En så kallad "uppdatering"

Hoj hoj mina vänner,
 
Igår var jag och Matilda med på Skövdes Visionsdag. Där fick vi äran att presentera vårt företag som dels består av podcastaktiviteter men framför allt digital kommunikationskonsultation (maaaan that is a long and krångligt word). Jag var nervös som ett litet svin innan (oklart om svin är nervösa, men a ja). Men det gick bra med presentationen! Det bästa med att vara två personer är att föreläsningar kan genomföras även om någon (till exempel en blond person) (obs! till exempel sa jag) skulle råka svimma.
 
 
 
 
 
 
På kvällen hade jag ett gäng girlz här hemma. En kompis demonstrerade ansiktsrengöring, krämer och sånt där. Jag är totalt ointresserad av skönhetsprodukter. Dessutom tycker jag i regel att dom är så dyra. Jag vill inte göra mig beroende av en kräm till priset av ett litet lands totala BNP.
 
Men efter att min kompis pratat om att "huden är kroppens största organ" och "smuts lägger sig som tegelplattor i hyn" kände jag att nog kunde vara värd en flaska proffsrengöring. I alla fall för nu.
 
 

Årets första glas rosé inmundigades även igår, tjoho!
 

Kommentera gärna!
Matilda Andersson

Mary Kay produkterna är så värt pengarna! Hyn känns fantastisk och fräsch! :)

Svar: det var kul att testa :-)
Moa DeBruin

2014-03-27 ♥ 17:16:54
Matilda Andersson

Mary Kay produkterna är så värt pengarna! Hyn känns fantastisk och fräsch! :)

2014-03-27 ♥ 17:16:57
Moster

Du gör alldeles rätt som satsar på rengöringsprodukter i unga år. Jag har fnyst åt det i alla år och sagt att det går bra med tvål och vatten. Men efter 50+ och lite till så vips blir även huden som ett "rivjärn" och då är det svårare att reparera. Ångrar att jag inte lyssnade när folk sa att man skulle vara rädd om sin hud. Det finns bra produkter som inte kostar skjortan. Kram

Svar: hm... Får väl tänka om där helt enkelt :-)
Moa DeBruin

2014-03-27 ♥ 18:23:07
Mella - stolt medlem i PK-maffian

Gud ja, det låter nervöst! Men kul!

2014-03-27 ♥ 19:39:44 » URL: http://mellas.se
Camilla

Men snygg tjej! :-).

2014-03-27 ♥ 21:22:03 » URL: http://polisstilen.blogg.se
Camilla 33 år och 10 barnsmamma

Det måste jag testa :-D
Tack för tipset..
Mvh Camilla

2014-03-27 ♥ 22:07:16 » URL: http://minstorafamilj.se
Sandra

Mary kay är jättebra produkter. Har använt de i snart tre år.. nu har jag tröttnat lite och börjat använda andra i stället men har varit jättenöjd ändå. Deras ultimate mascara kommer jag nog aldrig sluta med! :D

2014-03-27 ♥ 22:26:02
Hanna

Lyssnade för första gången på ett avsnitt av er pod idag, jätteintressant! Kul att lyssna på. Blev inte paff över din dialekt men över din röst! Den var mycket mörkare än vad jag tänkte, haha. Trodde att Matilda var du först :)

Svar: många som känner så när de först hör mig :-)
Moa DeBruin

2014-03-28 ♥ 17:17:56
Hanna - Min vardag som trebarnsmamma

Vad kul att det gick bra!

2014-03-28 ♥ 18:19:48 » URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Anonym

När det gäller MK så skulle jag istället rekommendera att boka tid hos en utbildad hudtetapeut för att få produkter utprovade som verkligen passar din hud. MK passar långt ifrån alla, jag känner jättemånga som fått allergiska reaktioner av produktetna och sedan inte fått pengarna tillbaka.

Men egentligen tror jag att huden mår bäst av att undvika så mycket kladd som möjligt. En återfuktande kräm att ha i ansiktet, drick mycket vatten, rengör på kvällen med snäll rengöring och skydda från starkt solljus s

2014-03-28 ♥ 19:21:53
Leo

Hm, jag hade gärna sett en utläggning om nervösa svin. Kanske menades danska slaktsvin i fyra våningar på väg till Polen? Måste vara de som blir till ICA-bacon sen...

Svar: men fy... Usch :-(
Moa DeBruin

2014-03-29 ♥ 08:24:50 » URL: http://leoscookie.wordpress.com

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback