Bloggsemester och stigande husintresse

Bloggkommentatorerna noterar att bloggare nu förtiden kostar på sig att ta ledigt från uppdateringar under sommaren.
 
Faktum är att jag inte har haft sommarledigt från bloggen på sex år. Men i år så. I år tar jag helt ledigt några dagar här och där. Unnar mig att bara vara utan att tänka på att fota och fila på möjliga inläggsvinklar. Det här betyder dock att podsläppet dröjer några dagar extra, tyvärr. Jag och Matilda har helt enkelt latat till oss ordentligt så här i julihettan och inte hunnit med någon inspelning. Men ledighet får vi unna oss för i höst har vi massa jobb inbokat och ni kan lita på att vi kommer sända podcast varje vecka precis som vanligt. 
 
Tack för all input kring husköp förresten! Dela gärna med er mer om era hus/husplaner. Just nu slukar jag ALLT som har med det att göra.
 
Min topp-sju-lista över absolut mest intressanta saker i livet just nu:
 
1. Hemnet
2. Husgrunder
3. Radonvärden
4. Pantbrev
5. När kvällssolen försvinner i olika delar av stan.
6. Mina barn
7. Min man
 
Allt i inbördes ordning, ja.
 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Sara

Vi var inte på så supermånga husvisningar, 6 st kanske? Men när vi var i det vi köpte till slut så kände jag bara, från det jag klev in i trädgården, att här. Här ska jag bo. Det tror jag du med kommer känna när ni hittar rätt. :) Lycka till! ^^

Svar: Härlig känsla kan jag tänka mig 😊
Moa DeBruin

2014-07-20 ♥ 23:09:53 » URL: http://helgur.blogg.se
maria

klart det ska vara ledigt under sommaren, njut och lata på i solen bara vetja! =)

2014-07-21 ♥ 08:42:44 » URL: http://mariabergstrom.blogg.se
Inne hos Ina

Vi är också i husköpartagen, och jag ångrar att vi inte bjöd på det (hittills enda) hus vi var och tittade på. Precis ett sånt som jag ville ha till ett rimligt pris. Typ. Kanske inte. Ja, ja, det dyker nog upp fler hus :)

2014-07-21 ♥ 11:51:53 » URL: http://innehosina.wordpress.com
M

Wooo vi köpte igår! Signar på onsdag! Sååå skönt och roligt!

Ang radonvärden, tänk på att även om undersökningen visar på ett godkänt värde på under 200 becquerel så är det ett medelvärde. Det kan alltså vara extremt lite i 90% av huset och väldigt högt i sovrummen om man har otur. Redan vid 140 så kan man börja märka skillnader i hur man påverkas och sjukdomsfrekvens. (I långa loppet då.) mäklare pushar så klart gärna på den enda punkten att värdet är under 200, och man bör begära ut mätningen för att se fördelningen.

Lycka till!!Svar: bra tips, tack!
Moa DeBruin

2014-07-22 ♥ 03:56:07
Pyzen

Glöm för allt i världen inte att anlita en besiktningsman när ni ska köpa hus sedan. Kan vara den billigaste 8000kr försäkringen du tagit. Och flippa inte ut när du läser protokollet sedan. Det gjorde vi. Men efter att ha fått läsa lite andra protokoll så kände vi oss till slut lugna. Och sitter nu supernöjda i vårt hus sedan 1,5 månad tillbaka.

Svar: Det ska vi verkligen komma ihåg! 😊
Moa DeBruin

2014-07-31 ♥ 21:32:57 » URL: http://givemeanotherone.wordpress.com
Sandra

snygga cat-eye solglasögon ;)

2014-08-03 ♥ 12:21:05 » URL: http://bibliotekoffashion.blogspot.com
vildblomma.blo.gg

längtar till dagen jag kan köpa hus, men det får nog bli lägenhet till att börja med

2014-08-06 ♥ 11:49:34 » URL: http://vildblomma.blo.gg/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback