Finporslin och vuxenbio

Men tjena hej vilken fabulös helg vi har haft!
 
Det började med att min kära make i fredags meddelade att han skulle vara ledig hela helgen. Eh... Va? Han har av förklarliga skäl varit borta A LOT den senste tiden (läs: melodifestivalförberedelser). Men alltså... Nu... Skulle vi vara hemma? En hel helg? Allihopa? Hela familjen?
 
WOOP WOOP!
 
Vi firade in den gemensamma ledigheten genom att äta middag på självaste finporslinet. Det plockar vi annars bara fram när vi ska ha gäster. Inte för att det är så himlans fint, utan mest för att det står intryckt i ett skåp bakom ett livsfarligt berg av skräp i vårt extrarum. Där med kräver det både ork och visst mod att plocka fram.
 
- Men... Mamma? Finporslinet... Ver ver ver verkligen? undrade barnen chockat.
- Yes children. We are having the fine porslajn, svarade jag och nickade högtidligt.
 
 
 
 
 
Igår lördag startade jag dagen med ett svettigt träningspass tätt följt av en frodig AW (after work out) (det vill säga brunch). Efter det utövade vi slappardagen över alla slappardagar.
 
Idag har vi haft besök. Sen toppade vi helgen med barnvakt och vuxenbio (obs! ej porr) (allt som man sätter "vuxen" framför låter automatiskt snuskigt och semi-olagligt) (men nej inte porr).
 
Fett najs!

Kommentera gärna!
Singelbloggaren

Haha, bra med förtydling. ;)

2014-01-26 ♥ 22:00:22 » URL: http://singelblogg.com
Emelie

Haha, en gång berättade ett barn på ett gammalt jobb för mig att hens föräldrar såg på vuxenbumpa efter hen hade gått och lagt sig (hen var tre härliga år gammal). Jag dog av skratt inombords och frågade lite fnissigt den hämtade föräldern vad det var för något vid hämtning. (Det var inte porr)

Svar: Haha 😄 vågar knappt tänka på vad mina barn säger på föris...
Moa DeBruin

2014-01-26 ♥ 22:50:20 » URL: http://www.busamedemla.se
Josephine Foto

Finns inget som är så lyxigt som två-vuxna-på-två-barn-helger ;)

Svar: Uuuunderbart 😁
Moa DeBruin

2014-01-26 ♥ 22:51:05 » URL: http://fotografjosephine.blogg.se
Olivia

Spider! På tal om en sak som du sa för ett tag sen om ditt körkort. Jag har omvänt problem. Jag var super snygg på mitt körkort innan jag gifte mig. Men efter jag gift mig den 1nov och beställt ett nytt så blev det kortet super fult! Hur ska jag göra? Skilja mig så jag får göra ett nytt igen??!! Ahhaha 😂

Svar: haha... SKILJ DIG!!! Eller... näe :-)
Moa DeBruin

2014-01-27 ♥ 08:51:17
blackpaper

älskar ljuslyktan i hörnet av bilden!

2014-01-27 ♥ 19:22:26 » URL: http://blackpaper.blogg.se
Eleonor

Men gud så fina servetter! Det ser ju ut som små buketter! *preggohjärnan arbetar för fullt med att visualisera dessa hemma hos mig*

2014-01-27 ♥ 21:25:10 » URL: http://mamafashionella.se
Malin - gravid med två st pyren som inte verkar vilja komma ut

Mysigt med en familjehelg! :)
Vi skulle ha mys igår å kollade på någon ny film,DON Jon eller ngt hette den! Den handlade om en porrberoende kille som man fick se porrsnuttar i, konstant hela filmen.. Inte uppskattat av mig som är höggravid här hemma!! Minus på den filmen

Svar: Haha förstår det 😉
Moa DeBruin

2014-01-28 ♥ 00:10:38 » URL: http://blogg.loppi.se/tvillingmorsan/
Klara Svensson

Låter som ni haft en riktigt toppen helg! Det va jätte fint hur ni gjort med servetterna, påminner om hur farmor brukar göra på midsommar sedan hon vart för gammal för att plocka dom själv :)

Jätte kul att se! Några bra film tips? Kan annars rekomendera king of summer som är en riktigt rolig film!

2014-01-28 ♥ 12:07:19 » URL: http://www.johnslots.com/sv/
Mari

Hallå där,

Hittade till din blogg genom en annan blogg och blev beroende efter några minuter! Älskar ditt sätt att skriva och har skrattat högt för mig själv flera gånger.

Här kommer jag titta in så ofta jag kan!

Kram Mari

Svar: Vad roligt, välkommen hit :-) kram!
Moa DeBruin

2014-01-28 ♥ 18:10:03

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback