Spiderchick

Produktiv fredag
Igår morse vaknade vi upp och trodde att det var en helt vanlig fredag. Men se det var det inte!
 
Vad vi gjorde:
 
1. Frostade av frysen
Gah! En tyngd har sannerligen släppt från min axlar. Eller ska jag säga att ett helt isberg har släppt från fyrsgallret? Herre min ge. Vår stackars frys behövde verkligen omvårdnad, den var galet igenfrusen. För att få ut en bit falukorv behövde jag mot slutet förbereda en hel polarexpedition. Vi fick karva ut maten med ishackor. Det kan inte vara meningen att människor ska behöva leva så. Nu behöver vi inte längre göra det.
 
 
Avfrostning pågår.2. Sorterade förrådet
Det roliga är att jag vet inte HUR ofta som vi faktiskt sorterar det jäkla förrådet. Ändå är det alltid lika till bredden fyllt med saker vilket stärker min tes om att någon fyller upp det åt oss. Någon smyger alltså in i vårt hus om natten och straffar en stackars oskyldig familj med urväxta barnkläder, pappkartonger och gamla gravidbyxor som en föredetta havande ser ut att ha spräckt i grenen i v.19 (ursäkta mig då att det var dålig med stretch!). Nå väl. Nu är det rensat igen.Nöjd.
 
 
Jess

Haha, känner igen det där med förrådet. Förstår inte hur det kan bli så kaotiskt när jag tycker vi röjer och rensar det mest hela tiden?!

Isabelle Olofsson

Vad duktig du är! :D

Ramou

Hehe känner igen det där med kylen... pain asså

yasmine mamma till dennis

trist att frosta ur frysen måste jag göra snart egentligen NU

Hanna

Vilken effektiv dag. Skönt! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress