Spiderchick

Semester!
Vår första semestervecka tillbringades på hemmaplan. Vi har bara slappat. MYCKET välbehövligt då senaste halvåret varit väldigt hektiskt (och roligt).
 
Men nu är vi i Göteborg. Vi har fått låna en lägenhet här och igår var vi på Liseberg.Kängor och parkas var helt rätt outfit.
MiniSpiders topp-två-lista över roligast på Liseberg: 1. Farfars bilar 2. Ankan i vattnet utanför restaurang Gasten. 
Den senare krävde inget åkband.

Åker man FlumeRide kan man efteråt köpa en bild av sig själv sittande i stocken, pris 120 kr. Min bror föreslog att vi skulle mobilfota alla som kom farande ner för stora fallet och sedan erbjuda oss att messa över bilden för en femtiolapp = mer än halva priset = framgångsrik affärsidé?

Mitt modiga, lilla barn vågade åka FlumeRide!! Jag är imponerad. Men vem vågar INTE åka FlumeRide??? HAHAHAHA!

Svar: Jag.Knyttet

Jag såg dig på Liseberg igår. Stod länge och bara stirrade och funderade "Känner igen henne... känner jag henne?" tills jag insåg att det var du. Då tänkte jag först gå fram och säga hej, men tänkte att det skulle verka idiotiskt... så jag fortsatte bara stirra ett tag... vilket iofs kan ha verkat mer idiotiskt... och eventuellt obehagligt :)

Svar: Haha... Hade varit roligt om du sagt hej 😊 hoppas du hade roligt!
Moa DeBruin

Lina

Flumride är ju så kul! Min pappa är en sån som mest håller sig hemma men en gång var han faktiskt med oss till Liseberg. Där åkte han bara en attraktion - flumride! Han är än idag säker på att det är det värsta som går att uppbringa i nöjesfältsväg. :)

Svar: Haha 😂
Moa DeBruin

Amanda

Även jag var på Liseberg igår, efter att jag sett bild du lagt upp på instagram engagerade jag mitt sällskap i letandet efter dig. Det gick inge vidare, hade vart kul att se dig och få säga hej! Hoppas ni hade en bra dag :)

Svar: Åh vad synd. Vi hade en superfin dag, hoppas ni hade det samma 😊
Moa DeBruin

tant

Åkte flumride EN gång, uppenbarligen av misstag, och det var en näradödenupplevelse... Känslan när man befann sig högst upp och allt var för sent. Aldrig mer!

Erika- familjeliv, träning och inredning

Haha vad söt med ankan! Det behövs inte mycket för att roa de minsta :) Längtar tills vår lille herre är stor nog för Liseberg. Han fyller 1 år på fredag så kanske nästa år :) Kram!

Svar: Fanns flera attraktioner som fungerade för vår tvååring 😊👍
Moa DeBruin

Sandra - Nybliven mamma ♥

Att vara på Liseberg väcker barnet i mig. Men jag måste erkänna att jag blivit fegare med åren och att åka flumride är ungefär det längsta jag sträcker mig haha. Så underbart att se dom små liven bli roade av nästan ingenting :) Hoppas ni hade en toppendag och början på semestern! Kram

Svar: Det hade vi, tack 😊
Moa DeBruin

Lenkan

Loke åkte Flumride för två år sedan :)
Han är född 1/11 2009 så han var alltså 2,5 år
I år åkte han Lisebergsbanan säkert 10 gånger när vi var där!

Svar: Härligt!
Moa DeBruin

Kattis

Och jag...fy fan säger jag bara.
Inte sen jag fick barnen.

Jag åker som mest Bergochdalbanan på Köpenhamns Tivoli.Mao det vildaste i min bok haha.

Malin (malinsplats.blogg.se)

Åh vad kul ni verkade ha! Kan verkligen sympatisera med dig i att inte våga åka. Jag var på Gröna Lund en hel dag och åkte endast kärlekstunneln som går i ca. -2 km i timmen och gick i lustiga huset. Jag ska dock till Liseberg för första gången om två veckor, jag kanske utmanar mig själv med FlumeRide... Eller vi får se.

Kram och tack för en fantastisk blogg och pod!

Svar: Tack själv 😊
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress