Spiderchick

Människa 3,0
Hallå hallå! Se hit! Ny pod! Extra långt avsnitt!
 
I det här avsnittet börjar vi med att redogöra för vilka karaktärer vi är ur Orange is the new black. Vi har nämligen gjort ett, antagligen ytterst vetenskapligt, test. Mycket spännande. Här kan ni själva göra testet och se vilken karaktär ni är.
 
Vidare pratar om hur det att bli tvåbarnsförälder. Vi börjar pratet försynt och försiktigt för att sedan hamna någonstans i kaos, sömnbrist, skrikmorgnar, minininjor och kök överbelamrade med smutsdisk. Ehum. Det var inte riktigt tanken men när jag lyssnar på podden nu i efterhand låter det som att både jag och Matilda behövde prata av oss lite. Det är inte enkelt att vara förälder alla gånger, men det är LÄTT värt varenda o-sovd minut. Såklart.
 
Sen pratar vi om att fylla år, att bli äldre och utvecklas. Jag vill hävda att jag är inne på version 3,0 av mig själv. Är det en bra version? Vi diskuterar även kalasandets varande eller icke varande.
 
Hoppas att ni gillar avsnittet. Det är extra långt för sen tar vi pod-paus fram till 6 juli. Även två stycken lagom kortväxta podivrare i sin bästa år behöver semester.
 
Trevlig lyssning och trevlig sommar kära podvänner!
 
 
 
Moa

Jag blev Nicky. ÄLSKAR Nicky. Har en liten crush på henne :P

Jenny

Jag blev Red när jag gjorde testet för några månader sedan. Gjorde det igen nu och blev Alex. Gillar båda resultaten! haha

Svar: Red? Coolt :-)
Moa DeBruin

Ina

Jag har sagt det förut att jag ska se till att lyssna på er podd snart också, och inte bara läsa bloggen som jag tycker om så mycket. Och nu, med den här presentationen av avsnittet, om allt tvåbarnsliv, så känner jag att det nog är dags -det kallar mig :D Haha, nä men som relativt nybliven (hur länge får man förresten räknas som nybliven? Min yngsta är snart 10 månader) tvåbarnsmamma så vill jag höra detta. Perfekt! Jag lovar att risa eller mest troligt rosa efteråt :)

Svar: Nu blev jag lite nervös här hehe, hoppas du gillar!
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress