Spiderchick

Göteborg runt
Idag har vi varit Göteborg runt och bland annat visat vårt äldstebarn var han bodde under sitt första levnadsår.
 
Här bodde vi, i Lundby (Brämaregården?):
 
 


Med tanke på att det dundrar en motorväg precis runt knuten av huset och att luften i området tidigare blivit utsedd till Göteborgs sämsta, kan jag inte påstå att jag saknar det.
 
Lägenheten vi bodde i var dessutom full med pälsänger och hissen i huset gick sönder minst en gång i veckan (den klarade bara tyngd i klass med underviktig fluga, all annan tyngd brakade den samman under) (typ) (hissen hatade rörelser också och kunde mycket väl bestämma sig för att gå ut i strejk om man var oförskämd nog att råka röra sig under pågående färd).
 
I övrigt hade vi trevliga grannar och området var mysigt när man kom ifrån motorvägen. Hade vi bott kvar skulle Lilleman antagligen ha pratat utbredd göteborgska vid det här laget och som bonus vara en skicklig pälsänger-tämjare
 
Nå väl. Dagen har varit finfin! Vi har haft picknick gånger tre, varit på Alfonsmuseet, åkt båt, promenerat, hängt i Haga och avslutat med yoghurtglass. 
 
 
 
 
Mini testade en telefonkiosk för första gången i sitt liv och råkade visst trassla in sig.
 
 
 
 
 
 På Kvilletorget, vårt gamla kvarter.
 
 
 
 
I Eriksberg.
 
 
 
 
Linnéstaden 
 
 
 
 
Haga.
 
 
 
 
Yoghurtbaren. Sååå gott!
 
 
Sandra

Sedärja, bara några meter ifrån mitt jobb (Eriksberg) :D

Svar: 😊👍
Moa DeBruin

mormodern

Nä usch, visa inte Brämaregården för T, han kanske vill flytta dit igen;)

Svar: Närå vi trivs bra i Skövde 😊
Moa DeBruin

Hanna

Verkar varit en mysig utflykt!

Sabina

Nämen! Även mina gamla hemtrakter. Fram till förra sommaren bodde jag i det blåa landshövdingehuset längre bort, intill Keillers park! Trivdes rätt bra minsann :) Saknar särskilt "lilla handelsboden", min favoritlivs.

Malin

Åh älskade Linnéstaden där jag bott i 25 av mina 27 år! Saknar! <3 Kan ju förövrigt säga att det var lyx att bo granne med plika som barn. Blev de nått häng där idag eller? :)

Svar: Inte igår, men senare i veckan ska vi dit 😊
Moa DeBruin

Ida

Var Alfonsmuseet nått att ha? :)

Svar: Ja det var mysigt! Teater som femåringen älskade. Dock mycket folk, för mycket. Det droppade av efter kl 14 så kanske bäst att gå eftermiddag? Vågar dock ej lova 😊
Moa DeBruin

Sofie Nordberg

Ser mysigt ut! :)

sofienordberg.se

Anna

Jag är uppvuxen (delvis i alla fall) vid Virveltorget och har promenerat en farlig massa i er gamla hood - och får äran att vara där ganska ofta tack vare att mitt Arbetsförmedlingskontor ligger precis vid Kvillebäcken ;)

Sandra - 3 barns mamma <3

Va roligt med lite rundvandring. Trist med gamla lägenheten. Det där med trasig hiss för jämnan känner jag igen allt för väl ;) inge kul men lite spänning måste man få de dagar man är stressad på :p

Rebecca

Kul att vara i sina gamla kvarter och kolla :) var det längesen ni bodde där? Jag var själv i mina trakter i förrgår. Det är iofs bara 3 mil dit så varit där många ggr men mkt som förändras hela tiden. Känner knappt igen sig.

Svar: Fyra år sedan vi bodde där, ja det ändras hela tiden.
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress