Sommardrömmar

Pass opp! Den är här. PODDEN!
 
Ett avsnitt om heta husdrömmar (jag har varit på husvisning idag), fantastifulla promenader och tankar om ett annat liv. Matilda listar tre olika människotyper som hon avundas och jag lyckas pricka in två av dessa. HAHA! (känner mig lyckad)
 
Vi ger även våra bästa och mest smarta boktips för lata sommardagar.
 
Det och mycket mer skulle jag vilja påstå. Avsnittet är nästan en timma långt vilket är något slags rekord. Vi hade mycket att avhandla idag.
 
Hoppas att ni gillar!
 
 

Kommentera gärna!
J

Hej! Önskemål för podden: Sluta sammanfatta vad ni pratat om i slutet - det är ju oftast bara 30-50 minuter ni pratar så det blir liksom lite kaka på kaka. Prata om andra saker längre istället vetja.

Svar: Vi tänker att det ger en tydlig inramning, men om det känns överflödigt kan vi absolut överväga att sluta med detta
Moa DeBruin

2014-07-07 ♥ 22:01:27
Louise

Sluta inte med sammanfattningen, blir ett bra avslut tycker jag!

2014-07-08 ♥ 03:30:57
Sofie Nordberg

Åh vad roligt med ett nyttpoddavsnitt!:)
Kolla gärna in min blogg för att vinna Idun produkter för över 700 kr :)

sofienordberg.se

2014-07-08 ♥ 10:05:37 » URL: http://sofienordberg.blogg.se/
Annica

Ville bara säga att har faktiskt saknade er blogg i söndags, skrev bara ingenstans ;) tänkte att det fanns säkert ett skäl :)

Ang. sammanfattningen; vilket som tycker jag! Men fungerar som en bra och tydlig avrundning.

Svar: Härligt att vi var saknade 😉
Moa DeBruin

2014-07-08 ♥ 10:33:08
Helena

Alltså jag ÄLSKAR det senaste avsnittet!? Nu gillar jag ju er pod jättemycket hur som helst och lyssnar t.o.m om gamla avsnitt emellanåt, men det senaste var verkligen super! Kan inte riktigt sätta fingret på varför jag gillade just detta lite extra, kan eventuellt vara för att jag också drömmer om ett hus men är fast i en lägenhet för tillfället, så det var hög igenkänningsfaktor för mig haha :) massa applåder och pepp till er för en riktigt bra pod!

Svar: Åh vad härligt att höra! Tack! Lycka till med huset, det kommer till dig när tiden är mogen (helst igår tänker jag, för min del) kram!
Moa DeBruin

2014-07-08 ♥ 22:36:20
Josephine Foto

Mycket underhållande avsnitt denna gången får jag säga. Jag gillar ju när ni har lite längre avsnitt.

För mig som redan har huset och ser allt det ni längtar efter som vardag och självklarhet var det härligt att få bli lite uppmärksammad och tacksam över det.

Jag var heller inte den förberedande mamman och är än idag så otroligt oorgniserad och glömsk. Ibland får jag för mig att de är de där mammorna som inte lägger så mycket vikt vid sängar, vagnar, kläder, eller skötväskor som är de bästa mammorna. De som struntar i alla konventionella regler och bara lägger fokus på barnen och glider med. Allt runt omkring känns så oviktigt i sammanhanget.

2014-07-10 ♥ 00:38:28 » URL: http://fotografjosephine.blogg.se
Världens bästa Maria

Åh vad jag ligger efter i mitt poddlyssnade känner jag :-( Men jag är lite där du redan varit: med sug efter sommarstuga! Jag bor i lägenhet centralt i en liten stad och känner ingen lust för att ha en villa med massa jobb utan vill bara ha den där känslan av att stiga ut på gräsmattan en sommarmorgon och kunna grilla på kvällarna. Att grilla sin mat, åh vad jag längtar. I lägenhet är det svårt :-( Ett annat alternativ hade varit ett centralt radhus men det tåget har jag inte riktigt lyckats få med sambon på...

2014-07-12 ♥ 20:59:54 » URL: http://ingamerundanflykter.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback