Nyblivna föräldrar

Det är med stort intresse som jag följder Josefin och Angelica just nu. Båda är nybilvna föräldrar med allt vad det innebär. Så häftigt! 
 
Jag kan känna ett sug (såååå töööööta små bebbar nuffinuffsnuffisnuff gulligull) samtidigt som jag inte längtar tillbaka speciellt mycket till min tid som bebismamma (snälla lilla chefsbebis är det okej om mamma tar en stund och läser en bok? Inte? Ett kapitel bara? En sida? Baksidetexten? Snabbskummar utgivningsåret? Inte det heller? Nähä nä).
 
Jag tycker visserligen att MiniSpider fortfarande är min lilla pluttbaby men så träffade vi en fyra dagar gammal bebbe igår och jag insåg att Mini ser ut som en fullvuxen karl i jämförelse. I veckan gick jag och pojkarna ner till stan, alltså vi GICK hela vägen alla tre (Mini vägrar nämligen att sitta i något som helst vagnfordon). Sen tog vi bussen en bit och det kändes så stort att inte ha med någon barnvagn! Jag har ändå haft den fastvuxen i nävarna de senaste fem åren. 

Well, vi är ju fortfarande mitt uppe i småbarnsåren men bebistiden, den är över.
 
Snart är det väl jag som kör upp näsan i nyllet på nyblivna föräldrar (som sitter där med ringar under ögonen lika omfattande som årsringarna på en hundra år gammal ek med matchande flottigt hår på grund av tre veckors utebliven duschning) och väser NJUUUUUUUUT se till att NJUUUUUUUUT!
 
Tiden går sannerligen fort. Även om det inte känns så alla perioder.
När inget av barnen längre vill sitta i vagnen.Kommentera gärna!
N

Vi har också samma ståbräda, den verkar passa till dom flesta vagnar, väldigt smidig!

2014-07-24 ♥ 11:26:52
Jenny - nybliven 2-barnsmamma i Nashville

Och jag har letat mig bakåt i ditt arkiv för att pricka in tiden vi är i nu med superfärsk minimini bebe & nyfiken 2.5-åring ;)

2014-07-24 ♥ 14:03:21 » URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/Jennybenny
Agnes Cecilia

Ungarna är väl de som borde njuta allra mest. Fyfan. Erbjudandet om att åka vagnen står inte kvar resten av livet. Tillslut står man där och är TVUNGEN att ta sina två ben och gå. Resten av livet.

Svar: Haha kah vet...
Moa DeBruin

2014-07-24 ♥ 15:16:59 » URL: http://nattstad.se/agnescecilia
Sabina

Gillar verkligen din blogg och ditt skrivsätt - klockrent!

Svar: Tack 😊
Moa DeBruin

2014-07-24 ♥ 16:49:56 » URL: http://minegensite.wordpress.com/
Fanny Lindborg

Och jag börjar imorgon om med bebis, hahaha.. Har en fyraåring hemma och imorgon kommer således småsyskonet, gulp! Börjar bli nervös, inte för snittet, men för bebistiden. . . Den tiden kan bli spännande! En fyraåring, en bebis och så ett företag. Jaja, har man inte jobb så skaffar man sig ;)
Avundas dig vars yngste är två år ;)

Kram och hej!

Svar: Det kommer gå sååååå snabbt och vips har du en 2åring och en 6åring. grattis till bebben! 😊
Moa DeBruin

2014-07-24 ♥ 18:27:56 » URL: http://fannyochmarcus.blogg.se/
Celie

Jag har jättesvårt att acceptera att båda mina barn hellre går än åner vagn (äldsta 3,5, yngsta 2 i september). Jag vill att dom ska bli stora, men ändå inte! Så klyven!!

Svar: Det är lite dubbelt det där. Skönt att barnen blir större men jobbigt att tiden går så fort! Vips är barnen utflugna typ 😩
Moa DeBruin

2014-07-25 ♥ 00:43:25
Anne

Det känns som att typ alla får barn nu (happilyeverafter bland annat)! Blir så avis att jag spricker.. Men så roligt att få läsa bebisbloggar igen :D

2014-07-25 ♥ 09:44:01
Tessy

Våran lilla Dante är snart 5 månader
han har lärt sig kravla/åla för nån vecka sen och i söndags satte han sig upp helt själv för första gången!?
nu sätter han sig upp och stödjer sig med bara ena handen!?
han kan så mycket och ser så stor ut, varje dag visar han en ny sida av sin personlighet

nyss så låg han ju bara där i babynestet, gnällde, bajsade, ammades och var sååå liten och mystisk..

Guuu jag vill ha en till! NU!
men sambon säger att jag måste vänta till nästa år :( dumma han! (även om jag egentligen håller med honom..)

idag såg vi ett par med en nästan nyfödd, och jag kunde knappt sluta titta på hen.. så otroligt fin!

Svar: Mysigt 😊
Moa DeBruin

2014-07-26 ♥ 01:44:21
Josefin och M

Sitter själv med en snart 2 veckors bebis i famnen och ammar vilket jag gjort typ sen jag gick upp. Det är verkligen klart vem det är som bestämmer i det här hushållet numera :P

Det är mysigt med bebis men samtidigt kan jag inte sticka under stol med att jag längtar tills bebisen blir lite större. Kanske mest för att jag lärt känna hen lite bättre och blir mer självsäker. Just nu vet man ju ingenting och det ärl lite frustrerande :/

Svar: Jag känner igen mig! Jag tycker inte att bebistiden är speciellt stimulerande även om den var mysig. Det blir bara roligare å roligare 😊
Moa DeBruin

2014-07-26 ♥ 13:39:53

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback