

Var på skoldans en gång när jag var 15 och dansade med en kille som var lång, snygg och luktade gott. Han hade en halsduk som mitt fejs blev intryckt i (vi dansade vals). Mina vänner tjatade om stt jag skulle ta hans telefonnummer men eftersom jag hade kille redan gjorde jag inte det. 1,5 år (ungefär) senare var jag (då singel) hos en kompis på filmmys och började snacka med hennes killes kompis. På vägen hem fick jag en kram och ett "jag lägger till dig på msn". Vi klickade på en gång. Nån vecka in i förhållandet kom vi på att det var vi som dansade den där sista dansen på skoldansen tillsammans. Det var både sjukt och fantastiskt :) tyvärr höll det inte så länge och trots att vi dragits till varandra till och från och velat börja träffas igen i ett par år har det aldrig blivit något mellan oss. Nu är jag lycklig med min nuvarande (och förhoppningsvis föralltidvarande) kille sen ett år tillbaka :)

2014-02-13 ♥ 21:58:57 » URL: http://chbw.blogg.se
Nathalie

Häftigt!

2014-02-13 ♥ 22:09:32 » URL: http://nathaalliee.com
Elin

Jag & min kille gick i samma klass på mellanstadiet. När han, sju år efter, berättade att han varit kär i mig under ett års tid och varit övertygad om att jag visste det (haha mellanstadiet som sagt, vi var elva år..) hände något. Han blev helt ställd eftersom jag inte fattat något och jag av samma anledning, vi hade nämligen varit nära kompisar hela tiden sedan dess. Aja. Vi firar fem år tillsammans nu i vår!!

Tack för en härlig blogg!!

2014-02-13 ♥ 22:18:51
Sophie

I love it!

2014-02-13 ♥ 22:23:05
Jenny

När min farmor levde för många år sedan så bodde hon i en servicelägenhet där hon hade en kontaktperson som hon ofta satt och pratade med. Hon måste ha varit bekymrad över att jag var singel och tyckt att jag borde träffa någon för när hon fick veta att hennes kontaktperson hade en son i min ålder som också var singel så tyckte de båda att vi borde träffas! Detta visste inte jag om att de hade pratat om då utan det har fått reda på nyligen! Numera är jag tillsammans med denna underbara kille sedan fem år tillbaka och vi har två barn ihop. Jag träffade honom inte genom min farmor utan i helt andra kretsar och denna historien har jag fått berättad av min svärmor (som då var min farmors kontaktperson). Synd bara att min farmor fick vara i livet och se att det blev som hon önskade :)

Svar: Det var menat 😊👍
Moa DeBruin

2014-02-13 ♥ 22:41:16 » URL: http://absolutjenny.blogspot.com
Singelbloggaren

Man ska aldrig, aldrig skriva med versaler, men... KAN INTE NÅGOT SÅDANT HÄNDA MIG NÅGON GÅNG?!! Förlåt, rättar till håret och blir en hyfsat normal människa igen. Det var en himla fin och hoppingivande historia faktiskt. :)

Svar: Haha 😊
Moa DeBruin

2014-02-13 ♥ 23:17:47 » URL: http://singelblogg.com
Johanna

Jag älskar att läsa om ödet & tvekar inte en sekund på att saker har en mening :-)

Jag träffade min man första gången för 14 år (då jag även var 14 år)sedan då hans kompis dejtade min kusin. Vi festade ihop några gånger och hade samma umgängeskrets ett litet tag. Men inte förrän vi sågs igen 10 år senare klickade det! Och hade någon sagt till mitt 14-åriga jag att just han skulle bli far till mina två barn & min make 14 år senare hade jag nog bara skrattat ;-)

2014-02-13 ♥ 23:33:02 » URL: http://soouulweeeper.blogg.se
Sandra

Så himla fint. Å, det ger mig hopp för framtiden! <3

Sen en helt off topic kommentar: Vill bara säga att din och Moas podcast får mig att må så himla bra. Har t.ex. slutat lyssna på en pod som jag älskade förut, nu när jag tycker att den har blivit så ytlig och bara handlar om att få ett perfekt liv och att glamma till sig med perfekt hud, smink och kläder - samtidigt som budskapet är "älska dig själv!". Allt fokus på kropp och utseende har helt enkelt börjat tynga mig och när podcasten tagit slut har jag känt att det finns så mycket i mitt liv som är otillräckligt och som måste fixas (trots att det så klart inte är deras intention!). MEN då är jag så himla glad att podcasts som er finns som bara gör att jag känner mig glad och trygg och välmående. Ni känns så himla äkta och varma och er själva, och det gör att jag alltid lämnar er podcast med känslan av att jag är bra som jag är. Jag älskar helt enkelt er pod!

Svar: Åh tack snälla för fina ord! Vad glad jag blir 😊 kram!
Moa DeBruin

2014-02-14 ♥ 00:05:56 » URL: http://sandralindstrom.se/blogg
Emelie O

Själv var jag och min kille grannar med varandra i ett år, lägenheter mitt emot varandra. Jag flyttade. I fyllan frågade jag om han varit min granne (frågade det flera utekvällar eftersom jag aldrig mindes hans svar). Sen ett halvt år efter min flytt visade sig att vi bytt nummer en utekväll för får sms av honom några dagar senare. Så när vi är hos honom känner jag mig som hemma ^^

2014-02-14 ♥ 03:04:56
Life is a beauty - en fotoblogg som tar tillvara på de vackra detaljerna i vardagen

Magiskt på nått sätt :) ja det där ödet alltså...

2014-02-14 ♥ 06:33:04 » URL: http://lifeisabeauty.blogg.se
Fia

Men åh!! Ryste när jag läste det!

2014-02-14 ♥ 06:53:52
Ensamt hjärta

När jag var liten fick jag en sjukdom som gjorde att jag måste vara inlagd på sjukhus ca. 2 veckor. Jag var bara fem år och de enda jag minns från sjukhustiden är att jag spelade tv spel men ett annat barn. Och jag fick aldrig vara den figuren jag ville i tv spelet, den villa han vara :). När jag sedan var typ 13 så fick jag bara lust att kolla upp honom så tittade i min syster skolkatalog och där fanns han. Kändes bara bra att veta att den personen var riktig. Ytterligare flera år senare så träffar jag han på en fest. Kände direkt, wow han måste bli min. Gick fram till honom och sa att det var jag som var med honom på sjukhuset när han var liten. Han kom ihåg mig men har visste inte vad jag hette. Vi pratade hela kvällen. Han var förlovad och jag är verkligen ingen som förstör förhållanden så jag försökte att glömma honom. Dock tog de slut mellan han och hans flickvän och efter det var vi oskiljaktiga! Det roliga är att min mamma inte kom ihåg vad pojken på sjukhuset hette, så hur kunde jag veta det när jag var 13?

Anyhow, vi är tyvärr inte tillsammans längre. Vi fick 3 år och sedan gled vi isär.. Jag älskar honom men jag är inte ledsen ändå. Jag vet att om det är meningen att de ska vara vi två så kommer det bli vi igen.

En till liten twist är att det är tack vare mig som han träffade sin nuvarande tjej. Jag läste i en tidning om en resturang som skulle öppna om några månader, i ett annat land. Jag sa "dit borde du åka". Sen tog de slut mellan oss. Han åkte till den restaurangen och träffade där sin nuvarande tjej.......

Och kvar är jag. Ensam på alla hjärtans dag. Haha vad ledsam de blev. Men jag är hoppfull, vet att allt ordnar sig för mig med.

2014-02-14 ♥ 07:21:43
Anna

Jag och sambon gick i parallellklasser under gymnasietiden (vi läste båda natur på en ganska liten skola), utan att ta någon notis om varandra. Vi tog studenten och och sju år senare träffas vi i Uppsala, där han studerade, genom en gemensam vän. Idag är vi förlovade och väntar vårt första barn till sommaren :)

Det är väl inte ödet (eller?), men lite roligt att vi spenderade tre år mer eller mindre sida vid sida utan att veta om att den andra existerade.

2014-02-14 ♥ 07:48:53
c

Jag och min sambo har gått i samma skola under låg, mellan och högstadiet och gymnasiet och vi bor på en väldigt liten ort. Typ så liten att man kan ALLAS namn. Men på nåt sätt hade vi inte vetat namnet på varandra, eller ens vetat om varandra förens när vi var 20 och 23, och då sa det bara klick!

2014-02-14 ♥ 08:53:41
Denise Mamma

Har du testat nya kexchokladen med yoghurt ?

Svar: Nix det har jag inte
Moa DeBruin

2014-02-14 ♥ 09:28:58
Sofi

Detta är ingen kärlekshistoria men rätt häftigt ändå. För ca tio år sedan hade jag ett distansförhållande och var och hälsade på min pojkvän i hans hemstad och vi gick på en fotbollsmatch, det var i april men vädret var helt underbart, laget vann stort och stämningen var på topp! Det var en sån dag som vi kom ihåg långt efteråt och liksom stannade kvar i minnet.
Ett antal år senare hade vi flyttat ihop och gått på många fotbollsmatcher ihop och vid ett av de tillfällena blev en dag i april, på samma läktare och samma plats som den där gången för tio år sedan. När vi sitter där på läktaren hör jag ett par bakom oss prata med varandra om den gången de suttit där de nu satt en varm vårdag då laget vann stort osv. Av det de pratade om (Vilka lag som spelade och resultatet) så förstod jag att de hade vart där samtidigt som oss och mindes det precis som vi gjorde. Kändes både märkligt och helt fantastiskt att vi delade "samma" minne men hade ingen aning om varandra. Jag önskar att jag vänt mig om och sagt något men jag vågade inte..=)

2014-02-14 ♥ 10:31:00
Anne

Åh, så romantiskt!! Jag och min kille har ingen sån gullig historia, även om vi säkerligen varit nära varandra många gånger då hans familj hade sommarhus bara fem mil från där jag bor. (Vi bodde 60 mil ifrån varandra). Så säkert har vi varit nära varandra många gånger utan att veta det, tanken är ganska hisnande :D

2014-02-14 ♥ 11:43:20
Madeleines.se - Fotoglad Bröllopsplanerande Mamma

Sånt där är såå häftigt! Jag ryser!! :D

2014-02-14 ♥ 12:36:09 » URL: http://madeleines.se
♥ only

Åh gud får rysningar! Vad sött att han också kom ihåg det :)

2014-02-14 ♥ 14:03:49 » URL: http://onlyfp.blo.gg/
Felicia

Härlig historia! Jag har en liknande. Jag och min kille träffades genom gemensamma vänner sommaren 2010 (strax efter att jag tagit studenten) och blev ganska snart ett par. Jag fick reda på att han hade spelat bowling professionellt i högstadiet/gymnasiet. Och det hade jag med (ok inte lika professionellt kanske.. hehe) fast jag gick på mellanstadiet. Det skiljer fyra år mellan oss och jag började beskriva vilka som tränade oss och åkte med på våra tävlingar. Det visade sig att det var hans lagkamrater och att han var med på tävlingarna. Men jag kommer verkligen inte ihåg honom? Och han kommer inte ihåg mig haha. Kanske för att jag var 11-12 år haha. Men det är lite kul såhär i efterhand nu när vi är förlovade och väntar vårt första barn. Tänk om vi hade pratat med med varandra redan då? Då hade det ALDRIG någonsin blivit något mellan oss, eftersom man ju inte blev kär i folk man hade känt när man var liten. :)

2014-02-14 ♥ 14:44:13
Banana

Jag och min man bodde grannar en längre tid, jag hade aldrig sett honom tidigare (vad jag vet) då vi bodde några hus ifrån varandra. Sedan träffades vi på universitetet och upptäckte att vi gick hem samma väg.

2014-02-14 ♥ 15:34:30 » URL: http://khaltoanna.blogspot.com
Caroline

Åh, man blir bara tårögd och får gåshud av att läsa detta. Tänk va världen är liten!

2014-02-14 ♥ 15:42:14
Jasmine

Vilken gullig historia. :)
Kram

2014-02-14 ♥ 18:36:22 » URL: http://rosanatt.blogg.se
Sara

Alltså det är ju så konstigt hur "nära" framtida viktiga människor kan finnas:0 Oerhört fint!

2014-02-14 ♥ 19:36:29 » URL: http://thevelvetpond.blogg.se
Tilda

Åh vilken fin berättelse!
Jag och min sambo är uppvuxna i Stockholm men i orter en bra bit i från varandra. När jag var liten fick jag av en slump en kompis i de område han bodde i då (vilket jag såklart var helt ovetande om då). Flera år senare visar det sig att han bott i grannhuset hela sitt liv. Vi har alltså rört oss i samma område utan att veta om det. Om någon sagt till mig när jag var 11 år att på den här gatan bor "the löwe of your life" just nu, hade jag väl börjat knacka dörr omgående. Tur att man inte vet allt i förväg, för det bli ju desto roligare att leva när bitarna faller på plats längst vägen.

2014-02-14 ♥ 22:22:59
Emma

Min pojkvän tittade i mina fotoalbum från tiden jag bodde i Göteborg. "Jag var i Göteborg 2004... Ja titta där är ju jag", sa han. Och det var han, i bakgrunden på ett foto. Det är extra sjukt eftersom han är norrman och det var en av de första gångerna han var i Sverige. Sju år senare träffades vi på riktigt. Men kul att vi har första fotot i familjealbumet från långt tidigare.

2014-02-14 ♥ 23:08:26
Emma

Min pojkvän tittade i mina fotoalbum från tiden jag bodde i Göteborg. "Jag var i Göteborg 2004... Ja titta där är ju jag", sa han. Och det var han, i bakgrunden på ett foto. Det är extra sjukt eftersom han är norrman och det var en av de första gångerna han var i Sverige. Sju år senare träffades vi på riktigt. Men kul att vi har första fotot i familjealbumet från långt tidigare.

2014-02-14 ♥ 23:21:46
Emma Green

Min pojkvän tittade i mina fotoalbum från tiden jag bodde i Göteborg. "Jag var i Göteborg 2004... Ja titta där är ju jag", sa han. Och det var han, i bakgrunden på ett foto. Det är extra sjukt eftersom han är norrman och det var en av de första gångerna han var i Sverige. Sju år senare träffades vi på riktigt. Men kul att vi har första fotot i familjealbumet från långt tidigare.

2014-02-14 ♥ 23:23:48
Anonym

Lycka till:)

2014-02-15 ♥ 00:49:21 » URL: http://netaforever.blogg.se
Julia

Men gud så häftigt!! :D

2014-02-15 ♥ 02:02:47 » URL: http://peone.blogg.se
Celie

Fin berättelse.
Jag har ingen om min stora kärlek, men dock om min absolut bästa vännina!!

Hon är två år yngre än mig. När jag gick i nian så gick hon på samma skola som mig, men i sjuan. Jag kommer ihåg att jag såg henne på rasterna pga hennes otroligt galna hår. Det är inte lockigt, det är krulligt och har en otrolig volym. Alla andra hade vanligt lockigt hår eller rakt, så hon utmärkte sig verkligen.
När jag många, många år senare träffade min nuvarande man visade det sig att denna tjej hängde i hans kretsar (hela gänget var trampolinhoppare). Vi klickade på en gång och utvecklade ganska snabbt en djup vänskap.
Idag har jag känt henne i åtta år, hon är gudmor till min äldsta son och var min tärna när jag gifte mig. Vi är så otroligt olika varandra när det kommer till der ytliga, kläder och intressen. Vi är inga bra smakråd åt varandra och vår shopping på stan brukar sluta i skratt, men vi har något djupare. Vi kan prata om allt!! Vi kan bli osams och behöva tid från varandra, men vi finns alltid där för varandra. Jag är så glad att den "lilla tjejen" idag är min bästa vän i livet!

2014-02-15 ♥ 09:32:25
Johanna

Jag har två historier om min kille. För 6år sedan sommarjobbade jag med att klippa gräs, mannen som hade hand om oss satte killarna (vi var 4klippare,3killar och jag) på ett jobb och sa att han och jag skulle på ett ärende. Vi körde till ett lägenhetshus och jag fick träffa hans fru och FINNSPETSVALPAR!!!haha och hans fru sa, ååh vad synd att Tomas int är hemma så hade du fått träffa honom. 2år senare på krogen tyckte jag att en kille på krogen var skitsnygg och gick fram, det visade sig vara TOMAS som int var hemma! Hehe. Och för någon vecka sen visade min kusin en teckning hon ritade för typ 20 år sedan när vi var små, och där står det: Johanna och Tomas ska sjunga en som som heter sommar. Hahah förlåt texten blev lång, flummig och konstig men svårt att formulera sig i text hehe. Hade också kunnat träffa mannen i mitt liv för flera år sedan :)

2014-02-15 ♥ 16:15:07
Denise

Haha häftigt! :D

2014-02-15 ♥ 17:08:34 » URL: http://flingans.nu
Anna

Gud vilken otroligt fin och underbar historia att ha med sig! Nu början man tänka själv, som inte hittat min stora kärlek än, om han faktiskt har varit i min närhet någon gång utan att riktigt veta om det! Det är verkligen en galen men spännande tanke! :)
Kram

2014-02-15 ♥ 17:25:18 » URL: http://annawestergren.blogg.se
Sandra 3 barns mamma <3

Jag brukade följa med en kompis och titta på hennes bror när han o hans lag körde hockey i 8:an, 9:an. I ettan på gymnasiet hamnade jag i samma klass som A och vi blev ihop. Han spelade i samma hockeylag som min kompis bror. Så i två år tittade jag på hans matcher utan att veta att vi skulle få 3 underbara barn ihop ;)

2014-02-15 ♥ 20:00:49 » URL: http://www.mammansandra.blogg.se
Jessie-Lou

Åh så mysigt, härligt och häftigt med såna historier :) Kärlek är vackert.
----
En blogg om livet i allmänhet men framförallt i synnerhet. Om att ta sig upp ur smutsen efter våldtäkt, om ätstörningar och ångest. Men också om mod, styrka och att Våga Leva!

2014-02-15 ♥ 22:26:02 » URL: http://jessielou.blogg.se/
Jonas Karlsson

då var inte grälet förgäves ju, det blev ju en bra historia :)

Svar: Haha oj det blev det ju 😊
Moa DeBruin

2014-02-16 ♥ 19:41:11 » URL: http://www.jonaskarlssonfoto.se
Josephine

När jag var femton år gammal (fem år sedan) och gick på högstadiet hade vi en praktikant på idrotten. Han var tre år äldre än mig och gick på gymnasiet. Han var (och är) bästa kompis med min kusin och började genom kusinen skriva till mig på facebook. Vi träffades några gånger men det var inte "rätt tid" för oss då. Min bästis sa att "honom kommer du att leva ihop med, han är din rätta".
Åren gick och för ett och ett halvt år sedan så blev det äntligen vi och vi har sedan ett år tillbaka bott ihop.
Så otroligt och så underbart att vi lyckades hitta tillbaka till varandra efter faktiskt EXAKT tre år, på datumet :)

2014-02-17 ♥ 13:16:31 » URL: http://josephiiinees.blogg.se
Angelica

Det handlar inte om kärleken men ändå en skum grej. Träffa en väldigt full kille ute på krogen för ett par år sedan (i gbg kan tilläggas, så man fattar att de är en storstad). Han frågade vart jag bodde och när jag inte svara så gissade han istället, och han gissade inte bara på området utan på ett specifikt torg av alla vi har här i gbg. Han gissade åt helvete fel då jag bodde på andra sidan stan och bara varit en gång i området där detta torg ligget. 6 månader senare får jag en lägenhet, vid precis de stället han gissade. Nu har jag bott här i två år och fattar inte hur han kunde gissa de och dessutom trodde jag aldrig att jag skulle flytta hit så hur kunde han veta de?!

Svar: Medialt 😉
Moa DeBruin

2014-02-17 ♥ 14:50:30
Elin

Ryser när jag läser både din och alla andras fantastiska berättelser!
Jag och min absolut bästa vän sedan fem år tillbaka har en liknande historia. Först och främst hamnade vi i samma klass på gymnasiet och klickade direkt, vilket är häftigt bara det eftersom att vi var de enda tjejerna i klassen (teknik hej!). I alla fall - det visade sig senare att vi hade gått på kaninhoppning i samma förening vid samma tillfälle många år tidigare! Vi borde alltså ha träffats, men varken jag eller hon har något minne av varandra. Däremot minns vi samma personer (och kaniner...). Haha!

2014-02-18 ♥ 14:59:02 » URL: http://piggelinen.blogg.se
Jennki

När mina föräldrar började ses fick min mormor reda på att de under en kort period hade bott i samma bostadsområde, och då mina föräldrar är lika gamla (mamma är en halvtimme äldre än pappa) började mormor gå igenom foton från då mamma var liten.

Och vem hittar hon då på bild? Jo, min mamma och pappa som lekte tillsammans, femton år innan de blev tillsammans.

2014-02-23 ♥ 04:24:57

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback