Nytt körkort

Idag var jag på trafikverket och fixade ett nytt körkort. Himla fiffigt att man kan knäppa kort och signera namn i samma maskin. Bara det att den där maskinen knäppte kortet lite väääl kvickt (hallå folk kanske vill fixa sina luggar innan det blixtrar till??) och fångade mig mitt i en rörelse.
 
Typ så här:
 
 
 
 
Ett sådant körkort kan jag ju inte gå runt med. Jag skulle bli ifrågasatt ideligen.
 
- Tyvärr. Personen på kortet är enögd samt snedartat stelopererad i nacken. Det är inte du, skulle folk säga.
 
Sålunda fick jag smyga ut till trafikverkets reception och be att få ta ett nytt kort. Det blev väl typ så här:
 
 
 
 
 
För övrigt måste det vara hur underhållande som helst att jobba på trafikverket och få äran att se hur folk blir på sina körkort. Kanske har dom en omröstning kring jul om vem som knäppt det märkligaste kortet under året? Min förstabild LÄR kamma hem pris! Undrar vad jag får? Typ en pokal? En resa? Presentkort? Biobiljetter? Nej nej en BIL får jag såklart!! Åh herregud. Precis vad vi behöver!! Vår renault, a.k.a Skruttibangbang, brummar verkligen på sista versen.
 

Kommentera gärna!
Mella - stolt medlem i PK-maffian

Haha, varför ser man alltid livrädd ut på sin körkortsbild?
När jag var litet barn så lurade min mor mig och sa att det egentligen var en bild på gamlemormor på hennes körkort. Jag var skitnervös i flera år för detta! Bara ett litet tips om du vill traumatisera dina barn eller så.

Svar: Haha 😂 tror för övrigt att man ser livrädd ut pga tagen av stundens allvar 😉
Moa DeBruin

2014-01-28 ♥ 19:24:35 » URL: http://mellas.se
maria

Haha! Livrädd var just vad man blev av att ha en hel reception full av STIRRANDE folk när man skulle ta passfoto på polisstationen! Så himla stressande!
Dock ingen som har ifrågasatt att det är jag på kortet än så länge iaf... ;)

Svar: Vilken tur 😉
Moa DeBruin

2014-01-28 ♥ 19:52:29
julia

Hahaha, jag har också tänkt på det där med en tävling kring juletid eller kanske på semesterfesten!

Jag HITTADE faktiskt ett körkort på marken igår! Bor i en liten håla, så det gick ganska snabbt att uppsöka personen som efter flera timmar inte hade märkt att det var borta.. hade dock väldigt kul åt personens bild innan jag återlämnade kortet.. haha!

Svar: Haha 😄 schysst att det fick hitta sin ägare igen
Moa DeBruin

2014-01-28 ♥ 19:57:09 » URL: http://juliawilberts.blogg.se
Singelbloggaren

Jag blir gång på gång stoppad i tullen, och är helt säker på att det beror på den psykopatbild jag har i mitt pass! Det gäller att jag inte håvas in för något brott i framtiden. Omvärlden lär döma mig som skyldig direkt om medierna skyfflar ut den där bilden...

2014-01-29 ♥ 10:33:45 » URL: http://singelblogg.com
f

hahaha, tänk mitt passkort jag tog när jag var 15. Adidas tröja knäppt enda upp till hakan. Foundation över hela läpparna (alltså ser det ut som att jag inte har några läppar). Fruktansvärt helt enkelt. Visar jag upp mitt pass kollar dom fram och tillbaka några gånger.. och FLINAR!!

Svar: haha :-)
Moa DeBruin

2014-01-29 ♥ 10:53:28
Erika

Jag är varken nöjd med mitt körkortsfoto eller pass. Som tur är ska jag göra ett nytt pass snart :)

2014-01-29 ♥ 12:04:40 » URL: http://erikacao.blogspot.se
S

Eftersom du är godistestaren nr 1 i Sverige, borde du verkligen ta tag i det faktum att det finns en Marabou Oreo, som tillverkas i Sverige men bara sälja utomlands! Har hört eventuella rykten om att den ska börja säljas i Sverige vecka 7, men om detta är falskt borde du få sponsrad resa till valfritt land som säljer detta choklad för att få testa och ge oss läsare den recension vi förtjänar!

Svar: haha ja ge mig en utalandsresa tack! Hoppas den kommer till sverige!!!
Moa DeBruin

2014-01-29 ♥ 12:19:42
Caroline

Haha! Ja visst ser man alltid så snygg ut på både pass och körkort... Blev faktiskt riktigt nöjd med kortet på mitt första körkort! Tog det precis efter uppkörningen, var helt uppe i varv och superglad. Men det hann jag ju inte ha så länge, då jag bytt efternamn. Tur man inte behöver visa det så ofta ;)

2014-01-29 ♥ 15:35:03 » URL: http://www.socionomenbinder.wordpress.com
EMILIA LUNDGREN

Väldigt cool!

2014-01-29 ♥ 16:35:51 » URL: http://emilialu.blogg.se/
onlyfp

gött med nytt körkort!

2014-01-29 ♥ 19:19:35 » URL: http://onlyfp.blo.gg
Ina

Haha. upplevde också denna maskin i somras och fick ta om typ tio gånger för jag lyckades blunda med ENA ögat på alla bilder..... såg ju jättenormalt ut.

2014-02-02 ♥ 09:55:25 » URL: http://hemmahosina.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback