Ny podcast

Söndag och ny pod.
 
I det här avsnittet börjar vi med att avhandla hälsohetsen som just nu genomsyrar vårt samhälle. Jag och Matilda ilsknar till kan man säga... Vi värjer oss mot specifika tidningsrubriker och vi tar avstånd från synen att träning ska utföras endast för att "bli smal" eller vara "snygg till beach blabla". Där har jag varit och jag vägrar gå tillbaka dit. Jag talar hellre om vad träning GÖR för kroppen. Hur kroppen KÄNNS.
 
Sen snackar vi sex och konstaterar att antalet ligg per vecka inte nödvändigtvis definierar huruvida ett förhållande är bra eller dåligt. Vi avhandlar Matildas ambivalens och hennes tendenser att aldrig kunna bestämma sig. Där känner jag inte alls igen mig. Mitt andranamn är nämligen Impulsiva (bland annat har jag sagt upp en lägenhet i affekt, utan att ha något annat boende som back up).
 
Well. Ett bra avsnitt. Om jag får säga det själv.
 
Lyssna här nedan eller vi iTunes.
 
Ni hittar oss även på facebook.
 
 
 

Kommentera gärna!
Johanna Ahlsten

Braaaa! Bort med den osunda hälsohetsen!!

2014-03-23 ♥ 10:29:25 » URL: http://aterhamtningsbloggen.blogg.se/
jenny - gravid & mammaliv i Nashville

Jaaaa men gud så bra!! Jag är så himla trött på all keso med kesella & bär till efterrätt-bilder på instagram.. Zzz.. Och fitnessfighten-bilder. Det är JÄTTEBRA att vara hälsosam. Men jag tycker inte det verkar så vidare hälsosamt med hetsen, stressen, att det ska gå så FORT, att alla vanor ska ändras med en gång, att man "syndar" om man äter glass eller pasta, att man har sockerfria dagar 6 dagar i veckan.. Nej det är verkligen inte hälsosamt alls. Sånt befriande avsnitt! Heja!!

2014-03-23 ♥ 13:55:55 » URL: http://jennybenny.se
Cornelia - Stil & Mamma-blogg

Usch jag som hållt på så mycket med lchf hit och dit nu efter graviditeten. Haha. Det har gett resultat, men vidare kul är det ju inte... :-)

Kram,
http://Cutelittlethings.se - Stil & Mamma-blogg

Svar: Jag har full respekt för dom som ändrar hela sin livsstil efter en viss "ätstil". Det är mer dieter och "snabba fixar" för människor som egentligen inte behöver det som jag tycker är sorgligt. Och tidningar som vill pråckla på oss massa skit och få oss att tro att vi inte duger, jag gillar´t inte :-)
Moa DeBruin

2014-03-23 ♥ 15:51:08 » URL: http://cutelittlethings.se
Tina Romanov

TVÅ superbra ämnen!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

2014-03-23 ♥ 18:29:47 » URL: http://www.tinis.me
Karolina

Jag har läst din blogg i många år men aldrig kommenterat eller sagt hej, så hej! :) Du sa något i den här podden som jag tycker är så sant och så viktigt. Tack för det! Ska alltid försöka att bära med mig det.

"Jag är så jävla värd att vara snäll mot mig!"


Svar: Ja det är vi alla värda 😊
Moa DeBruin

2014-03-23 ♥ 22:17:22
Fina Frun.se

Mycket bra, tjejer!

2014-03-24 ♥ 11:49:29 » URL: http://finafrun.se
Josefin

Hej Moa! Jag brukar lyssna på er pod, det här avsnittet var jättebra med temat om häslohets! För övrigt är jag likadan som Matilda, jag har jättesvårt att bestämma mig, kan lätt vela framför garderoben i 15 minuter. MEN, härom dagen tog jag faktiskt lite inspiration från dig Moa när jag stod i affären och inte kunde bestämma mig för vilken rödvinflaska jag skulle köpa - jag köpte helt sonika bägge två (Obs - drack dem inte själv):D

Svar: haha åh! jag älskar :-) Kram!
Moa DeBruin

2014-03-30 ♥ 14:11:32
Therese

Haha, jag är verkligen en blandning av er två. Sådär ambivalent och impulsiv. Farligt! Vi har försökt renovera badrummet i 6 månader. (Nästan) men jag kan inte bestämma vilken stil.. Ännu mindre vilket kakel vi ska ha.. Gick så långt att jag bestämde mig helt för att vi säljer huset ist. Sambon hann dock stoppa den impulsiva planen.. Men nå badrum har vi fortfarande inte, jag menar, hur svårt kan det vara?! Våran bygggubbe är oändligt trött på mina ändringar. I början skrev han en ny offert på varje nu plan. Nu får jag ett samtal typ "mmh, visst. Vi hörs nästa vecka igen". Skeptisk kille den där.

Svar: Hahaha... Älskar!
Moa DeBruin

2014-04-02 ♥ 00:28:34 » URL: http://annamarietherese.se
Elin

Fantastisk pod som alltid :) Japp, hälsohetsen bör utrotas men kan ni inte komma med förslag på saker som det istället borde stå i tidningar?

Svar: Bra ide! Nu har vi redan spelat in söndagens pod men till veckan där på, absolut!
Moa DeBruin

2014-04-04 ♥ 16:27:22 » URL: http://alfonx.blogg.s

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback