Ny pödd in da house

 
 
I det här avsnittet berättar Matilda om den Ryska Sömnroulette som hon just nu genomgår (lider). Vi pratar om sömn och att alla föräldrar för det mesta "får sitt" vad gäller bristen på detta.
 
Vidare delger jag mina OERHÖRT omfattande kunskaper kring Tolkiens författarskap. Vi snackar Becdeltest, andar, Den Andra Sidan och rädsla för döden. Sen går jag loss kring mina "mediala förmågor" (bara en tidsfråga innan jag går daglig powerwalk på den Andra Sidan) och så reder vi ut våra nattliga drömmar. Jag avslutar med ett drömtips som kaaaaanske kan ge dig en glimt in i din framtid *dun dun dun* *spänningsmusik*
 
Väl mött kära vänner!
 
 
 
 
Gilla gärna vår fabulösa facebooksida så missar du inget kring fabriken Moa&Matilda.

Kommentera gärna!
emilie andersson

Men tjolahopp! Du måste ju ändra din personliga infotext. Du bor ju inte längre med din sambo utan din man. Grattis till brudparet i efterskott!

Svar: just det ja! Tack :-)
Moa DeBruin

2014-01-19 ♥ 23:41:13
Eleonor

ÄNTLIGEN en ny Pod! Tack!

Jag vill även passa på att tacka för att du för många veckor sen skrev ut ditt namn på spanska, jag kan numera inte se ditt nick utan att säga "Spajdros Chicos!" högt i huvudet.

:)

Svar: haha :-) tack själv snälla!
Moa DeBruin

2014-01-20 ♥ 13:49:11 » URL: http://mamafashionella.se
Mimosa

Tycker Bechdel testet blir ännu intressantare om man också gör det omvänt, det vill säga kolla om det finns minst två namngivna män som pratar med varandra om något annat än kvinnor? Svaret är ju ja på typ ALLA filmer. Känns en aning orättvist kan jag tycka.

Svar: Jo men så är det ju, männen pratar om allt utom kvinnor typ ;-)
Moa DeBruin

2014-01-20 ♥ 15:40:01 » URL: http://mimo.ratata.fi
Emma

Tack för en bra podd!!

Film tips!
Tänkte på en film som kommer ut i vår som handlar just om det här med andra sidan osv + att den är verklighetsbaserad och finns även som bok! grinade som en tok till bara trailern och hur bra kommer inte filmen vara då?

"Heaven is for real" in på youtube och se själv!
Kram!

Svar: åh måste se! Tack för tips :-)
Moa DeBruin

2014-01-20 ♥ 19:42:34
Josefin

Ni sa på poden att ni ville att vi skulle kommentera här så då gör jag det. Jag har lyssnat från första början, innan dess läste jag din blogg Moa. Nu har jag även börjat läsa Matildas :)
Ville bara säga att ni är jättebra och mitt självklara val på barnvagnspromenaderna. Ha det gött// Josefin mamma till Elias 10v

Svar: Tack för feedback och vad roligt att du gillar podden :-) kram till dig och Elias!
Moa DeBruin

2014-01-21 ♥ 11:48:48
Mia

Efter att ha upptäckt en alldeles fantastisk blogg som är lika beroendeframkallande som choklad så har även din och Matildas podd blivit lika så :) Så vad ni än gör sluta inte!!!För mig innebär podden en stund för mig själv på bussen mellan högskolan och hem vilket numer är en mysig stund.

Måste bara berätta att ert senaste podd-avsnitt gjorde mig påmind om min egen moster. När någon som står henne nära är gravid så drömmer hon att hon tappar tänder. Det har stämt varje gång!!Hon är som du Moa hon vet det innan man ens har knystat något om att man är gravid.

Ha en fortsatt fin dag


Svar: Åh tack snälla för fina ord! Vad glad jag blir :-) Kul å höra om din moster också, haha :-) kram!
Moa DeBruin

2014-01-21 ♥ 17:13:19

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback