Spiderchick

Moe and Mannys podcast
Lattjade till det med smeknamn i rubriken som ni ser (nya artistnamn?).
 
Ny pod in da house alltså.
 
 
 
 
 
I det här avsnittet snackar vi medfödda gåvor. Alla har vi nämligen en sådan. En gåva. Något som vi är extra bra på och som vi bör ägna oss åt. En del är helt säkra på sina gåva redan från start, andra får leta lite.
 
Vidare snackar vi om själen. Huruvida vi är gamla eller unga själar. Med tanke på att jag är rätt omogen av mig så är jag nog en ung själ. Det är min teori.
 
Sist men inte minst avhandlar vi ämnet "dömande föräldrar". Folk som ska in och peta och peka i andras föräldraskap. Den typen av "dommare" härjar ju till sörsta del här på internet.
 
Hoppas ni gillar avsnittet. Lyssna här neda, via iTunes eller android.
 
Häpp!
 
 
Josefin

Låter som intressanta ämnen, ska bli kul att lyssna på!

Jag är ganska övertygad om att jag har en gammal själ i min 28 åriga kropp. Inte för att jag har så mycket visdom i mig kanske haha, men... Ja jag vet inte hur jag ska förklara men det känns som om jag har mycket med mig, i tankar, i min "energi".

Jaja tack för en bra pod iaf!

Svar: Då är du säkert en gammal själ som levt många liv, fint 😊👍
Moa DeBruin

Louise

Söndag har blivit min favoritdag! Det betyder ju att jag har något att lyssna på på måndag morgon på väg till skolan, älskar er pod :)

Svar: Tack och att du tycker om podden! 😊
Moa DeBruin

astmatrollbysara.blogg.se

Älskar att lyssna på era podcasts på vägen till eller från skolan (de är exakt lika långa som min skolpromenad). Ibland önskar jag att ni var lite mindre eniga, det blir liksom lite härligare dynamik när folk inte håller med varandra om allt, men det är ju inte så mycket att göra åt :-) Kram till er!

Svar: Vi har hört detta förr... Att vi håller med varandra mycket. Men, vi är väl helt enkelt likatänkande. Kommer vi på något vi är oliktänkande gällande lovar jag att vi tar upp det bums 😊
Moa DeBruin

MC

Härligt! Ligger hemma i flunsan och ska lyssna :)

Och vad du är lik Reese Witherspoon!

Svar: haha tycker du? :-)
Moa DeBruin

Elin

Moe och Manny HAAHAHA! Ser fram emot att lyssna när tillfälle finns :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress