Ny pöd

 
 
 
 
I det här avsnittet pratar vi om hur kroppen förändras i takt med ålder och eventuellt födda barn. Vi berättar om vår företagsstart (tjoho!) och hur det kan kännas att börja ett nytt jobb. Vi diskuterar föräldrakrav, barnuppfostran och den alltid lika bannade MobilTelefonen. Får man kolla mobilen när man är med barnen på lekplatsen?
 
"Det är en sak att kolla mobilen och en sak att ha noll koll på vad ungarna gör" tycker Matilda.
 
Håller ni med?
 
Sen frågar vi oss vems tid som är mest viktig i en parrelation. Hur avgör man det? Hur bestämmer man vem som ska vab:a när barnen är sjuka? Kan det vara så att vi kvinnor ibland tror att vi är mer behövda av familjen än vad vi faktiskt är?
 
"Man behövs ju om man vill ha det på sitt sätt, även när man är borta" - Matilda det lilla mänskliga citatmaskineriet leverar ännu ett briljant citat.
 
Sist men inte minst pratar vi om våra tvångstankar. Min handlar om mig och ytterdörren och Matildas handlar om henne och iPhone-batteriet.
 
Hoppas att ni gillar avsnittet!
 
 

Kommentera gärna!
Isabelle

Är så himla imponerad av er pod. Ni är grymma!

Svar: Vad roligt, tack! 😄
Moa DeBruin

2014-01-26 ♥ 13:36:48 » URL: http://blogghen.wordpress.com/
Camilla

Lyssnar på er pod och vill bara säga att ni är så bra! Gillar verkligen dina tankar och ser dig lite som en förebild :) Tack för att ni gör poden!

Svar: Tack själv snälla 😊 kram!
Moa DeBruin

2014-01-27 ♥ 17:53:31
Olivia

Åh. Älskar att Matilda sa att hon också avskyr att ligga i barnrummet och äta låtsas frukt och leka med bilar hit och dit. För jag gör med det. Känner mig ofta som en dålig mor som inte deltar i leken. Men de gör det ju så bra själva bara man är på rummet med dem och tittar upp ibland.
Ligger faktiskt precis nu i deras säng och skriver detta. De är hur nöjda som helst !

Svar: Jag tror att man i längden gör sina barn en otjänst om man alltid går med på att leka med dom. Jag har aldrig lekt med min fyraåring någon gång. Han leker så bra själv och faktiskt tror jag att han gör det delvis för att jag under föräldraledigheten aldrig har underhållit honom på det sättet. Att inte leka med sina barn är ju inte det samma som att inte se sina barn eller strunta i dom :-)
Moa DeBruin

2014-01-28 ♥ 15:39:35

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback