Spiderchick

Spa och middag
I måndags var vi på spa tillsammans med våra norska vänner. Min kompis Carolina har ju flyttat till Norge. Blivit med norsk man, norskt hus och halvnorsk bebis. Ni som har hängt med länge minns säkert Carro. 
 
Efter spa-grejsandet käkade vi tapas. Jag åt så många rätter att jag plötsligt hade uppfunnit en ny gravidmånad - den tolfte! Magen stod ut som att den vore i månad tolv. Minst sagt.
 
Nå väl. Roligt hade vi.
 
Jag kan dock bli sorgsen när jag tänker på att alla mina barndomsvänner bor så långt ifrån mig. Jag hade allra helst haft allihopa nära, jämt. Vi har upplevt så mycket ihop i livet men nu upplever vi det allra mesta utan varandra. Det kan jag tycka känns tråkigt. Och lite vemodigt. Men det är som det är. Vi hejar på och gläds med varandra på avstånd. Och vi har SÅ roligt när vi väl ses. Plus att det på ett sätt är en skatt att ha vänner utspridda över världen. 
 
Mvh // Sentimental
 
*kramar om* *mig själv*
 
 
 
 
Isa

Knepigt med folk på avstånd! Jag ser det hela från den andra sidan eftersom det var jag som flyttade iväg. Ständigt massor med saknad efter folk och en liten gnagande känsla av att det skulle vara mitt fel om jag förlorade kontakten med någon - för det är ju jag som har valt att bo långt bort. Urs, lite tråkigt oavsett vilken sida man ser det från!

Anonym

Åh jag blir alldeles blödig bara av att läsa. Barndomsvänner är guld värda och jag har inga i samma stad som jag bor i heller. Saknar dem så innerligt emellanåt och älskar att telefoner finns. Och bilar & buss och tåg så vi kan hälsa på varandra. Och en av dem flyttar faktiskt hem från Skövde nu i sommar. Hem tillbaka dit jag inte bor kvar, men ändå närmre hit där jag bor nu än från Skövde :)

Vanessa

Skit snygg!

s

minns så väl att hon en gång klippte dig i örat.. vilket du skrev på din gamla blogg om jag inte minns fel?

Svar: Haha just det ja!
Moa DeBruin

Nadia

Mysigt! Snygga byxor förresten! Var är de ifrån? 😄👏

Svar: Monki 😊
Moa DeBruin

carin

Var kommer skinnjackan ifrån? Skitsnygg!

Svar: M&Q 😊
Moa DeBruin

Sofie Nordberg

Åh hoppas ni hade roligt! :)

sofienordberg.se

astrid

Dina byxor är FAB!!

carro

Men det är i alla fall tur att du bor i Skövde för annars hade det varit ännu krångligare att ses, dessutom så kommer ju dina barn få minimum en norgessemester varje år! Men jag håller med dig om att det är sorgligt :(

det var i alla fall supermysigt och kul att ses!

kram kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress