Spiderchick

Vad tycker ni?
Ni som läser bloggen från mobilen: Vad tycker ni om mobilanpassningen?
 
Är den bra eller anus?
 
På tal om bra eller anus. Jag har mailat ut samarbetsförslag till olika företag hela dagen och i samband med det hindrat den trängande impulsen att avsluta förslaget med orden "bra eller anus?". Det känns liksom inte helt professionellt att slänga sig med synonymer för ändtarmsöppningar i just affärssammanhang.
 
Men i det här sammanhanget kändes det helt rätt att skriva.
 
HA!
 
Eh ja.
 
Alltså. Vad tycker ni om mobilanpassningen? All feedback välkommen. Det är ni som läser.
 
 
 
 
Johanna

Tyckte det var mycket bra :-) Smidigt och bra storlek på texten :-)

Johanna

Tyckte det var mycket bra :-) Smidigt och bra storlek på texten :-)

Nadja

Den är helt okej från min iphone och bloglovinappen i alla fall! :)

Hanna

Äntligen! Så mycket lättare att få översikt på bloggen!
Bra att alla inlägg syns också, så att det inte är en länk med typ två meningar från varje inlägg och så måste man klicka sig in på varje enskilt inlägg.
Det enda som känns tråkigt var att annonsera högst upp tog upp hela mobilskärmen nästan, den hade gärna fått vara lite mindre.

Hanna

Äntligen! Så mycket lättare att få översikt på bloggen!
Bra att alla inlägg syns också, så att det inte är en länk med typ två meningar från varje inlägg och så måste man klicka sig in på varje enskilt inlägg.
Det enda som känns tråkigt var att annonsera högst upp tog upp hela mobilskärmen nästan, den hade gärna fått vara lite mindre.

Jenny

Läser via bloglovins app och där är det SKITbra! Höhö

!

Moa! Hej. Inget fel på mobilanpassningen. Inget fel på dej heller - har många gånger tänkt att jag borde säga till men aldrig gjort det helt enkelt. Alltså, du är bara så himla vacker. Inifrån ut. Du vet sådär vacker som vissa är då man bara vet att dom också skrattar vackert och ilsknar till vackert och tänker vackert och nångång kommer åldras vackert. Sån är du. Ja. Det skulle jag väl bara berätta och påminna. :-) tack för bääästa bloggen! Kram

Svar: Haha åh vilken fin kommentar tack snälla!! 😊
Moa DeBruin

Busamedemla

För mig är den lite för bred. Jag behöver skrolla i sidled för att se hela texten. Men det är bara ytterst lite. Annars fungerar det fint! :D

Lotta

Like, like, like:)

Karin

Förut har den varit anus! Jag har behöft vända min telefon varje gång för att inte behöva scrolla i sidled hela tiden. Om man då som jag oftast läser din blogg i sängen innan jag ska sova så är det irriterande för den vänder tillbaka sig. Men idag när jag gick in blev jag glatt överraskad, mycket bättre. Nu behöver jag inte vända och trixa utan bara läsa och njuta:-)

Ina

Jag tycker den e bra!

Matilda

Jag tycker att det funkar bra, jag läser ofta din blogg på mobilen. Har en iphone 5s och läser genom bloglovin. Det går hur bra som helst! :)

Marie

Tyvärr måste jag säga anus.
Texten ligger alldeles i kant med skärmen = svårläst.
Reklam med swipefunktion = när jag ska scrolla ner på sidan så swipeas reklamen åt sidan.
I och med att det hände så uppstod någon konstig bugg där det såg ut som att jag var på första sidan och inte på inläggssidan så jag trodde jag förlorat den text jag skrivit, men den var kvar som tur var.

Personligen tycker jag hellre om att på mobilen ha en skrivbordsversion som fungerar än en mobilversion som inte fungerar. Din blogg är ändå inte så bred så den borde fungera bra. Jag brukar normalt använda bloglovinappen vilket oftast fungerar bra.

Mvh iPhone 5S

Marie

Märkte nu också när jag tittade på förstasidan att de videoklipp du har i vissa inlägg kapas på bredden. Men på förstasidan så är texten inte i kant med skärmen i alla fall. :)

Svar: Tack för feedback ska förmedla vidare 😊
Moa DeBruin

Sophie

Å den funkar toppen nu! Jag har kämpat mig in ändå varje dag mestadels med min iphone för att läsa. Nu när texten är stor och anpassad till skärmen blir det ännu bättre. Tack för en toppenblogg med roliga och tänkvärda inlägg!

Svar: Tack själv 😊👍
Moa DeBruin

Sofie

Utifrån mitt perspektiv och min blogg ser ut mobilanpassad gillar jag det inte :( att man måste klicka sig in på varje inlägg för att läsa det. Irriterane :/

sofienordberg.se

Svar: Måste du? Så ska det inte vara. Inläggen ska gå i flöden. Hm... Undrar vad det kan bero på att du ser inläggen så? Ska kolla med dom som grejar med tekniken
Moa DeBruin

Carro

Stör mig på att man inte kan klicka på klockan för att komma upp till listen igen. Har inte alls blivit kompis med funktionerna och blir lika lättad varje gång bloggare tar bort anpassningen.... :)

Svar: Jag ska kolla om man kan få en funktion där man väljer själv huruvida man vill ha anpassningen 😊
Moa DeBruin

Miranda

Toppen!

C

Den är okaj! Både i iphone och ipad.

Tokiopix

Super!! Har väntat länge på en uppdatering. :D mycket enklare nu :D

Anonym

Bra!!

Sara

Jag är inte något fan av mobilanpassningar av bloggar, tycker texten blir jobbigare att läsa, går liksom in i kanten förmycket och rent estetiskt är det inte min kopp te! Men innehållet är ju la ändå viktigast:)

Svar: Jag kan hålla med dig där. Vore bra att kunna välja kanske?
Moa DeBruin

Bobbo

Jag läser från mobilen och jag tyckte det var bättre innan :)

lovisa - mångsysslare

Jättebra. Skönt att slippa zooma och ha sig. Jag hittar dock ingen "kom ihåg mig"-knapp där man kommenterar. Den är ju rätt go för mig som kommenterar som en tok. :)

Svar: Åh ska kolla om det går att fixa jag gillar ju när du kommenterar 😊
Moa DeBruin

Mella - stolt medlem i PK-maffian

Har inget att säga om mobilanpassningen, men jag hatar ordet "anus". Var på ett yogapass där instruktören hela tiden pratade om att vi skulle "dra in anus". Jag mådde så dåligt.

Svar: Haha va sjukt...
Moa DeBruin

Karolina

Jag läser din blogg via Bloglovin appen och där är bloggen mycket lättläst och mobilanpassad.

Kaffehörnan

Jag tycker den är bra

Anonym

Hej. Jag tycker inte den är bra. Tycker inte om när texten är ända ut till kanterna, läser via bloglovin.

Christine

Hej,
Nu läser jag visserligen från en mycket gammal mobil, men det fungerar inte alls. Det har varit så förut också när man omdirigerats till en mobilversion. Bara en snurrande symbol. Jag har tyckt att webversionen fungerar tillfredställande, framförallt därför att jag då kan läsa vad du skrivit....

maja

det ser bra ut! :)

Malin

Bra, men det strulade som tusan när jag skulle komma in. Stod att det var fel på sidan massa gånger.

Anonym

Kanon! Men annonsen längst upp gick inte att scrolla förbi utan jag fick liksom dra ner som när man ska uppdatera en sida och sen kunde man scrolla förbi. Om du fattar :) Ska också passa på att säga Tack för en fantastisk blogg! En riktig må-bra-blogg

Svar: tack snälla för fina ord och tack för feedback :-)
Moa DeBruin

cyber- animator and artist

Jag vet inte riktigt hur det är, men om det är bra för många så lär jag nog vara inne på blogg.se via mobilen...när jag har köpt en ny samsung galaxy(någon stjälde min förra..fick bara ha den i ca 2-3 veckor..)

Luucy

Bra haha :D

Marielle

Toppenbra! Den enda synpunkten jag har är att rubriken kan vara lite tydligare. Trodde den var det första ordet i inlägget först.

Svar: Håller med! Har bett om ändring på det 😊
Moa DeBruin

Therese

Hej! Jag tycker att den är bra, men en sak som jag gillar är att kunna trycka på klockan högst upp och då vips hamna överst på sidan. Går det att ordna tror du? Tack för en bra blogg! Ha en fin helg!

Svar: Ska kolla detta 😊 tack själv!
Moa DeBruin

M

Anus.

Svar: Du får jättegärna utveckla 😊 så vi kan jobba fram en så bra version som möjligt
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress