Sjukstuga deluxe

Idag har det manliga släktet i vår familj varit sjuka.
 
Morgonen började med att även jag kände mig krasslig. Men i takt med att alla andra blev hängigare och hängigare blev jag friskare och friskare. Varför är det alltså så? Varför är jag ALLTID ensam frisk och tvingas hålla hushållet i schack? Typiskt.
 
Någon gång ska jag vara sjuk SJÄLV! Typ vara förkyld en lördag. Och så skriver vi kontrakt inom familjen innan att ingen annan får vara sjuk då. Känner man sig till exempel maginfluensig så får man hålla det inom sig. Sen kan hela familjen passa upp på mig. Spiderpapa får serva med marängsviss på sängen, fyraåringen får hålla upp alla tidningar som jag vill läsa och ettåringen får ta sina små små tassar till händer och ge mig en liten liten fotmassage.
 
Aaa... Längtar!
 
 
Note to self: Planera in en förkylningslördag.
 

Kommentera gärna!
zandra

mehh det är ju för att du är super mamman:) så när de andra känner sig dåliga då kickar dina superkrafter in och gör så att du mår bättre och kan skötta de andra:)Så du kanske får boka in en "fejk-sjukdag" :)

Svar: Lätt! 😊
Moa DeBruin

2014-02-05 ♥ 19:37:13 » URL: http://zlove.blogg.se
sannas rum - DESIGNUTLOTTNING I BLOGGEN

Krya på er :)

2014-02-05 ♥ 20:16:36 » URL: http://sannasrum.se
Erika Kvarnlöf

Bara för att retas lite kan jag meddela att jag har haft TVÅ sådana dagar nu. Ingen man hemma, liten på dagis och jag ensam (eller nja, tillsammans med ett hav av näsdukar och halstabletter och en och annan dammråtta)med fri tillgång till dator och iPad i sängen. Har avverkat flera filmer, tittat på galna hemmafruar på dagtv OCH ätit glass direkt ur kartongen. Ärligt talat, är det inte dags att byta bort Mors dag till Ensam hemma dagen istället.

Kram!

Svar: Äh fy fasen va gött det lät 😊👍
Moa DeBruin

2014-02-05 ♥ 21:12:41 » URL: http://hemmahoskikan.se/
Amanda

Du borde ha den dagen, men utan att vara förkyld! "Skämmabort-spidermama-dagen"! Själv ska jag införa marrängsviss-måndag dagen innan fettisdagen då jag inte gillar semlor. Men alla får självklart vara med på marrängsvissmåndag även om de äter semlor dagen efter! :)

Svar: Jo jag borde verkligen ha den dagen ändå 😊 marängsvissmåndag låter fab!
Moa DeBruin

2014-02-05 ♥ 21:58:27 » URL: http://eldering.blogg.se/
Nina

Lyssnade klart på senaste podden... Å då fick ja lite dåligt samvete, så nu tänkte ja att ja minsann skulle in å säga: Ja gilla dej! =) Du / ni förgyller många stunder med blogg å podd... =) Kramas!

Svar: Tack snälla 😊
Moa DeBruin

2014-02-05 ♥ 23:44:37
Lina

Haha! Vilken bisarr bild jag fick upp: små knubbiga händer knädandes ett par vuxenfötter! Frågan är, ska ettåringen också vara klädd i en typisk massöroutfit? Dvs vita byxor och t-shirt med en vit handduk slängd över axeln?

Svar: Haha ja det tycker jag!
Moa DeBruin

2014-02-06 ♥ 09:41:15
Lotta

Jag måste bara säga att det är synd att du inte har tid och möjlighet att blogga mer än du kan. Jag mega-gillar dina inlägg! :) *storigenkänningsfaktoroxå*

Svar: Tack 😊
Moa DeBruin

2014-02-06 ♥ 10:12:08
Anonym

... inte för att vara sån men...
Heter det inte "i schack"? Typ "håll dig i schack", till exempel. Schakt/schakta är väl när man spränger eller gräver i berg och sånt?
Funderar själv på att drilla fyraåringen i fotmassage, men tror det är för sent. Man får väl nöja sig med den gratis zonterapin med ursprung legobitar/bilar/diverse andra leksaker.

Svar: Jag är rädd att jag slant på någon bokstav där. Sorry.
Moa DeBruin

2014-02-06 ♥ 13:26:22 » URL: http://burkmatsmamman.blogg.se
♥ only

Haha huvudsaken är att du är frisk iaf! :D

2014-02-06 ♥ 18:10:26 » URL: http://onlyfp.blo.gg/
birgitmaria

*skratt* Jag känner igen mig. Jag får inte heller vara sjuk "i fred"...

2014-02-06 ♥ 18:43:25 » URL: http://birgitmaria.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback