Spiderchick

Ny pod
Nu tycker jag att ni ska sätta er någonstans i lä i solen och lyssna på en rykande färskt pod singerad Moe and Manny. Alternativt pluggar ni in ett par lurar i öronen och tar oss med på härlig vårpromenad. Aaaah!
 
I det här avsnittet pratar vi om svartsjuka, att flörta med andra, attraktion och sting i magen. Är svartsjuka ett tecken på att man bryr sig om sitt förhållande? Är det ok att bli svartsjuk på sina kompisar?
 
Sen snackar vi om tjejgängsmyter, födelsedagspress samt berättar om dagen då vi presenterade vårt företag inför Skövdes hela politikerkår.
 
Hoppas ni gillar.
 
Lyssna nedan eller via iTunes.
 
 
Charlotte

Hej fina Moa!
Ville bara skicka lite kärlek en solig söndag genom att berätta att er podcast är den bästa ever! Lyssnar på er när jag diskar, hänger tvätt, är ute & promenerar, solar - you name it! Ni är helt fantastiska och ger mig så mycket glädje :D Tack för att ni är ni!
Kramar från Charlotte

Svar: Åh tack för den kärleken! Ni är så himla fantastiska som tar er tid att knappra ner några rader, det betyder så mycket för oss! kram!!
Moa DeBruin

Mella - stolt medlem i PK-maffian

Jag är så oteknisk att jag faktiskt aldrig har lärt mig ladda ner podcasts. Så jag lyssnar på laptopen, ofta samtidigt som jag städar. Du och Matilda är väldigt bra städsällskap!

Svar: kul att du lyssnar :-) Vet du att det finns en app som heter podcaster som är smidig att lyssna pod i? Förutsatt att du har iPhone, vilket du kanske inte har :-)
Moa DeBruin

Linnéa

Aaah, ni är så himlans bra, hela tiden!! :D

Svar: tack snälla :-)
Moa DeBruin

Isabelle

Hej!

Jag vill bara säga att det är så jobbigt att lyssna på era podcast för ni kan vara så satans roliga, särskilt roliga är ni när man går på stan med podcasten i lurarna. När man inser att man går runt på gågatan och garvar för sig själv. Lycka till med företaget!

Svar: Haha åh tack för fin feedback 😊 kram!
Moa DeBruin

Maria

Åhh, tack för att ni tog upp min fråga och ämnet! Många kloka tankar, känns bättre nu!! :) <3

Svar: Vad skönt 😊❤️👍 kram!
Moa DeBruin

Lina.S

Hej tjejer
Ligger lite efter med olika ämnen så jag får ta ett taget men ni är lika bra varje gång.Man känner ju igen sig flera gånger i de ämnen ni tar upp.Det med att känna sig lite stressad innan man fyller stort känner jag igen mig.Jag fyller nu 30 år nästa år då går tankarna skall man boka lokalen där man bor i detta fall kostar det ju inget eller skall bara några få komma hem.Skall man bjuda på mat eller räcker tilltugg,många sådana frågor brukar ju ofta komma upp.När jag fyllde 25 år så var det inget ståhej kändes lite eftersom då var vi ett gäng på 30 pers ungefär,och det var ju alltid fester när andra fyllde år ordna vi överraskningar och allt,men inget när jag fyllde,så det kändes ju lite trist.Tyckte jag då men sedan ett år efter så blev jag bjuden hem till en tjej som ville be om ursäkt för hon hade glömt av det så jag fick en present av alla tjejer i gruppen och det var ett frisörbesök och lite spa saker.Och så skulle jag hem till henne dagen efter igen sedan och då satt hon och jag i vardagsrummet och sedan skulle hon "bara gå på toa" och sedan kommer alla i gänget och börja sjunga för mig och alla bad om ursäkt att de hade missat detta förra året.Men nu några år senare så träffas vi aldrig det stora gänget och det e lite synd men har ju lite kontakt via FB.

Jo jag har gjort lite reklam om eran podcast i min blogg också så hoppas på mer lyssnare till er,hoppas att ni har haft en bra helg,din man och hans band var grymma i Commerc och jag försökte vinka till dig men såg att du var lite upptagen så jag ville inte störa.

http://mammatillhampus.blogspot.se/2014/04/du-lyssnar-val.html

Detta e min länk till min blogg om eran podcast

ha en underbar söndag//kramar



Svar: tack snälla för reklamen :-) gulligt av dina vänner att överraska dig i efterhand!
Moa DeBruin

Sosso

Har inget tjejgäng direkt, funkar bra ändå! ;)
Och firade aldrig min födelsedag med fest, utan bara med familj och sambo :P jag kan tycka det är kul med fest ibland men har aldrig varit någon festmänniska, kan nog räkna gångerna jag varit ute på krogen ;) (typ.. 3? och fyllde väl 18 för 3,5 år sedan så)
Måste bara säga också att tack för en bra podcast! Har inte internetabonnemang till smartfånen så kan inte lyssna var som helst, men till frukosten hemma är inte helt fel det heller ;)
Och ni är den enda podcasten jag lyssnar på, hoppas ni känner er speciella! Hehe :)

Svar: Vi känner oss väldigt speciella! Tack för att du lyssnar 😊
Moa DeBruin

N

Vad roligt att det inte bara är jag som gillar att ha fester men inte i min egen ära haha. Till vårat bröllis planera jag inte alls mycket, kom på att vi kanske skulle ha lite dekoration på borden kvällen innan typ. Men nu när min son ska döpas planerar jag som sjutton :D

Svar: skönt att kännas att man kan köra sitt eget race och ordna saker så som man vill ha det :-)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress