Spiderchick

Film:ig tveksamhet
Vi såg en film igår. Den var okej. Dock hände en sak som jag ställer mig undrande till.
 
Undring:
 
Alla befinner sig ombord på ett flygplan. Planet är just på väg att störta/sprängas. Passagerarnas liv står på spel. Huvudrollsinnehavaren a.k.a hjälten a.k.a han som ska styra upp situationen har "händerna fulla". Man skulle även kunna uttrycka det som att han har "häcken full".
 
Men pass opp!
 
Plötsligt ser hjälten en ledsen flicka sitta och trycka i ett hörn av flygplanet. Vad gör hjälten? Fortsätter med uppgiften att rädda allas liv? Nej nej, han pausar sitt uppdrag och tar sig istället tid för att sitta ned och prata med flickan. Han tröstar henne, berättar en historia om sin egen dotter samt överlämnar en gåva som kommer "skydda" flickan. Alltså, VA? Planet är en avbruten fjärt ifrån att sprängas i bitar - trots detta har hjälten tid för pedagogisk verksamhet?
 
Nobelt. Minst sagt.
 
För min del räcker det med en borttappad napp fem minuter innan lämning på förskolan för att min pedagogiska ådra ska vara som bortblåst.
 
 
 
 
 
 
 
Johanna

haha, logiken var nog inte med riktigt där...

Svar: Näe det verkar inte så 😉
Moa DeBruin

Sanna

Haha lite som i Titanic , JACK HADE FÅTT PLATS PÅ BRÄDAN FÖR FAN ! Haha , en gång läste jag en bok där en tjej dog i cancer, sen kom filmen ut och jag satt och väntade på att tjejen skulle gå bort i sin cancer - men nej - istället dör systern i en bilolycka som på så sätt då kan rädda sin syster med Cancern . ( snacka om att bli förvånad när boken vs film ändrar döden ) men oavsett så är filmer ett gött tidsfördriv, lyssnade på er podd nu också - vad Goa ni är ! <3 kramar

Svar: Haha jo så är det ju... Åh tack 😊 kram
Moa DeBruin

Sofie Nordberg

hahaha så sant!

Li

Sjukt störigt när de håller på så! Är det förresten bara jag som tycker att flickan är sjukt lik Spajdan?? Spiderchick tio år typ?

Svar: haha... Jo lite likt faktiskt
Moa DeBruin

evelinn

Hihi, jag lyssnade just på er senaste pod och med din (underbara) västgötska och att jag inte var beredd på ett engelskt uttryck så blev (angående provhytten) "en second opinion " säcken under pinnen. Tänkte en halv sekund att det kanske är.ett västgötskt uttryck. :)

Svar: Haha 😂
Moa DeBruin

Theresia

Vad var det för film då? Värd att se? Gillar töntiga och pedagogiska hjältar :)

Svar: non stop heter den :-)
Moa DeBruin

Fia

Haha!

Efji.se - en blogg om tv-serier & film

Haha, ja allt på en och sammagång i filmern kör dem ju på.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress